icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

knoflikarka
18. říj 2018

@jitiss Ahoj, mě už stydká kost bolí dost tak přes týden, takže vím, o čem mluvíš, přetočení nebo vstávání z postele je fakt peklo. Malá už je prý dost dole, takže asi proto. Ale bolesti podbřišku nemám, tak třeba se u tebe něco chystá, přála bych ti to 😉🍀

jitiss
18. říj 2018

@knoflikarka děkuji... ☺️ Ale nevypadá to, že by se něco chystali... Ikdyz člověk nikdy neví...

laja64
18. říj 2018

@jitiss je fajn, vstala jsem brzy, chlap odvezl malou do školy, umyla jsem celou koupelnu a zachod, pustila vysavač a sedím a čumím na telku 😄 Odpoledne s dcerkou na KravMagu, pak do nemocnice na poradnu-asi je tam poprosim, at mi to vevnitr prošťouchnou, bo dnes mam TP a nic extra krom občasného pichani dole a mírných kreci v podbrisku se nic nedeje😑

dusovkam
18. říj 2018

@jitiss Jde to, jde to.. V noci jen poslíčci, prcek línej a já gruntuju a modlim se aby to k něčemu bylo- včerejší vyhánění totálně k ničemu. 😂

dusovkam
18. říj 2018

@laja64 Já si asi na toho Hamiltona počkám do středy 😁

laja64
18. říj 2018

@dusovkam uvidím, jestli mi něco takového nabídnou, kdyžtak si na to počkám až to přijde. Dcera je 40+4 , takže kdyby to bylo toho 22.10.Tak by to bylo taky fajn😁😁

knoflikarka
18. říj 2018

@laja64 Ty jo, dcera dělá KravMagu, tak to je super 👍 do života. Závidím vám možnost Hamiltona, já mám s pozitivním streptokokem asi smůlu 😒

laja64
18. říj 2018

@knoflikarka Jo to jsem někde slyšela, že když máš pozitivniho tak to ,,nedelaji" kvuli infekci atd😑 Jojo dcerku to moc baví, fakt se tam tem dětem perfektně věnují, tak snad ji to vydrží 😊

jitiss
18. říj 2018

@laja64 Taky na tebe dnes myslím ❤️☺️
@dusovkam My se rozhodli, že počkáme na termín 22.10. A necháme ho v klidu... ☺️
Každopádně holky dnes mi přišla taková maličkost tak jsem to musela hned nalepit... 😍

laja64
18. říj 2018

@jitiss No fajňučké to má malý 🤗🤗

veraakubik
18. říj 2018

Holky,v pondeli jsem mela termin,ted ze me vyteklo neco ???? nevim co,ackoliv k porodu jdu uz po 5..Ted se omlouvam ze detaily,ale bylo to jako vytok,ridkej,bez zapachu,ale s takovou divnou barvou-takovou svetlle hnedou,neco jako bily kafe...Bez znamek krve,nebo tak..Co to muze byt?Mate nektera zkusenost?

dusovkam
18. říj 2018

@laja64 Mě to včera dr.řekla až když jsem byla oblečená že mě příště zkusí prošťouchnout. 😂 No aspoň můžu zítra péct chlapovi něco sladkého k narozkám 😂

veraakubik
18. říj 2018

@knoflikarka Take ho mam a doktorka mi rekla,ze pri pristi kontrole pokud budou cesty nachystany a dosahne tam,ze mi ho udelaji..Tak tedy nevim...

knoflikarka
18. říj 2018

@veraakubik Vím, že někde ho dělají i přes streptokoka a někde ne. Těžko říct. Ono jako stejně, pokud mají ta antibiotika zabrat, tak někdo tvrdí, že je je třeba nasadit až 4 hodiny před porodem, jinak není jistota, což se u spousta porodů prostě nestihne, takže je to fakt spekulativní. Já se jenom modlím za to, aby se malá nenakazila 😔

veraakubik
18. říj 2018

@knoflikarka Jj,4 hodiny pred porodem mi rekla doktorka,ze se antibiotika musi podat..Coz jsem ji rekla,ze se muze stat,ze se to nemusi stihnout a ona,ze ani to neni prekazka,ze pak je jen miminko vice hlidane.. Urcite budou nase miminka v poradku!

