Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@janinkadodinka Přeji rychlý a pohodový porod! Drž se😊😘
@ojo Musím říct, že už teď musím některou bolest trošku prodýchat, protože mám pocit, jak kdyby mě někdo kopal do zad (a pak to jde do podbřišku, jak kdybych měla šílenej průjem s křečema), ale nic pravidelnýho...akorát co je pro mě novinkou, že ta bolest přijde a odezní, já měla poslíčky (jestli to teda byly) formou prakticky nepřetržité bolesti. Jo a zase odchází hlenová zátka, ale to je logický, když se to tam podráždilo. Já se určitě ozvu, protože si přijdu trošku jak mimoň, tak kdoví, co se z toho vyklube a jestli to nebude planej poplach. Ale jsem ráda, že tě tu mám, skrz zkušenost s HH 🙂.
Holky tak poradna vše ok, akorát se doktorce nelíbily ozvy-jakože tam sebou tak moc mrská-cinnost srdíčka šla až ke 180/za minutu, tak mě z polosedu dali na bok a trochu se to ustálilo, kdyby se něco nezdálo, mám dojet. Odhad váhy 3500g. Další kontrola v den TP-18.10. odpoledne. Tak uvidíme co bude😄 Za hodinku jedu pro malou do školy, skočila jsem nakoupit do Farmářského obchodu a při té příležitosti si dala něco dobrého 🐷😄
Jo a přenášet nechávají max do 41+2 , to je v mem případě 27.10. Tak uvidíme co bude 🤔😄
@niki1107 taky přisuzuju poslíčkům takovou trvalejší bolest, ale kontrakce jsou jak píšeš, přijde a odejde....já si tenkrát večer dala ještě opravdu teplou vanu a myslela jsem si, jak mě to přejde...no zůstalo to stejné, ani lepší, ani horší a nic pravidelného, i se mě to podařilo nějak zaspat a pak už mě vzbudila bolest a na záchodě bylo i trošinku krve, to jsem přisuzovala taky zátce a pak postupně bolesti začli být pravidelné po 20min., pak už po 10min a to už jsme jeli...
Hlášení z poradny. Nic se nechystá, stále jsem jen na prst, ozvy ok - též mě položili na bok jelikož malej řádil.😁 Váhový odhad má 2 930 g, rodit budu moct normálně.. A pokud neporodim, tak v termínu jdu do FN v 11.hodin na kontrolu.. Jsem zvědavá jestli bude nějaká změna ve středu u dr. jelikož mě to fakt unavuje.. 😕
@ojo Takže update - usnout mi nešlo, ty křížový bolesti + křeče v podbřišku přešly z 5 minutových pauz na 2 minutové a trvají cca 35 sekund...teď jsem vylezla z vany a ani tam mě to nepřešlo...jsou to kontrakce? Bolí to opravdu hodně, až musím zavírat oči...Ale že by ten HH tak brzo zabral při mým nálezu..
@niki1107 klidně to může být tak rychlé a myslím si, že už ti to krásně začlo 🙂 takže já už by i jela...možná už si na cestě 🙂 hlavně zkus pořád zachovat dobré naladění, já si vždy při té bolesti hladila bříško, že nám to krásně jde a mluvila na mimčo, že už bude brzy u mě 🙂 držím ti palce!
@zuzpro Moc gratuluji ♥️♥️
Holky, za jak dlouho mě tak objednají na kontrolu do porodnice, když mě gyndař chce předat až po středě (39+1)? Nejradši bych šla co nejdřív, gyndař mi nedělal poslední dva týdny ani UTZ, poslední týden ani nekontroloval čípek, řeší jen můj tlak mi připadá, ale že by mě kvůli tomu nějak víc sledoval... Poslední odhad váhy mám ze začátku 37. tt a to jen díky tomu, že jsem byla na pohotovosti.
@knoflikarka mě můj minulý gynekolog předával do nemocnice přesně 39+6. V tom 39+6 jsem měla ještě kontrolu u něj, pak mě poslal hned do nemocnice at si domluvím termín další kontroly. Objednali mě na 40+2 a 40+4 jsem rodila. Ale delal mi každou návštěvu UTZ přes břicho a vyšetřoval i vnitřně. Já bych bez toho neodesla😐 Asi je to individuální kdy přesně předávají do péče. Teď mě předával nový gynekolog ve 38+5,- to byla kontrola ještě u něj a dnes 39+4 jsem byla poprvé v nemocnici.

Gratuluji vsem maminkam i miminkum,at se jim na tom svete dari a krasne rostou🙂nas dnes hositalizovali a bude se vyvolavat😔uz jsem si to rano obrecela a ted uz nezbyva nic nez se s tim smirit a cekat...