icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
12. říj 2018

@timotek69 gratuluji 🙂
@kusanagi87 držim palce ať se to rozjede a mas brzy miminko u sebe bez velkého trápení

jitiss
12. říj 2018

@niki1107 Tak to je super. ☺️ Já cvičila včera a měla jsem poprvé 30cm... Tak si dnes dávám pauzu a nechám to na víkend. ☺️ Ale je pravda, že čím blíž porodu tím to jde snadněji. Jsem zvědavá jestli nám to pomůže.
Jinak holky 🙈☺️ to jak se teď docela nudím tak mám pocit, že pořád něco objednávám.... A dnes přišel první 📦.

dusovkam
12. říj 2018

@jitiss Krásný 😊😍
já už mám nákupy zakázáný. 😂 Hlavně i proto že tchýně se švagrovou budou ještě 100% nakupovat a kam pak s tím že jo. 😂

niki1107
12. říj 2018

@jitiss No paráda !!! Já teď ve středu cvičila s tím, že procvičím zas na těch 30 cm - těch 31,5 cm jsem neplánovala, ale fakt si myslím, že se to s blížícím se porodem rozvolňuje působením hormonů atd samo, protože na začátku pro mě i 24 cm bylo docela dost 😀. Taky jsem zvědavá, chci si prostě zkusit, jakej to bude mít efekt 🙂. A co se týče těch věciček, minulý týden mi přišly stejný ponožečky - z Lidlu, že jo? 😀 Jsem začala šílet, že jich má málo a teď jich má malá zase víc než my s mojím dohromady 😂😂😂.

laja64
12. říj 2018

@jitiss Já už si říkala před 14dny, abych už šla rodit, bo co 2 dny mám nějakou objednávku z netu😄🙊

jitiss
12. říj 2018

@dusovkam Já je zakázané nemám 🙈😂☺️. A chlap by si to ani nedovolil. Objednávala jsem sobě tepláčky na doma a tak jsem koupila něco i malému. ☺️ A aby to chlapovi nebylo líto tak jemu taky... ☺️ 😂

jitiss
12. říj 2018

@niki1107 jj jsou z Lidlu
😍. Já si tam objednávám tepláky, protože jsou hrozně příjemný. ☺️ Ta jejich bio bavlna je fajn a hlavně na zimu jsou úžasný, protože mají vevnitř takový jakoby mikroplys.
Mě trochu děsí, že maly je větší a mela jsem věci většinou 56 a jen pár kousků 62. Tak jsem se rozhodla nač čekat a objednám něco i ve větší velikosti. ☺️ 😂 Aspoň se nenudím a pak budu mít víc času na prcka. ☺️

jitiss
12. říj 2018

@laja64 Já už si s některými řidiči i tykam 😂, protože veškeré věci jsem objednávala přes net. Takže před měsícem to bylo tak, že ke mě jezdili i třeba třikrát týdně 😂.
A nejlepší je, že si objednávám i jídlo přes rohlík nebo košík a tam mě už taky znají. ☺️ 😂
Holky já nebyla v obchodě ani nepamatuji a víte co? Mě to vůbec nechybí. Ty fronty a smradlavi lidi.

laja64
12. říj 2018

@jitiss Jo, kosik.cz je super, taky jsem už několikrát využila. Do obchodu chodim jen do Globusu a sem tam Lidl, ale ráno, když jsou všichni v práci. Jako mít Globus eshop,tak se z baráku nehnu 😁😁

natysnovec
12. říj 2018

Ahoj holky muzu si dat vino kdyz odstrikavam mleko?A jak dlouho to v mlece je?

knoflikarka
12. říj 2018

@laja64 Globus je nejlepší, úplně jiná liga než ostatní obchody. Ale máme ho přes celé město.

@jitiss košík.cz jsem taky dost objednávala, než k nám zrušili závoz. Teď zatím u nás je nově iTesco, myslím, že v šestinedělí bohatě využiju. A s těmi lidmi a obchody stoprocentně souhlasím, my máme sice fakt pár kroků od domu Kaufland, ale co se před ním schází za "společnost"... Navíc od té doby, co zrušili brigádníky, tam jedou tak max. 3 pokladny a fronty fakt až do Austrálie.

laja64
12. říj 2018

@natysnovec nevím jak dlouho se ,,drží" víno v mléce, ale já normálně nakojila, dala si sklenku vína a za 4 hodinky jsem kojila znovu. 😊

natysnovec
12. říj 2018

@laja64 aha...

jitiss
12. říj 2018

@laja64
@knoflikarka
Globus mám taky ráda, ale tam bych musela dojet autem a to se mi teď nechce upřímně. ☺️ Ale kdyby zařídili eshop tak by to bylo baaaajo. Stejně si myslím, že možná za pár let to tak bude samozřejmostí.
Dnes u nás svítí krásně 🌞 a tak jsme vyrazili ven. Stejně ten podzim je krásný jak je všechno barevné a k tomu to sluníčko.
A už i tatínek říká malému, že dneska by to šlo 😂🙈

laja64
12. říj 2018

@natysnovec V klidu si sklenku dej, k tomu sklenku vody a no stress🤗

laja64
12. říj 2018

@jitiss joo dnes by to šlo a příští týden už s miminkem doma👌❤

laja64
12. říj 2018

Denní rituál 🤗😄

darkwitch
12. říj 2018

@natysnovec vino si dat muzes do mlika se pry dostanou jen promile, ale jde spis o tvou schopnost se pak o dite postarat...

natysnovec
12. říj 2018

@laja64 ja prave kolu...🙁(vino s kolou)

natysnovec
12. říj 2018

@darkwitch tady se jedna jen o jednu sklenku vina cca 2dcl(ani to ne)+ kola😀

natysnovec
12. říj 2018

@laja64 luxus😀😀❤❤

laja64
12. říj 2018

@natysnovec jedna sklenka vína s colou s tebou nic neudělá 🤗 Já si určitě taky dám když budu kojit, jde jen o to uspokojit chuť 🤗

natysnovec
12. říj 2018

@laja64 😀😀😀ne zitra je zapijeni malinky...vykend volnej starsi dcera je u babicky tak se rikalo ze by se to melo vyuzit. 😀😀😀

laja64
12. říj 2018

@natysnovec jo tak to každopádně 👌👌

tasmyska
12. říj 2018

Holky trochu vás na ty miminka navnadím. Malá ochutnávka z focení🤗💕

tasmyska
12. říj 2018

@tasmyska a protože, je to podzimní miminko, tak si drží lísteček 🍂🍁

laja64
12. říj 2018

@tasmyska spokojený princ 😍💕