icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
21. říj 2018

Ahooj holky...tak co??Chtelo by to dalsi miminka😊😊❤❤

dusovkam
21. říj 2018

@natysnovec Stále nic...😏 Jen to co jsem psala v příspěvku před tebou. 😁

natysnovec
21. říj 2018

@dusovkam hoolky tesim se na vase miminka...ale nespechejte..ono to prijdde ve spravny cas

dusovkam
21. říj 2018

@natysnovec Já si asi ještě holt počkám... 🤔 Protože nic nenasvědčuje porodu... 😁

natysnovec
21. říj 2018

@dusovkam Aby jsi se nedivila..😊😊

jitiss
21. říj 2018

Dobře ranko ☺️, u mě též nic. Až na břicho jak balvan v noci. Třikrát wc a jinak nic. Teď nad raném malý trochu rádi, ale jsem ráda pac v noci byl klidný. ☺️
@natysnovec věř, že my všechny už by jsme taky chtěl ☺️🤣

natysnovec
21. říj 2018

@jitiss vam rozumim😊😊

veraakubik
21. říj 2018

@dusovkam Přesně jak je psáno-aby jsi se nedivila..Jako já,ještě ve čtvrt na 7 jsem byla na návštěvě u tchýně a nic mi nebylo..Taky jsem si říkala,že nic a domlouvala,že odvezu školní děti do školy cestou na kontrolu..No a v 19:45 už jsme byly na cestě do porodnice s kontrakcema po 3 minutách a ve 22:33 byla malá na světě..Ale měla jsem už po termínu,to ano,ale jinak jsem si říkala,celý den nic,zase rodit nebudu..

aronek
21. říj 2018

Ahoj, tak já nevím, už zase zvracím, fakt mně to neba ☹ prostřední má dnes poslední zápas, tak jsem zůstala sama doma a kdyby něco budu volat, ale mimo to, že mi je zle to na nic nevypadá.

dusovkam
21. říj 2018

@veraakubik Jejda 😁 No já mám osm dní do termínu, ale vůbec bych se nezlobila kdyby to bylo dneska- máme s chlapem výročí, tak by to bylo fajn😁😂 Ale spíš se přikláním k tomu že ještě ve středu půjdu do poradny a dr. mi udělá Hamiltona 😂

dusovkam
21. říj 2018

@aronek Jen aby jsi se nedivila, jak píšou holky 😁

kamish
21. říj 2018

Dobré ráno, u nás také nic. Malá včera sebou, tak mrskala, že byl aspoň klid v noci a já se konečně mohla vyspat. 😄 V úterý další kontrola a asi, už se budeme s doktorem domlouvat na termínu vyvolání.

veraakubik
21. říj 2018

Tak já měla už 5 dní po termínu,ale třeba tě miminko překvapí a bude to dřív.. Držím palce!

aronek
21. říj 2018

@dusovkam já doufám, že by mohlo, asi jako každá co to ještě nemá za sebou 🙂, ale fakt je mi zle jen od žaludku a pálí mně žáha ☹

laja64
21. říj 2018

Dobre rano holky, tak já dnes 3 dny po termínu, malá sebou v noci akorát mrskala jako kapr na suchu a teď to samé. Zrovna lezu z postele. Zítra odpoledne poradna, tak uvidíme 😄

jitiss
21. říj 2018

@laja64 Dobré ☺️... Třeba se ji večer líbil a ted tancuje 😂😍. Jak se vlastně chová mimčo pro kontrakcich? Je v klidu nebo spíš naopak? To mě teď tak napadlo 🙊🙈

jitiss
21. říj 2018

@aronek Tak ať je ti brzy líp. A neboj už dlouho čekat nebudeme. ☺️ Tím se uklidňuji já.

jitiss
21. říj 2018

@dusovkam co zoubek... Je to lepší?

laja64
21. říj 2018

@jitiss No u mě malá kopala při kontrakcich do sondy na ozvy-sestřička se smála,že to není mozne🤔😁 Takže těžko rict-ja bych řekla, že už se moc nehýbe při těch kontrakcich ale u dcery to byla třeba výjimka 😄

amenophus
21. říj 2018

@tasmyska já za celé těhu přibrala 8 kg (z toho 4 za poslední měsíc) a hned po příjezdu z porodnice jsem byla zpátky na svých 60...

