icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
11. říj 2018

@kamila215 Tak 2 jablka oloupat,nakrajet na plátky,povarit doměka jako kompot-s trochou cukru a skořice, nechat pak vychladnout a scedit. 1 balení červených Bebe vysypat do mísy, tak cca 50g másla-to rozpustit a vlít na susenky-pak promackat rukou(at jsou rozmackane ale sem tam větší kousek sušenky nevadi), přidám hrst sušených brusinek, menší hrst nahrubo nasekaných vlašských a liskovych ořechů, můžeš dát i plátky mandlí. Vychladnute scezené jablka přidat do mísy a promíchat rukou. Dát do mističek. Před podavanim ohrat a navrch vanilkovou zmrzlinu 🤗 Můžeš dát i sušené švestky, nebo co ti chutna😊

ojo
11. říj 2018

@laja64 hmmm, to zní velmi chuně, to je jako dezert?

niki1107
11. říj 2018

@laja64 I ja dekuji ! Hned jsem udelala printscreen a vyzkouším 👌☺

kamila215
11. říj 2018

@laja64 Děkuji moc, zní to fakt skvěle a věřím, že to ještě líp chutná👍😊.

laja64
11. říj 2018

@ojo Jo, dá se říct že je to dezert, ,,zákusek". Mám to moc ráda 😊 @niki1107 určitě bude chutnat😊

knoflikarka
11. říj 2018

@laja64 taky děkuju za recept, to vypadá, že bych mohla i já zvládnout 😅😉

jitiss
11. říj 2018

@kamila215 Možná je to i tím, že mimco tu plodovku polyka. A hlavně se obnovuje 😊

dusovkam
12. říj 2018

Dobré ráno dámy. 😊 Nějaká nová miminka? A tenhle obrázek mi poslala kamarádka- nelze se nepodělit... 😂

laja64
12. říj 2018

@dusovkam dobre rano, no zatím to vypadá, že nic 😁 Malá měla dnes v noci od 3-4 ráno tělocvik, a škytavku, děsná noc. A teď ho má znova 😑😑 Takže za chvili vstanu, posnídám a chystám se péct perníkovou buchtu s kokosem a hořkou čokoládou , ať máme co ke kávě 🤗

kamila215
12. říj 2018

@dusovkam Dobré ráno, u mě také nic nového. Malá se tam smrdoli. Za chvilku také vstanu a jdu vařit svíčkovou.

timotek69
12. říj 2018

Ahoj maly se narodil po dvou dennnim porodu a 28h po odtoku plodove vody, pro nepostupujici porod cisarem -spinalnim. 4200g, 52cm, 5.10.-1:43;)

kamila215
12. říj 2018

@timotek69 Jeee, ten je krásný. Moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdraví😍😊

laja64
12. říj 2018

@timotek69 Gratuluji a přeji hlavně zdravíčko, malý je krásný 😍😍

dusovkam
12. říj 2018

@laja64
@kamila215 U mě taky žádná změna. Prcek se nějak zklidnil.🤔 Akorát já jsem už druhý den po sobě totálně unavená a nic mě nebaví. 😑 Ani železo nezabírá...

dusovkam
12. říj 2018

@timotek69 To je krásný buclínek. 😍Gratulace a hodně štěstí a zdraví ❤

jitiss
12. říj 2018

Dobře ranko holky, u nás taky klid. ☺️ Večer Teda malinko poslicci, ale níc z toho. Dnes jdeme na oběd takže vařit nemusím. ☺️ Ale udělám asi něco sladkého.
@laja64 jsi mě inspirovala 😂🙈

jitiss
12. říj 2018

@timotek69 ❤️😍 gratuluji a přeji brzké uzdravení. ☺️

jitiss
12. říj 2018

@dusovkam Že by klid před bouři ☺️?

dusovkam
12. říj 2018

@jitiss No kéžby to tak bylo.. 😁 Jenže nějak tomu nevěřím.. 🤔 Malej si ještě prý asi počká...

kamila215
12. říj 2018

@dusovkam Třeba má @jittis pravdu. Klid před bouří😁. Já jsem také proto vypuzení včera udělala všechno co se dalo a nic ( i dnes ráno) a taky nic. Je to marný😂😂😂

dusovkam
12. říj 2018

@kamila215 Já se asi dneska donutím vydrbat komplet sprcháč... 😁 A na čtyřech 😂 A pak horkou sprchu. 😁😂 A běda jestli se nic nehne. 😂 Vím že to je k ničemu, když se malému nechce ven, ale tak už přes dva týdny lemtám maliník, jím lněné semínko a už mě to ani nechutná. 😁😂

jitiss
12. říj 2018

@dusovkam já včera taky uklizela celý byt a nic... Tak mě dnes ještě čeká velikány koš prádla... ☺️ Tak uvidíme...

knoflikarka
12. říj 2018

@timotek69 Moc gratuluji a hodně zdraví vám oběma ♥️🍀

veraakubik
12. říj 2018

U nás situace stejná,klid..Malá podezřele v klidu,nic mi není,žádné bolesti..Jen holky,trochu intimněji-snad nepohorším,ale myslim,že jsme tady správná parta..Zdá se mi,že jí mám nějakou ,,nateklou,,-asi víte koho myslím..Máte/měla jste to taky nějaká z vás?! Jako,nebolí,ale cítím to..I chlap povídal,že jí mám nějakou vystouplou..

dusovkam
12. říj 2018

@veraakubik Je to díky prokrvení 😉. U většiny těhulí běžný jev. 😊

veraakubik
12. říj 2018

@dusovkam No ty jo,po 5té a tohle je pro mě úplně nové..Do dnes byla normální a z předchozích těhotenství jsem to neznala,tak jsem si říkala,co to zase má znamenat.Házím se do klidu.. 😉

aronek
12. říj 2018

Ahoj přeji krásný pátek a jupí, bude víkend. Včera jsem byla na monitoru a v poradně. Mimčo monitor část prospalo, pak se vzbudilo a došel papír, byla jsem tam přes hodinu, ale nakonec dobrý. Poradna super, přišla jsem tam a nikdo tam nebyl, takže bez čekání. Vše v pořádku, jen váhový odhad 3400g a to tam má ještě 18 dní být. Asi největší dítko ze všech. Ještě, že bude CS. Jinak kontrola za týden a kdyby něco tak hned jet 🙂 zatím jsem držák 🙂 Ale teď by se to hodilo. V poledne přijede brácha na víkend, takže bez zařizování hlídání a mohlo by se jet 🙂

aronek
12. říj 2018

@timotek69 krasavec, moc gratuluji. Už jste doma?

kusanagi87
12. říj 2018

No tak dnes 37+4 a vyvolany v predterminu kvuli vysokým protilatkam. V 8 prvni tableta, kt hned spustila kontrakce co 4-5 min. Postupne tak co 3 min a desne bolesti zad. Ted v 10 druha tableta, ptz nalez porad stejny (na 4 cm) a bud se to behem dne (nebo az noci 🤦😓) rozjede nb ne a dalsi tabletka rano. Kontrakce mam co 2 min, ale nejsou dostatečne oteviraci 😓 Me asi.....Sice je to druhy porod, ale tohle asi dlouho nedam (s tou bolesti zad). Mam pocit, ze jen prodychavam bez prestavky.

laja64
12. říj 2018

@kusanagi87 držím palce ať máš miminko do večera u sebe. Jak to čtu , ty vyvolavane porody jsou děs😑 Drž se🍀🍀

Strana