icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

niki1107
13. říj 2018

@natysnovec Moc dekuju 😘 ! Ja vim, ze se dockam ☺

@ojo Mne se fakt az trapne vsude zjevovaly 😀. Ale nevadi ☺.

laja64
13. říj 2018

@niki1107 taky si říkám, že nějaký den navíc už nic není. Někdy je lépe, někdy hůř, ale co už. Poslední dva dny je přes den malá v břichu zlatá, žádné mega kopance atd.,jen mirne příjemné pohyby. Ale večer, jen co lehnu, má hodinku gymnastiky, sem tam i v noci. Ale říkám si, že raději at se hýbe více, než kdyby se nehybala několik hodin a já měla obavy co se děje. Moje dcerka je narozena 25.5.,a moje babi říkala, že tahle druhá bude taky tak po 20.-22.dní v měsíci a babičky mívají pravdu, tak počkám no😄

laja64
13. říj 2018

@natysnovec ja mam v záloze jako UM Kendamil. Nemáš doma pytlík s tresnovyma peckama? Zkusit nahřát na bříško? Třeba ji trošku bolí a celkově to teplo ji uklidní 🤗

tasmyska
13. říj 2018

@niki1107 Niki nezoufej. Malá ví proč se jí ještě nechce na svět.
Já jsem měla v prvním těhotenství pěkně naloženo. Umírala mi máma na rakovinu (v den jejich 53 narozenin jsme ji pochovali, já v 34tt), do toho jsme se v 36tt stěhovali a ještě jsem přenášela 6 dnů. Do dneška nezapomenu, jak jsem vybalovala všechny ty zaprášené krabice a všude umývala omítku po vymalování a plakala, že nejsem schopná porodit ani vlastní dítě🤦‍♀️
Někdy dříve narozené děti jsou mrzuté a uplakané. Uvidíš jak hodnou budeš mít holčičku.
Moji kluci jsou pro mě požehnáním. Oba krásně spinkají a já mám čas na regeneraci po porodu🍀☺️ Vydrž bude to stát za to🤗👌🙏

zuzpro
13. říj 2018

Všem holky držím palce,ať už to máme za sebou a můžeme se už radovat doma s prckama 🙂 Dnes jsem měla pátý den po TP a přiznávám,že psychika už je jak na houpačce z toho😔 Stahy jsou pravidelné max. hodinku třeba a pak to přejde zase..V pondělí další poradna,tak snad už dají nástup do nemocnice 🙂

niki1107
13. říj 2018

@tasmyska Moc dekuju za takova slova 💜! I slza mi ukapla - jak skrz slova podpory, tak za to, co sis musela prozit.
Ja se vzdycky uklidnim myslenkou, ze příroda moc dobře vi, proc to tak ma zarizeno a mne se svet nezbori, kdyz pockam o nějakých tech par dnu dyl ☺. A hlavně vim, ze to tak ma proste byt ! 🍀

Holky, jsem fakt ráda, ze vás tady mam...jsme si tak vzdalene a na druhou stranu tak blizke ☺. Ja uz to dnes balim, tak se dobře vyspete, dobrou noc 😘.

darkwitch
13. říj 2018

@natysnovec a není to to večerní breceni kdy zpracovává denni zážitky? To mela starsi asi dva mesice od osmi do deviti řev...

amenophus
14. říj 2018

@natysnovec naše malá taky mívá každej večer pár hodin pláče (mezi 10 a 12 téměř vždy, občas to začne už dřív a občas jede až do 2 ráno). Nepomůže přebalit, nakrmit, odkrknout, nic. Trochu pomáhá jí držet v náručí a chodit, ale i tak si čas od času fňukne a běda jak se jí pokusím položit, to zase spustí naplno. Ale slýchám často že mimča prostě mívají "hodinu duchů" a brečí z neznámého důvodu. Časem to přejde, musíme vydržet :(

dusovkam
14. říj 2018

@ojo No vidíš, a to máš TP skoro nastejno. 😂 Kdepak, holky mají pravdu- prckům se u nás líbí, tak holt nechtějí ven.. Taky komu by se chtělo- teplíčko tam je, permanentní přísun živin taky... 😂 Jediný co se děje, tak že prcek si mě plete s fotbalovým míčem... 😂

natysnovec
14. říj 2018

@darkwitch tal to vubec netusim...tak malinky jsou dva tydny...
@amenophus kez by to tak bylo...mam to uplne stejne jako ty...

laja64
14. říj 2018

Dobre rano holky, tak my včera měli poslední sex,nic se neděje, tak to už necháme tak, až bude chtít, tak ať ta cácorka vyleze 🤗 Zítra po obědě kontrola v porodnici, tak uvidíme. Už si ty poslední dny s břichem budu jen užívat 😊

dusovkam
14. říj 2018

@laja64 Taky nic? 😁 Zítra mě v jednu odpo čeká též kontrola v nemocnici.. Ale nevěřím tomu že by se něco hnulo... 😏 Pravda že u starší jsem měla taky jen poslíčky a najednou jsem byla u dr. otevřená na 2 cm.

jitiss
14. říj 2018

Dobre ranko 🌞
Včera večer mě hrozně pícha lo ve spodku. Taková ostrá bolest., ale nějak jsem to zaspala. Ani nevím co to bylo.
Dnes máme v plánu jet na výlet 🌞☺️ a do cukrárny. Taky si užíváme poslední dny jen ve dvou. ☺️
Užijte si krásnou neděli ❤️😍

laja64
14. říj 2018

@dusovkam Mi právě u starší nebylo nic, zadní poslicci, nic. Lehla jsem po procházce do postele a za hodinu na to mi praskla voda🤔😁 Tak zdar zítřejším poradnám 😄

dusovkam
14. říj 2018

@laja64 Zdar, zdar, zdar 😂

darkwitch
14. říj 2018

@natysnovec
@amenophus to je to co jsem mela na mysli, nekde jsem cetla ze je to to zpracovavani dennich podnetu... ale jestli je to tak, těžko říct...

