Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 taky děkuju za recept, to vypadá, že bych mohla i já zvládnout 😅😉
@timotek69 Moc gratuluji a hodně zdraví vám oběma ♥️🍀
U nás situace stejná,klid..Malá podezřele v klidu,nic mi není,žádné bolesti..Jen holky,trochu intimněji-snad nepohorším,ale myslim,že jsme tady správná parta..Zdá se mi,že jí mám nějakou ,,nateklou,,-asi víte koho myslím..Máte/měla jste to taky nějaká z vás?! Jako,nebolí,ale cítím to..I chlap povídal,že jí mám nějakou vystouplou..
@veraakubik Je to díky prokrvení 😉. U většiny těhulí běžný jev. 😊
@dusovkam No ty jo,po 5té a tohle je pro mě úplně nové..Do dnes byla normální a z předchozích těhotenství jsem to neznala,tak jsem si říkala,co to zase má znamenat.Házím se do klidu.. 😉
Ahoj přeji krásný pátek a jupí, bude víkend. Včera jsem byla na monitoru a v poradně. Mimčo monitor část prospalo, pak se vzbudilo a došel papír, byla jsem tam přes hodinu, ale nakonec dobrý. Poradna super, přišla jsem tam a nikdo tam nebyl, takže bez čekání. Vše v pořádku, jen váhový odhad 3400g a to tam má ještě 18 dní být. Asi největší dítko ze všech. Ještě, že bude CS. Jinak kontrola za týden a kdyby něco tak hned jet 🙂 zatím jsem držák 🙂 Ale teď by se to hodilo. V poledne přijede brácha na víkend, takže bez zařizování hlídání a mohlo by se jet 🙂
No tak dnes 37+4 a vyvolany v predterminu kvuli vysokým protilatkam. V 8 prvni tableta, kt hned spustila kontrakce co 4-5 min. Postupne tak co 3 min a desne bolesti zad. Ted v 10 druha tableta, ptz nalez porad stejny (na 4 cm) a bud se to behem dne (nebo az noci 🤦😓) rozjede nb ne a dalsi tabletka rano. Kontrakce mam co 2 min, ale nejsou dostatečne oteviraci 😓 Me asi.....Sice je to druhy porod, ale tohle asi dlouho nedam (s tou bolesti zad). Mam pocit, ze jen prodychavam bez prestavky.
@kusanagi87 držím palce ať máš miminko do večera u sebe. Jak to čtu , ty vyvolavane porody jsou děs😑 Drž se🍀🍀

@kamila215 Tak 2 jablka oloupat,nakrajet na plátky,povarit doměka jako kompot-s trochou cukru a skořice, nechat pak vychladnout a scedit. 1 balení červených Bebe vysypat do mísy, tak cca 50g másla-to rozpustit a vlít na susenky-pak promackat rukou(at jsou rozmackane ale sem tam větší kousek sušenky nevadi), přidám hrst sušených brusinek, menší hrst nahrubo nasekaných vlašských a liskovych ořechů, můžeš dát i plátky mandlí. Vychladnute scezené jablka přidat do mísy a promíchat rukou. Dát do mističek. Před podavanim ohrat a navrch vanilkovou zmrzlinu 🤗 Můžeš dát i sušené švestky, nebo co ti chutna😊