icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

bbpk
12. říj 2018

@natysnovec Koncentrace alkoholu v mléce je stejná jako v krvi, to znamená je v promile a ne v procentech, tím pádem se z toho nelze opít. Opravdu jde spíše o to aby byl člověk schopný postarat se o dítě 😉.

kamila215
13. říj 2018

@kusanagi87 Držím palce a doufám, že už to máš za sebou✊😊

natysnovec
13. říj 2018

@bbpk dekuji

aronek
13. říj 2018

Ahoj, přeji krásné ráno. Tady je nějaký klid, tak buď se rodí, nebo spinká. 🙂 Mamka byla včera na stříhání a potkala tam nějakou porodní asistentku, tak se bavily. Ta jí celkem vystresla, že jak vůbec můžu mít 4 CS, že to dr vůbec neměl povolit. Tak od rána volá, jestli nechci jet radši do nemocnice, jestli mám tašku v autě a pod. Fakt podpora, i když já už bych taky klidně rodila. 🙂

dusovkam
13. říj 2018

@aronek Moje máma má 3x CS a žije. 😂 Některý "rady" radši jedním uchem dovnitř a druhým ven ... 😂

ojo
13. říj 2018

@aronek to už tě přece nemůže rozházet, ne? 🙂

aronek
13. říj 2018

@ojo mně ne, ale babička je na prášky 🙂
@dusovkam já to neřeším, jako jsem ve 38tt, takže dítko skoro dopečené i dost velké, když bude problém se mnou, tak mně snad do kopy dají a další už fakt neplánuji 🙂

laja64
13. říj 2018

Psycho co se tam děje. Šimetka je profík na světové úrovni, doufám, že se dostane zpět.
http://www.zdravotnickydenik.cz/2018/10/ve-fn-o...

kusanagi87
13. říj 2018

@kamila215 No nakonec ano, ale akutni sekce. Začala jsem se rychle otevirat, tmave krve jak...ze 4 cm nahle na 6 cm, ale pak se to stahlo zpet na 4 cm :-/ a doktorce se nelibily ozvy od male, ptz byly párkrát i pod 90 tepu/minuta a pod placentou se mi zacal tvorit hematom a odlučovat se placenta 🤦😓, takze okamzite CS.
Ted se trapim s brutální bolesti jizvy po CS. Vstat a jit na wc je peklo 🤢 Nejraději bych dnes uz ani nesla ...

ojo
13. říj 2018

@kusanagi87 to mě mrzí, snad se ti to brzy zahojí. To říkala i moje kamarádka, která měla první císařem a druhý přirozeně, že se to nedá srovnat ta rekonvalescence po té..že by do CS nikdy dobrovolně nešla, jak některé maminky preferují...

knoflikarka
13. říj 2018

@kusanagi87 Taky přeju rychlou rekonvalescenci a hlavně aby ustala ta bolest... Hlavně že vše dobře dopadlo 🍀.

darkwitch
13. říj 2018

@kusanagi87 taky preju rychle zahojeni

jitiss
13. říj 2018

@kusanagi87 Tak to mě moc mrzí... Ale už bude jen líp a líp. A důležité je, že jste v pořádku. ☺️

laja64
13. říj 2018

@kusanagi87 přeju brzke zahojeni a hlavně zdravíčko Tobě i miminku ❤

dusovkam
13. říj 2018

@kusanagi87 Taky jsem musela na akutní CS, tak vím jak ti je.😕 Hlavně přeji rychlé uzdravení ❤

dusovkam
13. říj 2018

Holky tak jsem si dneska dala trojkombinaci- výšlap, svařenou griotku (svařák nerada) a horkou sprchu a výsledek? Bolí mě jen záda, bolest v tříslech a mrňous mi v břiše pořádá spartakiádu.😂 No jako já se z toho.. 😁 A hlavně už začínají dotazy, ačkoliv jsem dala na FB fotku z dnešního výletu stále 2v1. 😂

laja64
13. říj 2018

@dusovkam mi dnes volaly dvě kamosky, a žádné fotky nedavam-jen na IG,ale tam mám jen hrstku lidí,a fotek tam mám pár. No musíme vydržet už jsem fakt do finále 😊😁

