icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
17. říj 2018

@jitiss já mám tvrdé skoro furt🤔😁 No máme to za pár, vydržíme 😊😊

dusovkam
17. říj 2018

@laja64 Manikůra, pedikůra 😂 Teď jsi mě rozesmála, díky. 😉 No poznáš leda že ti praskne plodovka anebo začnou kontrakce. 😁
@jitiss Mi přijde že tvrdé břicho je Ok, pokud to není permanentně- hlavně prcek už je velký a má málo místa na pohyb. 🙂 Já mám kolikrát břicho jak šutr, když se tam dostatečně namáčkne. No teď jako piju odvar z hřebíčku, a malinko to zabralo, nechci do sebe cpát paralen.. 😏

natysnovec
17. říj 2018

Hollky uz nevim co s mlikem asi ho pomalu ztracim...uz prd odstrikam...desny...co mam delat...

laja64
17. říj 2018

@dusovkam No u dcerky mi praskla voda a jsem zvedava co bude teď 😄

laja64
17. říj 2018

@natysnovec jako jsou maminky-co by ti rekly-ze není mozne, že stracis mléko, že se musíš rozkojit,a častěji přikládat, třeba i co hodinu atd atd. Já jsem praktik, když mi to nešlo, dala jsem UM a bylo. Já byla spokojená, miminko spokojené. A víc mě nezajímalo, s nikým jsem se neradila a udělala bych to tak znova 😊

laja64
17. říj 2018

@natysnovec A nebo pokud vyloženě chceš kojit a vyzkoušet vše možné než to vzdas tak zkusit nějakou laktační poradkyni.

jitiss
17. říj 2018

@laja64
@dusovkam
Já právě tvrdnutim břicha netrpela a tak mě to zarazilo. Všimla jsem si toho v noci. Teď mi přijde, že je to lepší. Uvidím odpoledne jak to bude a kdyztak raději zajedem do porodky aspoň na kontrolu pro klid.
My měli včera výročí 😍 tak jsem si myslela, že by to byl hezky dárek, ale malý má asi jiný plán... ☺️ 😂

natysnovec
17. říj 2018

@laja64 ja odsavam...

laja64
17. říj 2018

@natysnovec aha jo já jsem tele🙊 Tak jedině zkusit tu laktační poradkyni, jinak teda nevím..

laja64
17. říj 2018

@jitiss No dárek by to byl hezky to máš pravdu, ale třeba už to bude dnes nebo zítra 😊👌 Ono už se to tím tvdnutim bříška může chystat 😊

dusovkam
17. říj 2018

@natysnovec Taky jsem to tak měla, přešla jsem na UM a i dr. mě pochválila že je to lepší než dítě trápit tím že nemám dostatek mléka.. 😉 Protože matka se tím nedostatkem může i vystresovat A to není dobrý ani pro ni ani pro mimi..

dusovkam
17. říj 2018

@jitiss Já si zas plánuju tuhle sobotu, ale nevěřím tomu že by jeden den slavil narozky tatínek i synátor 😂

laja64
17. říj 2018

@dusovkam tak jsem to myslela-vystresovana mamka-placici hladové dítě. To je neštěstí. Já bych chtěla kojit alespoň 4 měsíce, ale když to nepůjde tak to nepůjde 👌

niki1107
17. říj 2018

@natysnovec Ja se zase trapim s tim, ze mam furt jen mlezivo a male to nestaci 😞. Takze jsem od nedele nespala a uz vim, jake to je brečet, když ti breci dítě ...ale je tu skvěla laktacni poradkyně, tak to snad pujde - mam ji na prsu furt, saje ukazkove a jak vztekla, ale mlicko stale nikde. Ach jo holky, tohle je další level toho maminkovstvi 😂

dusovkam
17. říj 2018

@laja64 No a vem si, že já do toho ještě měla furt za zadkem ex tchýni, no to bylo peklo. 😡 Kecy jakože ona odkojila dvě děti, bla bla bla... Taky jsem teď malinko nervózní zda budu kojit, ale i chlap s tchýní jsou na moji straně a když to nepůjde, tak se svět nezbortí. 🙂

laja64
17. říj 2018

@niki1107 Jo holky, já vám řeknu po pravdě, že je se tak do 5 dnu nerozkojit, vzdávám to a jdu na UM. Mám to tak nějak nastavene🤔 Držím ti palečky ať se mlicko rozjede😊

