icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

codal
10. říj 2018

@darkwitch úplně obyčejný kříž s kapsou🙂..

dusovkam
10. říj 2018

@natysnovec Achjo. Tak snad se to brzo srovná.😘

Holky já už čekám ve FN na tu poradnu, ale bojím se že ten čas byl orientační, je tu 6 těhulí a nevím kam která půjde. 😐A to se mi zrovna malej ukázkově vrtí. 😁

codal
10. říj 2018

@natysnovec mala (2 roky) malou zatím miluje, chce ji furt chovat a nosit, snažíme se jí to dopřát,ale ne vždycky to jde a to se pak hrozně zlobí... snazime se jí zapojovat, maže zadecek, vyhazuje plinky atd. Je náročný ji uhlídat, ne že by ji chtěla ublížit,ale nemá ten cit, takže jí sem tam bouchne nebo macka, člověk musí být neustále ostražitý... Snažíme se tu pozornost rozdělit mezi obě,zatím tu je manžel, tak to jde,ale až tu budu sama, tak to bude mazec..

natysnovec
10. říj 2018

@kusanagi87 kdxz to blbe reknu tak alespon nejsme jediny...je to strasny...jeste ze tu mam i mamku s manzelem...jinak by to bylo na provaz😀

natysnovec
10. říj 2018

@codal to my taky ale ona je cert ona je proste strasne hrrr na vsechno.Pak je to tezky...
Taky az tu budu sama tak to bude husty...

codal
10. říj 2018

@natysnovec my máme taky pěkný šídlo, takže vím o čem mluvíš🙂... Snad to všichni přežijeme😀...

tasmyska
10. říj 2018

Dneska máme newborn focení, tak máma se stylovala od šesti 🤦‍♀️😀

tasmyska
10. říj 2018
dusovkam
10. říj 2018

Holky tak já si jdu postěžovat. 😂 přijedu do FN, pohoda, sestřička si vzala moje papíry a za chvíli vylezla že co tam jako dělám když jsem byla včera i svý dr. Tak jsem ji vysvětlila ze jsem tam jela kvůli těm bolestem atd.no a ona že se musí poradit s panem doktorem.. Ten ve finále řekl že je zbytečný dvě poradny po sobě, když jsem včera měla monitor a prohlídku, a nemám odejitou ani zátku ani odteklou plodovku, (což chápu) a přeobjednali mě na pondělí na 13.hodinu. Plus mám začít pít maliník (ten už piju), víc sexu a zkusit umýt okna. Tak večer mě PA přes telefon sprdne za horkou sprchu a teď tohle .😂 Tak jako pak člověku nemá z toho našeho zdravotnictví hrabat že ano.😂😂😂😂 Takže zdar a sílu a já půjdu asi gruntovat.😂
Sorry za sloh.. 😁

dusovkam
10. říj 2018

@tasmyska Sluší paní 🙂 A prcek je kouzelnej ❤

laja64
10. říj 2018

@dusovkam ach já gruntuju furt,stometrovej být jak ze žurnálu, a nikde nic. Taky mi doktor včera zdůrazňoval ten sex asi 3x😑😂

dusovkam
10. říj 2018

@laja64 Já si to radši nechám na odpo až přijede chlap z práce, přeci jen mám trochu vítr po včerejšku. 😁 No jak to říkala moje tchýně- když se miminu nechce ven. tak nepomůže ani svěcená voda.😂😂😂

jitiss
10. říj 2018

@dusovkam Tak to je drsný. ☺️ A jak jsi to asi měla vědět, že to bude podle nich zbytečný. A co je vlastně zbytečný? Ach jo je mi fakt ouzko z toho našeho zdravotnictví.
@tasmyska Moc sluší a malý je nádherný. ☺️

Holky, dnes cítím jak mi malý pořádně tlačí a bolí mě spodek. Nevím jak si lehnout, sednout... Jsem nevyspana a vypadám jako zombie. To bude den... ☺️

dusovkam
10. říj 2018

@jitiss No asi tak.. Mě moje dr. včera řekla ať tam jedu a k ní už ne.. Tak jako kdo je pak debil.. Ale já už se tomu jen směju a začínám to mít na salámu..😂

laja64
10. říj 2018

@dusovkam přesně to říkala i sestřička včera na gyndě, když se nechce tak nepomůže nic🤔😄

laja64
10. říj 2018

Holky tak je doma💗

natysnovec
10. říj 2018

@laja64 co to je za medvidka??