kamila215
13. říj 2018

@kusanagi87 Jejda, to mě mrzí. Důležité je, že všechno dobře dopadlo😊. Přeji ti brzké uzdravení a tobě i maličké hodně zdravicka😊✊😍. Gratuluji!!!!😊

dusovkam
13. říj 2018

@laja64 Já už chciiiiiii.😂😂

laja64
13. říj 2018

@dusovkam i já 🙊😄

kamish
13. říj 2018

Holky.. Já, už se nějak smířila s tím, že termín porodu je jen nějaké číslo. A, že až to příjde, tak to příjde. Neříkám, že někdy dny jsou horší a někdy lepší. Člověk má myšlenky někde jinde a je na pokraji svých sil, ale vím, že do Vánoc, tam snad ti naši prcci nebudou!! 😂

dusovkam
13. říj 2018

@kamish No to máš recht. 🤔☺

martina250703
13. říj 2018

@kusanagi87 Hodne sil, at je brzy lepe.

natysnovec
13. říj 2018

Ty jo holky ja uz nevim...mala pres den krasne spi....i kouka a vse je ok...Ale jak nastane doba koupani...tak je vymalovano....mala se vykoupe napapa a place az do dalsiho jidla...ale opravdu rve a takhle je to kazdy vecer...A zkousela jsem me mleko,Nutrilon 1,Sunar 1....uz nevim co delat....

niki1107
13. říj 2018

Holky, jak uz jsem tu několikrát psala - dnes mám TP a nic 😂. Rano mi teda zacala odchazet hlenova zatka (do ted vubec), odpoledne jsme s mojim a se psem stravili venku procházkama a ticho po pesine ! Takze uz neverim v TP a ty - drive stale videne - 13ky byly opravdu jen nahody 😐. Trosku jsem si dnes zas pobrecela, ale uz jsem ok a jedu dal...muj mi rekl, at to vypustim a spis si řeknu, ze nejpozdeji 22.10. me ceka vyvolani...Takže tak. V pondeli jdu zas do porodky, tak uvidim, co zas rekne dr ☺. Ale povzbudila me dnes kamaradka - rekla mi, ze se ma mala proste u me krasne, tak si chce pobyt jeste prodloužit 💜. A ja si rikam, ze na otehotneni jsem si taky musela pockat (a dekuji vesmiru, ze mi bylo doprano), takze nejaky tyden uz me nezabije ✌.

natysnovec
13. říj 2018

@niki1107 Vydrz zlato❤pak uz budes mit malickou u sebe....🍀🍀🍀

kamila215
13. říj 2018

@dusovkam
@laja64 Já taky, holky😂😂😂

ojo
13. říj 2018

@dusovkam já dneska sbírala ořechy, odnesla pár polen, večer si dala teplou sprchu a taky z toho mám jen silné bolesti v kříži. To nejsou žádné porodní bolesti ani poslíčci a sere mě, že to bolí, jak kdyby se zas mimino nějak blbě natočilo a tlačí mě na ten kříž, ani pohupování na míči nepomohlo, tak doufám, že se to přes noc zase srovná, máme naplánovaný malý výlet s oběděm, už se těším 🙂

jinak od příštího týdne bych mohla asi už taky rodit, dneska jsme třeťáka přesunuli do nízké postýlky a tak už mám uvolněnou postýlku pro mimi, zítra to připravím a manžel ještě donese ze stodoly kolíbku a vaničku, tak už to taky budu mít připravené 🙂 tašku do porodnice už mám taky komplet zabalenou, jen tam šoupnout nějaký časák a několik sušenek 😀

ojo
13. říj 2018

@niki1107 na tebe jsem myslela, jestli ti ta 13ctka vyjde...

jitiss
13. říj 2018

Brzy se dočkáme holky ☺️. Věřím, že za pár dní je budeme mít u sebe...
Jinak my dnes byli taky na procházce a i jsem dnes uklizela... ☺️ Ale jen cítím mírně spodek a trochu záda jinak nic. Jsem zvědavá jestli se něco změnilo. Doufám, že v pondělí mi dr řekne, že tam aspoň nějaká malá změna je. ☺️

Strana