Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Stále nic...😏 Jen to co jsem psala v příspěvku před tebou. 😁
@dusovkam hoolky tesim se na vase miminka...ale nespechejte..ono to prijdde ve spravny cas
@natysnovec Já si asi ještě holt počkám... 🤔 Protože nic nenasvědčuje porodu... 😁
@dusovkam Aby jsi se nedivila..😊😊
Dobře ranko ☺️, u mě též nic. Až na břicho jak balvan v noci. Třikrát wc a jinak nic. Teď nad raném malý trochu rádi, ale jsem ráda pac v noci byl klidný. ☺️
@natysnovec věř, že my všechny už by jsme taky chtěl ☺️🤣
@jitiss vam rozumim😊😊
@dusovkam Přesně jak je psáno-aby jsi se nedivila..Jako já,ještě ve čtvrt na 7 jsem byla na návštěvě u tchýně a nic mi nebylo..Taky jsem si říkala,že nic a domlouvala,že odvezu školní děti do školy cestou na kontrolu..No a v 19:45 už jsme byly na cestě do porodnice s kontrakcema po 3 minutách a ve 22:33 byla malá na světě..Ale měla jsem už po termínu,to ano,ale jinak jsem si říkala,celý den nic,zase rodit nebudu..
Ahoj, tak já nevím, už zase zvracím, fakt mně to neba ☹ prostřední má dnes poslední zápas, tak jsem zůstala sama doma a kdyby něco budu volat, ale mimo to, že mi je zle to na nic nevypadá.
@veraakubik Jejda 😁 No já mám osm dní do termínu, ale vůbec bych se nezlobila kdyby to bylo dneska- máme s chlapem výročí, tak by to bylo fajn😁😂 Ale spíš se přikláním k tomu že ještě ve středu půjdu do poradny a dr. mi udělá Hamiltona 😂
Dobré ráno, u nás také nic. Malá včera sebou, tak mrskala, že byl aspoň klid v noci a já se konečně mohla vyspat. 😄 V úterý další kontrola a asi, už se budeme s doktorem domlouvat na termínu vyvolání.
Tak já měla už 5 dní po termínu,ale třeba tě miminko překvapí a bude to dřív.. Držím palce!
Dobre rano holky, tak já dnes 3 dny po termínu, malá sebou v noci akorát mrskala jako kapr na suchu a teď to samé. Zrovna lezu z postele. Zítra odpoledne poradna, tak uvidíme 😄
@tasmyska já za celé těhu přibrala 8 kg (z toho 4 za poslední měsíc) a hned po příjezdu z porodnice jsem byla zpátky na svých 60...
@kamila215 já na silné poslíčky moc netrpěla, takže když mě to takhle v 6 ráno vzbudilo a pak ještě několikrát, dostala jsem podezření, začala si zapisovat časy a když to už bylo dvě hodiny pořád 40 vteřin dlouhé, vždy po 7-10 minutách, bylo mi jasné že to bude ono. (Ale ne že se to tak protáhne, malá nakonec vylezla na svět o 24 hodin později.)
@jitiss Hele úplně boží! 😁Konečně se můžu v klidu najíst. 😂 Sice mě to ještě v noci bolelo, ono když se čistí kanálky tak to chápu, kor když se tam chudák rýpal přes 20 minut 😂
@aronek Žáha mě trápí taky, proto mám vždy v lednici mléko..A blbě od žaludku to je prý normální.. 😉 Já se před chvílí vrátila z procházky a chytli mě poslíčci jupí. 😂 A tobě přeji ať to všechno brzy přejde. 😉
Ahoj holky, u nás taky klidná noc, jen jsem se asi do 3 pořád převalovala, ale pak už jsem spala zas tvrdě 🙂 dopol jsme byli ve městě a zašli se známíma do cukrárny na kávičku a zákusek 🙂
@knoflikarka já si pořídila šátek na druháka a ani jednomu se nám to nelíbilo....nejsem nosička v pravém slova smyslu, nosítka jsme používali fakt jen do terénu na turistiku (nosil i manžel), běžně v životě nebo doma vůbec, toho zastáncem zase nejsem 🙂
@ojo Vidíš- já mám teď od známé půjčené šátkové nosítko pro novorozence, jelikož mě nošení hooodně láká a bude to i výhodnější když jsme ve 4.patře a bez výtahu. Přeci jen tahat kočárek a mimi ... 😂 Kočárek teda mám a budu mít dole v baráku ale přeci jen se budou nákupy tahat líp. 😁A šátek chci i využít na akcích od historického šermu , letos jsem tam viděla hodně nosících mamin. ☺
@ojo No já uvidím, nechci malou nebo sebe tlačit do něčeho, co se nám nebude líbit, ale fakt je, že bych to s nošením taky měla výrazně jednodušší - jako @dusovkam. Nemáme sklep ani výtah a kočárek skladujeme a budeme skladovat v kufru v autě - takže minimálně v nosítku by to bylo lepší do těch schodů než s korbou/autosedačkou.
Tak jsem teď chvilku zahradničila, vyklepala nějaké truhlíky, něco podzimního ještě zasadila a super relax. Už abych mohla dělat normálně, tak bych potřebovala rýt a něco ještě dodělat, ale holt s tím pupkem to nejde a po CS to taky nepůjde hned ☹
@knoflikarka No právě 😁 Já mám relativně kam kočárek "schovat", domácí mají prodejnu a opravnu kol, a je tu bývalý byt který vede do dílny a nikdo tam nechodí.. Mohla bych to nechat sice vevnitř pod kamerou, ale vzhledem k tomu že tu máme i zahraniční studenty, kteří rádi chodí velice často nad ránem totálně našrot. 😐 Sice kočárek není nový ale sehnala ho tchýně a to nechci o něj přijít..
@dusovkam To chápu. U nás je situace taková, že v baráku žijí převážně důchodci - starousedlíci. Někteří jsou dost nevraživí, takže třeba pod schody by místo bylo aspoň na podvozek, ale radši neriskuju. V květnu nám končí smlouva, tak se budem stěhovat do většího a zatím to nějak zvládneme, žádala jsem o sklep po sousedce, která bohužel umřela, ale radši ho dali novým nájemníkům 🙄. "Bakalovy" byty prostě.

Ahooj holky...tak co??Chtelo by to dalsi miminka😊😊❤❤