Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky SOS kvůli zubům- včera večer mě chytla asi dáseň pod korunkou, nic nezabírá, napůl probdělá noc a ambulance bohužel je až od osmi od rána , v noci jen pro úrazy atd. Myslíte že mi dr. může dát injekci 9 dní před TP.? Když jsem byla ani ne ve třetím měsíci tak jsem dostala dvě, ale teď se docela bojím neb nemám zkušenost 🤔😐
Tak my s malou uz tyden po akutním CS. Původně vyvolany v 37+4 se nejak zvrtl, kdyz jsem zacala krvacet pri kazde brutalni kontrakci (co 2 min). První to vypadalo, ze se porod rychle rozbehl, otevrena na 6 cm, doktorka pichla vodu a presun na porodni pokoj. Mala mela ale pri kontrakcich několikrát spatne ozvy, tak uz se pak na nic necekalo a akutni CS kvuli hrozici hypoxii male a u me abrubce placenty a hematom 😓😶😕
Jsem rada, ze lekarky nekomentovaly, co se deje. Uz tak jsem panikarila...
No myslela jsem, ze uz se nikdy nepostavim a ani nerozhybu! 🤦 Ale naštěstí 3 dny po CS uz to slo a mohla jsem se o malou zacit starat. Kojeni nam kde krasne 🙂, krasne efektivne pije a mleko se tvori o 106. No bohuzel ma zloutenku (kvuli nasemu rozdilnemu Rh a vysokym protilatkam v tehu), sice nas v ST pustili s tim, ze hodnoty klesaji. Ale včera jsme byli na kontrole a sle odběru krve je to nakonec na fototerapii....
Takže jsme od vcerejska znovu v nemocnici, tentokrát na detske JIP, kde ma 24 hod sviceni vkuse. Naštěstí v teple v mekkem hnizdecku vypadá spokojeně. Me ubytovali o patro vys a chodim ji potulit 😘 a kojit. Skoda ze si nas nenechali na sviceni rovnou 🙄, takto je to lehce depresivni...JIP, sestry me tam nechteji..., na detskem porad nekdo place, i kdyz tu ma rodice. Dneska odpo nb zitra rano by nas meli pustit domu, tak doufam 🙏👩👧 Domaci klid jsme si zatim uzily jen 2 dny.
A jinak jsem ji musela dokoupit plysackove teple veci vel. 50 (ma 50 cm a 3100 g), ptz vse co máme doma, je ji velke. I Lidl 50/56, Cocodrillo 50/56 jakz takz. Takze Kik s vel. 50 to pojistil 🙂
@niki1107 mam to stejne ❤️ Zezacatku jsem si i rikala, ze jsem se nerozloucila s briskem 🤣🤦🏽♀️ Ale stejne je krasny mit to miminko u sebe, vid? Ted spolu spinkame v posteli a je to bozi 😍 furt bych jen brecela 🤣🤦🏽♀️ Hormony jedou
@tasmyska zbyva mi asi 6kg do vahy pred tehu, ale chci celkem tak 17kg 😬 nebyla jsem hubena ...zatim dela kojeni zazraky, tak uvidime 🙏🏽
Bré dopoledne, dneska jsem se tak parádně vyspala, spala jsem několik hodin v kuse na boku, až mě z toho bolel k ránu bok, když jsem se přetáčela 😀 a manžílek si ráno vzal děti dolů, tak jsem k tomu ještě 1,5h přidala 🙂 už mám masové koule v troubě a k nim budu dělat rajskou a knedlíky.
@dusovkam to ti asi řeknou jen zubaři, co s tím, když je to pod korunkou...
Dobré 😊, já popravdě spala taky dobře, ale jsem nějak unavená, že bych spala zase 🤣. Dnes se chystám udělat butter chicken masalu. Mám teď pořád chuť na Indii 😍.
@dusovkam No myslím si, že ti ji budou chtít sundat a vyčistit to pod ní. Zánět není sranda. Myslím na tebe 😘.
@laja64
@kamila215
@knoflikarka a co vy holky ☺️?
@jitiss
@ojo
@aronek
@tasmyska Holky tak zánět to nebyl, musel vyčistit dva kanálky, korunku jen provrtal aby se k nim dostal, a zbytek už musí moje doktorka. Ale už to přichází k sobě a je to brutus. Ale aspoň se v noci vyspím. 😂 A hlavně jak jsem se bála, tak doktor byl úplně boží a cca v mém věku.. 😁
@aronek No doktor říkal že ta korunka má doslouženo, poněvadž ji mám už osm let ... Ale stejně mi moje novou neudělá, když budu těhule.. Jo ale ty to máš nějak rozmasakrovaný ne? 😏🤔😑Já teď tady nadávám jak špaček, protože čekám zda mi zabere paralen... Jauvajs... Tohle je za trest fakt...
@jitiss Dobré ráno holky😊, já jsem dnes spala také dobře. Šla jsem spát až ve tři hodiny ráno. Nějak jsme se zakecali s mužským. Včera mi bylo strašně divně,takový vnitřní divný třes a pocit. Dnes vůbec nic.Teď vařím, koukáme na telku a ticho po pěšině. Žádný pocit, nic. Asi mi z toho občas už hrabe😁😁😁.
Holky teď za mnou byla tchýně, že má lístky na Divoké Kočky, že to začíná v půl osmé vecer,chtěla jít s kámoškou ale ta nemůže tak jestli bych nešla. No co by ne, dám si tam dvojku vínka a pak bych mohla rovnou do porodnice😄😄

@kamila215 Hele u dcery nic, to jsem byla ok a teď se spíš modlim při každých poslíčcích aby to už bylo ono... Třeba včera jsem s poslama gruntovala koupelnu a teď jsem skákala na míči 😁