icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
11. říj 2018

Holky tak jsem vzala dcerku a procházkujem tady u nás na vesnici, z kopce a do kopce, samozřejmě, že jsme se zastavili v naší Kafrárně🙊😄

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Děkuji, vůbec bych se nezlobila, kdyby se malá už rozhodla😊, ale nějak to nehrotim. Pro mě je důležité, že už vím, že bude u porodu se mnou mužský, že tam nebudu sama👌😊. Ty jsi blazinek😂😂😂s těma darkama, já začnu až příští měsíc. Taky to miluju vybírat, ale pak ten vítr v peněžence...😰😂😂😂. Třeba teď už díky tobě vím, co chci určitě koupit malé pod stromek. Koupím jí ten polštářek s tím sumem. Moc se mi to líbilo, jak si sem hodila, ten odkaz. A co tedy dneska ještě nakupujes?🙊😂😂😂

laja64
11. říj 2018

@kamila215 No ti chlapi jsou u porodu fajn podpora🤗😊 Mám už objednanou kabelku pro tchýni, lego pro dcerku, oleje od Renovality (pro každého nejaky) , pro meho taťku naviják na ryby, pro chlapa zimni vestu, pro přítele od tchyne mikinu a pro bratranka lístek na koncert. Ještě mi toho dost chybí, ale vše objednavam z netu, jen do Pepca pak zajdu a bude🙂😁

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Ty už toho máš, to je super👍. Já také vše objednávám na netu. Mám stejnou fobii z nakupování v marketech, jako ty😂😂😂.

laja64
11. říj 2018

@kamila215 já si budu muset jít akorát pro zimní bundu🙊 Loni jsem si koupila novou,ale nezapnu ji teď ani přes prsa-natoz pak přes ten spek co mi zbyde po porodu 😁 Ale vymakala jsem to-v eshopu na Sportissimu si objednám třeba čtyři bundy k vyzvednutí na prodejně-pak si je tam dojdu zkusit a ty které mi nebudou tam můžu nechat a ta co mi bude si vezmu 🤘😁😁 Sice jsem furt v aute ale v zime chci na procházky tak bunda bude potřeba 😄

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Tak teď jsi mě fakt rozesmala😂😂😂. Jako musím uznat, že to máš neuvěřitelně vymyšlené😀. Já si taky budu muset koupit novou zimní bundu. Ne, že by mi nebyla, ale prostě chci novou😂😂😂. Možná se nákupem,nechám inspirovat od tebe👌😀

laja64
11. říj 2018

@kamila215 Jo určitě se inspiruj 👌🤗😄 Na tom sportisimu si určitě vybereš, teď tam jsou i slevy. Půjdu tam dcerce pro podzimni/zimní boty a oteplene kalhoty, tak si tam předtím nechám poslat ty bundy a bude🤗🤗

jitiss
11. říj 2018

@laja64 Také jsme dnes byli venku ☺️. A teď cítím trochu spodek, ale spíš to bude tím jak tam malý už hodně tlačí. Darky už jsem začala taky nakupovat 😊🙈😂.

laja64
11. říj 2018

@jitiss No ten poslední týden teď bude nekonecny-teda alespoň pro me 😄 Taky se malá dolu tlačí a její pohyby čím dál víc bolí ale co uz no😑😄 No Vanoce se blíží, ani se nenadejeme a bude Štědrý den 😄

kamila215
11. říj 2018

Jo holky a zapomněla jsem vám napsat, ještě jedno info z poradny... Zhubla jsem kilo👌Juchuuuuuu😀😀😀

jitiss
11. říj 2018

@laja64 Tak to máš pravdu. Letos se na Vánoce opravdu těším. Poprvé budeme jako 👪 a ne jen ve dvou. ☺️
@kamila215 Taky jsem zjistila, že jsem malinko zhubla. ☺️ Ale myslím si, že je to tím, že je min plodovky.

kamila215
11. říj 2018

@jitiss Jíťo, to mi vysvetli, jak jako míň plodovky?