kamila215
18. říj 2018

@jitiss Ahoj😊 u mě ticho po pěšině😀, zítra mám poradnu. To jsem si myslela, že už do ní v pátek nebudu muset. Tak asi smulicka😀

niki1107
18. říj 2018

@laja64 Přeju, at prostouchnuti zabere ☺😀✌

dusovkam
18. říj 2018

Holky asi jsem divná, ale už přes dva týdny mám žravou a doslova. 😂 Dneska jsem sežrala balík sušenek a teď zas libovej párek... Je to normální? 😂😂

kamila215
18. říj 2018

@dusovkam 😀😀😀já to mám asi poslední tři dny. Jdu sníst něco i třeba o půlnoci. To jsem předtím nikdy nedělala. Za těhotenství jsem přibrala +7, minulý tyden kilo shodila, tak to asi zase doháním😀😀😀

laja64
18. říj 2018

@niki1107 děkuju. Hamilton se souhlasem proveden, hlavička volne naléhá, hrdlo měkké, otevrena volně na dva prsty😄 @dusovkam tak doufám, že se něco hne😄 Jinak kontrola v pondeli 😊

dusovkam
18. říj 2018

@kamila215 Tak to já jsem v noci líná, ale přes den to je prostě zlo. 😂 Teď jdu dělat znojemskou a bojím se že ochutnáváním sním víc než rodina. 😂

dusovkam
18. říj 2018

@laja64 No běda ti jestli do pondělí neporodíš! 😁😁 Tak držím pěsti aby ti to šťouchnutí pomohlo ke zdárnému a klidnému porodu, a jestli na dva prsty tak to je docela dobrý si myslím. 😊

laja64
18. říj 2018

@dusovkam Taky si myslím, že je to dobrý, a prý to máme prošťouchnout ještě večer s chlapem👌😂

jitiss
18. říj 2018

@laja64 věřím, že se to pohne ☺️ jsi krásně připravena... Tak to by bylo, aby nebylo 😊

kamila215
18. říj 2018

@laja64 Držím palce, ať to zabere😀👍✊

kamila215
18. říj 2018

@dusovkam Já právě také byla v noci líná, ale teď líná nejsem😁😁😁. Tak ať něco zbyde manželovi a malý😂😂😂😂

dusovkam
18. říj 2018

@kamila215 Plnej hrnec jim zbyl, takže zbytek budu muset zamrazit, neboť tři dny po sobě mi to jíst nebudou. 😂

kamila215
18. říj 2018

@dusovkam Tak to jsi sikulka👍😊u nás by to také třetí den nikdo nejedl😰Upřímně ani já😂😂😂

ojo
18. říj 2018

@knoflikarka já měla pozitivního streptokoka a hamiltona mě při třeťákovi udělal, nabídnul mě ho i při čtvrté a to nebylo potřeba ai teď mě ho dr. nabídnul, když budu chtít...takže to asi takovou roli nehraje 😉

@laja64 tak jsem zvědavá, jestli a kdy se ti to rozjede 🙂

Já si teď hodinku dáchla, manžel vzal třeťáka sebou do lesa, že pak rovnou vyzvedne starší z fotbalu, tak jsem tu měla jen malou 🙂 fakt, jedno dítě=žádné dítě, to je taková pohoda jen s jedním, když jsou sami, tak jsou fakt zlaté ty děti, ale když jsou spolu, tak už je to hlučnější 😀

niki1107
18. říj 2018

@laja64 Joo, to mi rekla v pondeli dr taky, ale bolest prisla rychleji nez planovany sex 😀. Stejne si do ted rikam, jak je mozny, ze se to u me tak rychle nastartovalo ☺.Kazdopadne drzim pesti, uz to chce další mimi 💜.

Holky, my zitra asi pujdeme domu, tak uz se nemuzu dockat ! Ne, ze by to tu nebylo fajn, ale doma je doma a hlavne u me mega pracujou hormony - denne obrecim odchod myho domu 😂😂😂.

Strana