sju2929
14. říj 2018

@kusanagi87 bobino! :( uplne presne vim, jak se citis!! Ja na pokoji brecela zoufalstvim, ze nejsem schopna si z lehu sednout.. vetsinou jsem se trapila do sedu 10minut i dyl.. a wc? Noooo... to i ted mam problem.. nemuzu zatlacit, protoze me z toho boli ta jizva... :/
Myslim na Tebe, at je ti brzy lepe :-*
Ja mam od cs 10 dni a konecne zacinam vstavat z postele bez vetsich bolesti, ale na brise jeste lezet nemuzu...
😘😘😘

dusovkam
14. říj 2018

Teda holky nevím jestli je to tím, že se celý den flákám ale už od rána mě ten pišišvor v břiše tyranizuje....😂 Kdyby to byly normální pohyby, ale to jsou bolestivý kopance- chvilku si dá pauzu a pak zas nanovo.. 🤔 A to jsem si myslela že se v klidu budu koukat na Velkou Pardubickou...

laja64
14. říj 2018

@dusovkam asi už chce běhat venku 😄 Já si dala vanu,oholila se, teď sedím u telky, trham a barvim si obočí a taky čumím na Pardubickou 🤗

dusovkam
14. říj 2018

@laja64 No kéžby už chtěl. 😂 Chlap už si z toho dělá srandu, že místo porodu se prokope. 😁 Já chtěla letos na VP jet, protože jezdím hodně a mám to kousek, jenže jak furt běhám na záchod tak bych z toho nic neměla. 😂 Takže máš taky těžký veget. 😁

laja64
14. říj 2018

@dusovkam joo teď se nehnu od telky, já mám odjezdeno 12let🤗 Už se těším na další jaro, zase si zajdu zajezdit 🤗 Já byla na VP 2x. No je to zážitek 😍

dusovkam
14. říj 2018

@laja64 Dobře ty.☺ já na koně už max. rekreačně 😁 Ale příští rok, jak začne sezóna v Pardubicích-čili květen- tak budu jezdit aspoň na čumendu. 😁 A vůbec letos věřím Faltejskovi 😁

laja64
14. říj 2018

@dusovkam No ja taky už tak nějak rekreačně😄😊 Byl to pěkný dostih 😊

dusovkam
14. říj 2018

@laja64 Akorát teda mě zamrazilo na tom Taxisu ... 4 najednou.. fuj...

niki1107
14. říj 2018

Holky, my se byli s mojim opet projit a pak se stavili u nas v hospode posedet a pridavam dalsi blbou poznámku do rubriky "stupidni dotazy v těhotenství" - nejsi uz tehotna nejak dlouho??? a jak to, ze nic? se ji asi nechce ! ➡Proste takovy to, co chces v 41tt slyset 😂😂😂🙊. Ale muj je klasik "No, Anicko, mas dve deti, tak bys mozna uz mohla vedet, ze tehotenstvi trva cca 9 mesicu, ale pokud jsi nejaka vyjimka, tak v tom pripade je to jasny"✌. Ja jsem to presla s gracii, i kdyz uvnitr mi bylo neskutecne do breku. Ale uz jsme doma, ja si davam kavicku a delam nepecenej jablecnej dort a je mi fajn ☺. Jo a pristi vikend (pokud neporodim) urcite uz nikam nepůjdu, protoze si clovek fakt prijde jak nejakej exot 🙈.

kamila215
14. říj 2018

@dusovkam Taky jsem koukala a věřila si dobře👍😊😁

dusovkam
14. říj 2018

@niki1107 U nás spíš chodí dotazy mýmu chlapovi.😂Jen si dej něco na nervíky. 😁 A vůbec co jim je do toho, jestli jsi porodila nebo ještě ne.. Ať se starají sami o sebe.
@kamila215 No já se většinou trefím, za ty roky co tam jezdím (nejen na VP) to mám okoukaný😂 Ale teď jsem teda div nebyla nalepená na tý televizi 😁

laja64
14. říj 2018

@niki1107 To někdy hlava nebere 🤔😑 Já kamosce psala-ze těhotenství trvá 10 měsíců, jestli o tom ví. Tak mi volala že to v životě neslyšela-tak ji říkám ano-40 týdnů, t.j.10 měsíců. A já jsem 39+4. Takže mám ještě čas 😄😄🤘 A to má taky dvě děti 🙊

laja64
14. říj 2018

@dusovkam to jo no , jsem žmourala očima na tu televizi- jestli jsou všichni ok, nic moc tam vidět nebylo. Naštěstí to dobře dopadlo.

niki1107
14. říj 2018

@laja64 Jak u debilku no 🙈. Muj na tyhle kecy nereaguje, vždycky mi rekne, at se na to vyseru, ale tohle je presne ten typ zenske, ktera si rada rejpne 😉. Ale jako ozvala se mi dnes i blizka kamarádka a kolegyne z prace - prej nejsem aktivni na fb, tak asi rodim a ze na me vsichni mysli 😂😂😂. A kdyz jsem napsala, ze nerodim, tak mi psala, at si dame s mojim sex a bude to raz dva, tak rikam diky za radu, ale to uz bych mela asi 100krat odrozeno 👌.

Strana