jitiss
10. říj 2018

@laja64 Mě se hrozně líbí ten nový králíček a nebo oslík a nemůžu se rozhodnout kterého... ☺️

laja64
10. říj 2018

@natysnovec https://www.yookidoo.cz/pro-lepsi-spanek/
S bílým šumem, tlukotem srdíčka,ukolebavkou a zvuky přírody. Moc se mi to líbí 🍀

laja64
10. říj 2018

@jitiss to bych vzala kralicka 😊

laja64
10. říj 2018

@tasmyska jezis tobe to sluší 💗 a malý je boží 🍀

jitiss
10. říj 2018

@laja64 Máš pravdu... ☺️ Už jednoho králíčka doma máme.

knoflikarka
10. říj 2018

@dusovkam Super, to fakt potěší. Mno to můj gynekolog si mě pozval ještě příští týden a dnes mi ani nedělal prohlídku spodku, do průkazky opsal X1 z minulého týdne, poslední váhový odhad malé mám že začátku 37. tt a to jen díky tomu, že jsem byla na pohotovosti, takže vůbec nevím, na čem jsem, kromě toho, že ozvy jsou v pořádku...

dusovkam
10. říj 2018

@knoflikarka Jak bude to asi ještě sranda koukám... Já bych si přála aby do pondělí šel kluk ven.. 😁

knoflikarka
10. říj 2018

@dusovkam já bych to taky nejradši viděla na příští týden... a

laja64
10. říj 2018

@jitiss ten je krásný 🍀

lucyh1611
10. říj 2018

Ahoj holky, tak ja se k vam pridam se stiznostma na zdravotnictvi, jo? Dneska jsem mela monitor po tydnu, ale jelikoz ma muj doktor dovolenou, tak me poslal do jedne plzenske nemocnice (kde rodit nechci). No a jako moje nervy! Na ambulanci jim nesel natocit ten monitor, sestricka pekne neprijemna. Lezela jsem na zadech, malej spal (pac jsem tam cekala a snidala jsem asi pred 2h) takze jeste jak jsem si tlacila na tu dutou zilu, tak mel malej pulz. Ty sestry uplne silely, volaly doktora 🤦🏽‍♀️ no ja mela dost. Doktor se ptal, jestli me nepichlo v brise, jestli je vsechno v pohode a at jdu na levej bok a pak uz dobry, ale stejne se malej nehejbal no. Tak jsem musela jit na obed 🤷🏽‍♀️😂 a druhy monitor uz super (po indicky a kofole 🤣) natoceny na novem porodnim sale 😊 priste se musim jeste v cekarne napit koly nebo neceho sladkyho a nebo jet predtim zas do mekace jako minuly tyden 🤣 to pak bylo hotovy ukazkovy rodeo 💪🏽😂 no vystresli me teda poradne! To Vam reknu!!! Normalne si zacinam prat, aby byl malej uz venku 🙏🏽 Mam prej prijet hned, kdyz by se mi neco nezdalo, jako ze se malej malo hejbe nebo tak...jeste ze na nej funguje cukrovej test na cukrika myho malinkyho ❤️😂 do ted jsem byla v pohode ale tohle bylo vazne za trest!!! Omlouvam se za sloh 🤦🏽‍♀️

kamila215
10. říj 2018

Tak holky, teprve teď jsem se od rána zastavila. Jestli se tomu říká to hnízdění či co? Tak poslušně hlásím, že jsem dnes dohnizdila😂😂😂. Mám toho plné kecky😰, jde znát, že už nevydržim to co třeba před měsícem. Každopádně zítra mě čeká ještě poradna, potom velký nákup a přísahám, že už se budu do porodu, jen válet😁😁😁👌

cleer00
10. říj 2018

@jitiss taky máme mazlikaa😁

niki1107
10. říj 2018

Ahoj holky 🌞, tak ja hlasim, ze jsem dnes spala az do neuveritelnych 10 hodin a to jsem sla asi pouze 3krat na zachod 😀. Každopádně to bylo diky tomu, ze jsem psa vyvencila pozde v noci (jinak by me rano vzbudil) a sla jsem spat az kolem 2. Jinak se citim dobre a cca před hodkou jsem doumyvala vsechny okna v byte - muj mi to teda vyslovne zakazal, ale ja chtěla vyuzit hezkyho pocasi a samozrejme dalsi babske rady 💪. Ted pujdu zas ven se psem, pouklizim kuchyn, hodim sprchu a sednu pred tv - dnes opet Vymena manzelek a Male lasky 💜😀. Jak se mate vy? ☺

Strana