@kamila215 já na silné poslíčky moc netrpěla, takže když mě to takhle v 6 ráno vzbudilo a pak ještě několikrát, dostala jsem podezření, začala si zapisovat časy a když to už bylo dvě hodiny pořád 40 vteřin dlouhé, vždy po 7-10 minutách, bylo mi jasné že to bude ono. (Ale ne že se to tak protáhne, malá nakonec vylezla na svět o 24 hodin později.)

dusovkam
21. říj 2018

@jitiss Hele úplně boží! 😁Konečně se můžu v klidu najíst. 😂 Sice mě to ještě v noci bolelo, ono když se čistí kanálky tak to chápu, kor když se tam chudák rýpal přes 20 minut 😂
@aronek Žáha mě trápí taky, proto mám vždy v lednici mléko..A blbě od žaludku to je prý normální.. 😉 Já se před chvílí vrátila z procházky a chytli mě poslíčci jupí. 😂 A tobě přeji ať to všechno brzy přejde. 😉

jitiss
21. říj 2018

@laja64 Asi se jí ta sonda nelíbila ☺️...
Holky, mě dnes vůbec nenapadá, co dělat. Mám nějakou divnou náladu. Nikam se mi nechce a nic se mi nechce 😂

jitiss
21. říj 2018

@dusovkam Tak to je 👌 Super! Jak zub tak poslíčci ☺️.

laja64
21. říj 2018

@jitiss asi jo a i ta malá v břichu je na sondy expert 🤔😁 Taky jsem dnes nějaká přešlá. Ted jsem jen u babicky na kafe, pak si dám si vanu a lehnu k telce..

ojo
21. říj 2018

Ahoj holky, u nás taky klidná noc, jen jsem se asi do 3 pořád převalovala, ale pak už jsem spala zas tvrdě 🙂 dopol jsme byli ve městě a zašli se známíma do cukrárny na kávičku a zákusek 🙂

@knoflikarka já si pořídila šátek na druháka a ani jednomu se nám to nelíbilo....nejsem nosička v pravém slova smyslu, nosítka jsme používali fakt jen do terénu na turistiku (nosil i manžel), běžně v životě nebo doma vůbec, toho zastáncem zase nejsem 🙂

dusovkam
21. říj 2018

@ojo Vidíš- já mám teď od známé půjčené šátkové nosítko pro novorozence, jelikož mě nošení hooodně láká a bude to i výhodnější když jsme ve 4.patře a bez výtahu. Přeci jen tahat kočárek a mimi ... 😂 Kočárek teda mám a budu mít dole v baráku ale přeci jen se budou nákupy tahat líp. 😁A šátek chci i využít na akcích od historického šermu , letos jsem tam viděla hodně nosících mamin. ☺

knoflikarka
21. říj 2018

@ojo No já uvidím, nechci malou nebo sebe tlačit do něčeho, co se nám nebude líbit, ale fakt je, že bych to s nošením taky měla výrazně jednodušší - jako @dusovkam. Nemáme sklep ani výtah a kočárek skladujeme a budeme skladovat v kufru v autě - takže minimálně v nosítku by to bylo lepší do těch schodů než s korbou/autosedačkou.

aronek
21. říj 2018

Tak jsem teď chvilku zahradničila, vyklepala nějaké truhlíky, něco podzimního ještě zasadila a super relax. Už abych mohla dělat normálně, tak bych potřebovala rýt a něco ještě dodělat, ale holt s tím pupkem to nejde a po CS to taky nepůjde hned ☹

dusovkam
21. říj 2018

@knoflikarka No právě 😁 Já mám relativně kam kočárek "schovat", domácí mají prodejnu a opravnu kol, a je tu bývalý byt který vede do dílny a nikdo tam nechodí.. Mohla bych to nechat sice vevnitř pod kamerou, ale vzhledem k tomu že tu máme i zahraniční studenty, kteří rádi chodí velice často nad ránem totálně našrot. 😐 Sice kočárek není nový ale sehnala ho tchýně a to nechci o něj přijít..

knoflikarka
21. říj 2018

@dusovkam To chápu. U nás je situace taková, že v baráku žijí převážně důchodci - starousedlíci. Někteří jsou dost nevraživí, takže třeba pod schody by místo bylo aspoň na podvozek, ale radši neriskuju. V květnu nám končí smlouva, tak se budem stěhovat do většího a zatím to nějak zvládneme, žádala jsem o sklep po sousedce, která bohužel umřela, ale radši ho dali novým nájemníkům 🙄. "Bakalovy" byty prostě.

Strana