pepsi79
17. říj 2018

@laja64 zkusím to, teď mi prozmemu zase začaly bolesti břišní, tak to zkusím podpořit a uvidíme 😉. Držím vám holky palec 😉

laja64
17. říj 2018

@pepsi79 jojo mi taky nějaké bolesti začaly, ještě trajdam s babičkou po doktorech a pak už poficim domu😊

jitiss
17. říj 2018

@niki1107 to je moc dobře. ☺️ Určitě ti poradí a bude to lepší.
@laja64 mám to v plánu úplně stejně. Nechci ještě být ve stresu a spadnout třeba do depresi atd. To za to nestojí... ☺️ Tak dnes je též hezké datum
😍

darkwitch
17. říj 2018

@niki1107 to se určitě mlíko brzy nastartuje 🙂

martina250703
17. říj 2018

@niki1107 Mne se prsa nalila az treti den. Jedna ze sestricek mi poradila, at poradne piju. A pomohlo to.

niki1107
17. říj 2018

@laja64
@jitiss
@darkwitch
@martina250703 Holky, diky za podporu ☺. Diky bohu, je tu super personal, kterej me podporuje a jak pisete - pry laktace nastupuje az 2.-3.den po porodu a dle mych pocitu se neco uz deje. Jinak na piti jsem dost zapomínala a uz si na to davam pozor, chci tu moji bambulku poradne nakrmit. V prve rade jsem se ale fakt musela uklidnit (vycitala jsem si, ze mi to nejde), driv jsem nechapala, ze jsou z toho zensky tak na prasky, ale stres člověku nepomůže ze..☺

laja64
17. říj 2018

@niki1107 nic si nevycitej ❤ Děláš co můžeš 🍀jo to pití je důležité, já taky zapominala, ale pila jsem i tento caj-strašně mi chutnal 😄 Nevím, zda to kojení podpoří ale je moc dobrý 😊 Už ho mám i doma koupený.

jitiss
17. říj 2018

@niki1107 Já jsem četla, že mlezivo je velmi dobře pro miminko 😉 je to základ pro jeho imunitu! Takže bych se hodila do klidu. Víc tekutin a určitě se to zlepší 😘🍀.
@laja64 Na tento cajk jsem koukala, ale pak jsem při jedné objednávce dostala jako dárek čaj od weleda tak uvidím. ☺️ Jinak jsem se tě chtěla ještě zeptat úplně mimo porod a těhotenství, kde bych mohla koupit hezkou pánskou tašku přes rameno? Nemáš nějaký typ? Představovala bych si černou, ne úplně malou tak 30x20cm...

darkwitch
17. říj 2018

@laja64 všichni si ho hrozně chválí že jim pomáhá s laktací, tak na tom asi něco bude, já ho tdy nezkoušela, ale četla jsem na něj chválu mnohokrát 🙂

@niki1107 mě se ted mlíko taky rozjelo až třetí den, to není důvod k panice 🙂

laja64
17. říj 2018

@jitiss koukni tady https://www.eobuv.cz/doplnky/kozena-galanterie/...
Nebo na www.glami.cz já na těch dvou adresách vždy něco vyberu😊

laja64
17. říj 2018

@darkwitch mi hlavně moc chutná, dá se dělat i na studeno-mňamka😊😄

martina250703
17. říj 2018

@niki1107 Ja prave celkove malo piju, tak jsem se na to musela fakt zamerit. Kojici caj jsem pila taky, myslim ze od Apotheke. Mela jsem ale vyhodu spaveho miminka, tak me tolik nestresovalo, ze by brecel hlady.

kamila215
17. říj 2018

Ahoj holky, já jsem měla noc opět klidnou. V úterý mám termin a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se něco dělo😀. Ještě mám pár dní čas, ale moc si přeji, aby maličká chtěla do té doby sama na svět. O vyvolávání opravdu nestojím. Tak uvidíme😉. Ráno mě zase trochu bolela hlava, ale teď už je to lepší.

kamila215
17. říj 2018

@niki1107 Niky, poradím snad, jen to co už tady holky psaly. Hodně pít, přikládat a nestresovat se. Já jsem se také rozkojila až třetí den po porodu. Tak držím palce a ať hezky prospivate😊😘
@natysnovec

Strana