Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky, ja vam moc moc dekuji ! 💜 Behem dneska sem dam další fotecky - se mnou a tatinkem. Mam jen vcerejsi cerstve po porodu a je tam prdelka takova pomackana a ruda 😀. A doufam, že bude pribyvat miminek 😊, myslim na vás a jsem v tom stale s vami 😍😘 !
@niki1107 moc gratuluju 😊
Holky já jak včera byla v poradne v té nemocnici, tak mala ozvy skoro 180, šíleně tam sebou mrskala, večer to ustalo, v noci pohyby úplně žádné, ráno taky ne, břicho jakoby měkčí, spadnute trochu více dolů, malá nešla probrat ani sladkým ani pisnickama (pouštím ji často do bříška přes mobil). Zkoušela jsem zatrepat s břichem, lehnout, vstát a nic. Pohyb úplně minimální a ještě jsem si nebyla jistá jestli jsem si tím břichem nepohla sama. Tak jsem jela. Vyšetření ok, ozvy celkem taky-ale měly by být něco mezi tím co bylo včera a tím dneskem,bo včera extrem a dnes tak cca akorát. No už bych fakt chtěla rodit🙊🙊
Holky, já mám zase jiný problém. Od včerejška mě bolí hlava. Večer jsem si vzala paralen a v bolela mě pořád i v noci i teď... Přitom mě celé těhotenství hlava nebolela. Nemáte některá podobnou zkušenost? Takhle před porodem?
@kamila215 Mě ta hlava třeští už třetí den.. A přitom mám bílkoviny i tlak ok. Takže asi je to ke konci možný. 🤔 Akorát včera jsem si šla do lékárny pro paralen a lékárnice na mě čuměla jak jojo a ještě měla blbý kecy že jestli ho mám pro sebe a a na co. Fakt bych jí v tu chvíli jednu flákla.
@laja64 Blbej dotaz- jak poznáš že spadlo břicho? 😁 Mě matka v sobotu tvrdila že ho mám dost nízko, včera zas dr. že se nic prokazatelně nechystá... Až jsem z toho jelen, daněk i srnec dohromady. 😂
@dusovkam Chlapi😊 ten můj mi píše i z práce jak se máme a jak mi je. A když mu to řeknu tak mi třeba napíše.. Njn to už zvládneš už jen pár dní 😂👌. Každé těhu je prý jiné. ☺️ Já jsem v noci nemohla spát... A tak jsem brouzdala na netu a to byla chyba. Našla jsem nějaké recenze mě porodnice a nějaké dvě maminky si tam stěžoval a to na všechno. A jedna tam popisovala porod jak ji malého rvaly kleštěmi a pak hexou. Já se úplně rozklepala a rozbrecela v noci a nemohla pak usnout.
@niki1107 jé, ta je krásná...taková hlaďoučká, čisťounká, ta se ti tam nějak parádila, to bude fešanda 🙂 moc gratuluju, ať jste zdravé 🙂 je to jak píšeš, sice to bolí, ale i tak je to prostě fakt zážitek na celý život a když umíš pracovat s myšlenkama, tak ti zůstanou jen ty krásné vzpomínky 🙂
@kamila215 A nemáš to třeba od páteře? Mě včera bolela hlava od krční páteře, jak jsem předešlou noc sebou mlela a nemohla usnout... A na to mi paralen nezabere, většinou je to za den pryč, ale někdy to mívám tak, až se mi chce zvracet (díkybohu ne v těhotenství).
@knoflikarka Vůbec nevím jestli to je od páteře, ale i to je možné. Mě právě také nezabral, ten paralen. Vzbudila jsem se ve tři ráno a hlava mě pořád bolela. Ale teď uz je to lepší😊
😢 Tak kontrola-v neděli jsem měla termín,dnes ozvy v pořádku,plodovky akorát,malá hlavičkou dolů,ale je dost nahoře.Porodní cesty nic-nepřipravený,prý pro špičku prstu-nj,ale to už jsem dobrý 2 týdny,dokonce mám ve zprávě-dál už nedosáhnu. 😕 V pátek znovu ozvy a případné domluvení vyvolání.. Váhový odhad 3300g..Jinak břicho mám taky hodně nízko a u mě to očividně nic neznamená..
@veraakubik Neves hlavu, uvidíš, že to bude dobré. Přeji ti, aby se to rozjelo😊✊
Holky tak jsem se rozčílila už 2x po sobě- včera jsem si šla do lékárny pro paralen. Magistra remcala že bych ho v těhotenství nesměla- tak jsem ji řekla že trpím na bolesti hlavy a moudráku a že mi to i dr. schválila. Jdu tam dneska chlapovi pro Ibalgin rapid, trpí teď s dásní a opět ta samá "příjemná" paní. A hned na mě pro koho to mám? Tak jsem ji řekla že pro muže a že jako proč se ptá, že je to snad moje věc. A ona na to že se ptát musí, a že je na mě vidět gravidita a že by mi to ani správně prodat neměla a že si to můžu i vymyslet že to mám pro chlapa.😕 Nakonec mi to prodala ale ty xichty u toho... No sice je to nejbližší lékárna ale naštěstí jsem zjistila že druhým směrem je ještě jedna, neb do týhle už nevlezu ani omylem.

@dusovkam Uz prave nebyla, kazdopadne jsem z tech jejich poslicku byla po prijezdu do porodnice otevrena na 5 cm 😂. Ale zas musim uznat, ze jsem aspon byla o to dyl doma..i kdyz me pak zacala chytat panika, protoze jsem mela strach, ze uz neudelam ani krok🙊. Kazdopadne moc dekuju, je to uzasny 😍 !!