Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@niki1107 taky si říkám, že nějaký den navíc už nic není. Někdy je lépe, někdy hůř, ale co už. Poslední dva dny je přes den malá v břichu zlatá, žádné mega kopance atd.,jen mirne příjemné pohyby. Ale večer, jen co lehnu, má hodinku gymnastiky, sem tam i v noci. Ale říkám si, že raději at se hýbe více, než kdyby se nehybala několik hodin a já měla obavy co se děje. Moje dcerka je narozena 25.5.,a moje babi říkala, že tahle druhá bude taky tak po 20.-22.dní v měsíci a babičky mívají pravdu, tak počkám no😄
@natysnovec ja mam v záloze jako UM Kendamil. Nemáš doma pytlík s tresnovyma peckama? Zkusit nahřát na bříško? Třeba ji trošku bolí a celkově to teplo ji uklidní 🤗
@niki1107 Niki nezoufej. Malá ví proč se jí ještě nechce na svět.
Já jsem měla v prvním těhotenství pěkně naloženo. Umírala mi máma na rakovinu (v den jejich 53 narozenin jsme ji pochovali, já v 34tt), do toho jsme se v 36tt stěhovali a ještě jsem přenášela 6 dnů. Do dneška nezapomenu, jak jsem vybalovala všechny ty zaprášené krabice a všude umývala omítku po vymalování a plakala, že nejsem schopná porodit ani vlastní dítě🤦♀️
Někdy dříve narozené děti jsou mrzuté a uplakané. Uvidíš jak hodnou budeš mít holčičku.
Moji kluci jsou pro mě požehnáním. Oba krásně spinkají a já mám čas na regeneraci po porodu🍀☺️ Vydrž bude to stát za to🤗👌🙏
Všem holky držím palce,ať už to máme za sebou a můžeme se už radovat doma s prckama 🙂 Dnes jsem měla pátý den po TP a přiznávám,že psychika už je jak na houpačce z toho😔 Stahy jsou pravidelné max. hodinku třeba a pak to přejde zase..V pondělí další poradna,tak snad už dají nástup do nemocnice 🙂
@tasmyska Moc dekuju za takova slova 💜! I slza mi ukapla - jak skrz slova podpory, tak za to, co sis musela prozit.
Ja se vzdycky uklidnim myslenkou, ze příroda moc dobře vi, proc to tak ma zarizeno a mne se svet nezbori, kdyz pockam o nějakých tech par dnu dyl ☺. A hlavně vim, ze to tak ma proste byt ! 🍀
Holky, jsem fakt ráda, ze vás tady mam...jsme si tak vzdalene a na druhou stranu tak blizke ☺. Ja uz to dnes balim, tak se dobře vyspete, dobrou noc 😘.
@natysnovec a není to to večerní breceni kdy zpracovává denni zážitky? To mela starsi asi dva mesice od osmi do deviti řev...
@natysnovec naše malá taky mívá každej večer pár hodin pláče (mezi 10 a 12 téměř vždy, občas to začne už dřív a občas jede až do 2 ráno). Nepomůže přebalit, nakrmit, odkrknout, nic. Trochu pomáhá jí držet v náručí a chodit, ale i tak si čas od času fňukne a běda jak se jí pokusím položit, to zase spustí naplno. Ale slýchám často že mimča prostě mívají "hodinu duchů" a brečí z neznámého důvodu. Časem to přejde, musíme vydržet :(
Dobre rano holky, tak my včera měli poslední sex,nic se neděje, tak to už necháme tak, až bude chtít, tak ať ta cácorka vyleze 🤗 Zítra po obědě kontrola v porodnici, tak uvidíme. Už si ty poslední dny s břichem budu jen užívat 😊
Dobre ranko 🌞
Včera večer mě hrozně pícha lo ve spodku. Taková ostrá bolest., ale nějak jsem to zaspala. Ani nevím co to bylo.
Dnes máme v plánu jet na výlet 🌞☺️ a do cukrárny. Taky si užíváme poslední dny jen ve dvou. ☺️
Užijte si krásnou neděli ❤️😍
@natysnovec
@amenophus to je to co jsem mela na mysli, nekde jsem cetla ze je to to zpracovavani dennich podnetu... ale jestli je to tak, těžko říct...
@kusanagi87 bobino! :( uplne presne vim, jak se citis!! Ja na pokoji brecela zoufalstvim, ze nejsem schopna si z lehu sednout.. vetsinou jsem se trapila do sedu 10minut i dyl.. a wc? Noooo... to i ted mam problem.. nemuzu zatlacit, protoze me z toho boli ta jizva... :/
Myslim na Tebe, at je ti brzy lepe :-*
Ja mam od cs 10 dni a konecne zacinam vstavat z postele bez vetsich bolesti, ale na brise jeste lezet nemuzu...
😘😘😘
Teda holky nevím jestli je to tím, že se celý den flákám ale už od rána mě ten pišišvor v břiše tyranizuje....😂 Kdyby to byly normální pohyby, ale to jsou bolestivý kopance- chvilku si dá pauzu a pak zas nanovo.. 🤔 A to jsem si myslela že se v klidu budu koukat na Velkou Pardubickou...
Holky, my se byli s mojim opet projit a pak se stavili u nas v hospode posedet a pridavam dalsi blbou poznámku do rubriky "stupidni dotazy v těhotenství" - nejsi uz tehotna nejak dlouho??? a jak to, ze nic? se ji asi nechce ! ➡Proste takovy to, co chces v 41tt slyset 😂😂😂🙊. Ale muj je klasik "No, Anicko, mas dve deti, tak bys mozna uz mohla vedet, ze tehotenstvi trva cca 9 mesicu, ale pokud jsi nejaka vyjimka, tak v tom pripade je to jasny"✌. Ja jsem to presla s gracii, i kdyz uvnitr mi bylo neskutecne do breku. Ale uz jsme doma, ja si davam kavicku a delam nepecenej jablecnej dort a je mi fajn ☺. Jo a pristi vikend (pokud neporodim) urcite uz nikam nepůjdu, protoze si clovek fakt prijde jak nejakej exot 🙈.
@niki1107 U nás spíš chodí dotazy mýmu chlapovi.😂Jen si dej něco na nervíky. 😁 A vůbec co jim je do toho, jestli jsi porodila nebo ještě ne.. Ať se starají sami o sebe.
@kamila215 No já se většinou trefím, za ty roky co tam jezdím (nejen na VP) to mám okoukaný😂 Ale teď jsem teda div nebyla nalepená na tý televizi 😁
@laja64 Jak u debilku no 🙈. Muj na tyhle kecy nereaguje, vždycky mi rekne, at se na to vyseru, ale tohle je presne ten typ zenske, ktera si rada rejpne 😉. Ale jako ozvala se mi dnes i blizka kamarádka a kolegyne z prace - prej nejsem aktivni na fb, tak asi rodim a ze na me vsichni mysli 😂😂😂. A kdyz jsem napsala, ze nerodim, tak mi psala, at si dame s mojim sex a bude to raz dva, tak rikam diky za radu, ale to uz bych mela asi 100krat odrozeno 👌.

@natysnovec Moc dekuju 😘 ! Ja vim, ze se dockam ☺
@ojo Mne se fakt az trapne vsude zjevovaly 😀. Ale nevadi ☺.