Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Ahoj holky, tak dneska poradna, opět necelý kilo za týden nahoře :-/ už mám +17kg...dr. mě prohlídnul i dole, tak se to posunulo, jsem volně na 2 prsty a prý jestli to pošolícháme, tak říkam, že ještě ne, že o víkendu máme ještě akci s dětmi 🙂 na další kontrolu jdu příští čtvrtek do porodnice, tak tam už si to klidně pošolíchat necham 🙂
Dámy nesu report z poradny.😁 Půlka monitoru vzorně prochrápaná, kontrakce žádný. Ale: už se mi prý hrdlo malinko zkrátilo a změklo, branka je prostupná pro prst, a doktorka říkala že pokud neporodim do příští poradny tak mi udělá Hamiltona, ale že si myslí že to nebude potřeba, že se vše krásně chystá. 😁 Jako na jednu stranu mám radost že se aspoň něco děje, ale zas vím že takhle to může být ještě třeba těch 12 dní... Takže ode dneška uklízím každý den a zneužívám muže. 😂
@dusovkam Taky jsem dnes byla 😉. Já mám pořád X1, hlavička už prý naléhá dolů, ale porodní cesty ještě připravené nejsou. Už mě předal do péče porodnice, kam jdu v pondělí 🙂. Tak jsem taky zvědavá, kdy to přijde 😉
@knoflikarka No tak držím pěsti ať to na tebe přijde dřív než půjdeš do té nemocnice 😊
@dusovkam my jsme sexem vyhnali Adélku 😀 ale žádný v leže, cíleně jsem šla na všechny 4 a zezadu, no nemůžu říct, že bych si to nějak užila, ale efekt to asi mělo 😀 😀 ve mě se mele to, že teď o víkendu přijede táta předělat venkovní domeček pro děti a chtěla jsem u toho být 😀 jinak by mě to bylo putna 😀
@dusovkam Já bych brala přesně na termín 😅, to je příští úterý. 23. 5. se narodil manžel a 23. 7. jsme měli svatbu, tak bychom měli další dvacet trojku do sbírky 😂. Ale uvidíme, jak se malá rozhodne, nebo jak se případně rozhodnou s vyvoláním... Taky přeju, aby "zneužívání muže" efektivně zabralo 😉🍀
@kamila215 ja nekojim....odstrikavam ......a dcerka uz ma dva tydny...
@ojo Že bych to taky zkusila? 😂😂😂😂
@knoflikarka Tak třeba ti to na toho 23.vyjde 😂 No já bych jako chutě měla a dost, ale on chodí utahaný z práce 😂😂😂 Ale díky 😁
@natysnovec a procpak nekojis? 🙂
A nechavas malou at ti drazdi bradavky? 🙂
Ja kojim pres kloboucek (vpacene bradavky) a tsky se mi zmensila prsa a bylo toho mene.. pk jsem zacala maleho davat dojdat a prsa mam zase nalite.. asi potrebovaly stimulovat mimusem.. tak mozna to mas stejne 🙂
@natysnovec Omlouvam se za vstup. Rada vas ctu - mam prvni dve deti rijnove a to treti dubnove. Ale proc sem lezu - chci te podporit. Muj 6m dubnovy syn je stale, kojen lahvi - odsavam mu od narozeni. Zakladem je mit dobrou odsavacku a po dobu sestinedeli opravdu odsavat 7-8x denne. Pak uz to stahujes dle potreby. Klidne mi napis do Ip
@natysnovec Aha, tak s odsrtrikavanim zkušenosti nemám😕
Já se zítra chystám do nemocnice na ozvy a pak do poradny ke svému dr. Minule to bylo na celý den, tak doufám, že by se něco mohlo hnout.Raději bych ten CS akutní než plánovaný a nastupovat zbytečně dřív. Jinak se mi dnes podařilo procpat se k zubařce kvůli tomu rozlomenému zubu. Evidentně neměla svůj den. Natřikrát mi natrhla horní ret a oba koutky. Stálo mně to 2000 kč a mám to jen provizorně. Po porodu znova a opět za 2000 kč. Tak doufám, že se to obejde bez toho krvavého masakru kolem ☹
@ilonne Ja nestiham odstrikavat 7x-8x denne...ksem rada ze mam cas oddtrikavat rano,odpoledne a vecer...😢
@sju2929 Nn nenechavam...ani kloboucky nechtela...mam tu asi 3x kazde jine a nic.Mam ruzne podpurne tabletx caje apod na kojeni.Ale zkusim to az vecer bude klid a prvni bude spat a mala tvat tak ji necham cumlat tedy prsa...
@natysnovec uvidis 🙂 za zkousku nic nedas 🙂 mi to pomohlo 🙂

@dusovkam Držím palce ať to vyjde na ty narozeniny😊. To by byl hezký dáreček.👌