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Ještě jsem se chtěla zeptat, protože vím, že jsi minule psala, že sis to dávala co je to jablecny crumble? Všude to teď vidím, asi je to nějaký hit, ale vubec netuším oč jde, z čeho to je a tak😀

laja64
11. říj 2018

@kamila215 každý to asi dělá trochu podle svého- ale jsou to maslove sušenky-rozmackane s trochou rozpusteneho masla, plátky jablek( povarene se skorici), vlašské a lískové ořechy, brusinky. Před podavanim se to ohřeje v mikrovlnce a na to se dá pak vanilkova zmrzlina👌🤗 Dělám si to i doma.

jitiss
11. říj 2018

@kamila215 Bylo mi řečeno, že jak mimčo roste tak má min místa a taky min plodovky, ale ne nějak extra moc. Proto se říká, že mimco by se mělo otočit nejlépe do 36tt. Pak už mu to moc nejde, ale samozřejmě každý dr tvrdí něco jiného. Mě to třeba zarazilo a asi mě chtěl uklidnit. ☺️

veraakubik
11. říj 2018

Mě doktorka řekla,že mám streptokoka a že antibiotika by se měla podat 4 hodiny před samotným porodem.Ale jedním dechem dodala,že pokud se to nestihne,že se nic nestane,jen se pak miminko více hlídá-měří..Takže nejdřív mě to vylekalo,ale hned uklidnilo..

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Mnam, děkuji. Tak to by mi chutnalo. Já právě teď všude na facebooku, jak to všichni dělají, ale vůbec jsem nevěděla o co to jde. Pořád jsem si myslela, že to jsou ovesne vločky nějaký😀.

kamila215
11. říj 2018

@jitiss Aha, to jsem nikdy neslyšela, vidíš. S tim místem to ano, to je jasný, ale, že ubývá i plodovka to jsem třeba nevěděla. A kam ta plodovka, jde?😀😀😀

laja64
11. říj 2018

@kamila215 ahaa tak na Fb jsem to nezahledla,už to jím tak dva roky😄😊

kamila215
11. říj 2018

@laja64 No vidíš, tak jsem sto let za opicemi. Ke mě se to dostalo až teď😀😂😂😂 A to jsem to, jen viděla a ještě ani neochutnala😀.

laja64
11. říj 2018

@kamila215 Tak si to doma udělej, s tou zmrzlinu to je mňamka jak hrom. U nás v té kavárně dělají i jáhlové, ale ty jsem ještě neměla 😊

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Určitě to zkusím, moc děkuji. Udělala bych to hned, ale nemám ty maslove sušenky😀

natysnovec
11. říj 2018

Ahoj holky kde koupim plenky Panda??Nemuzu nikdy sehnat.

niki1107
11. říj 2018

@natysnovec Ahoj, jedine na netu (ma je hodne webovych portalu, staci si vybrat dle ceny a poštovného, ja je mam pro malou do porodnice) nebo v Polsku, co vim 😉.

niki1107
11. říj 2018

@kamila215 Jj, jak pise @jitiss - mne minuly tyden dr na utz rekla, ze uz mam min plodovky, ale ze je to normalni takhle na konci tehotenstvi, ale kam jde, to nevim 😂.

laja64
11. říj 2018

@kamila215 nemáš doma třeba červené nebo modré Bebe? 👌

kamila215
11. říj 2018

@niki1107 No vidíte holky, tak jsem zase o něco chytřejší, o tom jsem fakt nikdy neslyšela😊, takže díky vyparene plodovce jsem zhubla kilo asi😂😂😂😂👍👌

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Bohužel nemám. Jediný co tu mám je asi 12 tatranek😂. Ale jde to tedy udělat i z bebecek👍. Zítra nakoupim😊

laja64
11. říj 2018

@kamila215 jojo bebe jsou na to nejlepší 👌

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Děkuji za tip😉😊. A ještě se zeptám, kolik čeho davas? Nebo prostě nějaký postup?

Strana