Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 Děkuji, vůbec bych se nezlobila, kdyby se malá už rozhodla😊, ale nějak to nehrotim. Pro mě je důležité, že už vím, že bude u porodu se mnou mužský, že tam nebudu sama👌😊. Ty jsi blazinek😂😂😂s těma darkama, já začnu až příští měsíc. Taky to miluju vybírat, ale pak ten vítr v peněžence...😰😂😂😂. Třeba teď už díky tobě vím, co chci určitě koupit malé pod stromek. Koupím jí ten polštářek s tím sumem. Moc se mi to líbilo, jak si sem hodila, ten odkaz. A co tedy dneska ještě nakupujes?🙊😂😂😂
@kamila215 No ti chlapi jsou u porodu fajn podpora🤗😊 Mám už objednanou kabelku pro tchýni, lego pro dcerku, oleje od Renovality (pro každého nejaky) , pro meho taťku naviják na ryby, pro chlapa zimni vestu, pro přítele od tchyne mikinu a pro bratranka lístek na koncert. Ještě mi toho dost chybí, ale vše objednavam z netu, jen do Pepca pak zajdu a bude🙂😁
@kamila215 já si budu muset jít akorát pro zimní bundu🙊 Loni jsem si koupila novou,ale nezapnu ji teď ani přes prsa-natoz pak přes ten spek co mi zbyde po porodu 😁 Ale vymakala jsem to-v eshopu na Sportissimu si objednám třeba čtyři bundy k vyzvednutí na prodejně-pak si je tam dojdu zkusit a ty které mi nebudou tam můžu nechat a ta co mi bude si vezmu 🤘😁😁 Sice jsem furt v aute ale v zime chci na procházky tak bunda bude potřeba 😄
Jo holky a zapomněla jsem vám napsat, ještě jedno info z poradny... Zhubla jsem kilo👌Juchuuuuuu😀😀😀
@kamila215 každý to asi dělá trochu podle svého- ale jsou to maslove sušenky-rozmackane s trochou rozpusteneho masla, plátky jablek( povarene se skorici), vlašské a lískové ořechy, brusinky. Před podavanim se to ohřeje v mikrovlnce a na to se dá pak vanilkova zmrzlina👌🤗 Dělám si to i doma.
@kamila215 Bylo mi řečeno, že jak mimčo roste tak má min místa a taky min plodovky, ale ne nějak extra moc. Proto se říká, že mimco by se mělo otočit nejlépe do 36tt. Pak už mu to moc nejde, ale samozřejmě každý dr tvrdí něco jiného. Mě to třeba zarazilo a asi mě chtěl uklidnit. ☺️
Mě doktorka řekla,že mám streptokoka a že antibiotika by se měla podat 4 hodiny před samotným porodem.Ale jedním dechem dodala,že pokud se to nestihne,že se nic nestane,jen se pak miminko více hlídá-měří..Takže nejdřív mě to vylekalo,ale hned uklidnilo..
Ahoj holky kde koupim plenky Panda??Nemuzu nikdy sehnat.
@natysnovec Ahoj, jedine na netu (ma je hodne webovych portalu, staci si vybrat dle ceny a poštovného, ja je mam pro malou do porodnice) nebo v Polsku, co vim 😉.

Holky tak jsem vzala dcerku a procházkujem tady u nás na vesnici, z kopce a do kopce, samozřejmě, že jsme se zastavili v naší Kafrárně🙊😄