Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie určitě nic neděláš špatně. Mi při kojení(pak i při dávání UM) malá taky ublinkla-asi 2x za den. Ne že by to vyblila celé co vypila, ale trochu odplivla. Po krmení jsem ji vždy chvíli ponosila ve zprimene poloze,hlavičku ji oprela o mojí hruď(nebo rameno) ,hladila ji po zádech, odbrkla a bylo. Jednou za den jsem dávala ,,preventivne" Espumisan na prdiky-kdyz jsem dávala UM. Když jsem kojila, pila jsem fenyklovy čaj. S kakanim teda problém nikdy nebyl . 🍀 Dudlik si nevycitej, já ho prostě dala, malá byla spokojená, já spokojená, víc jsem neřešila. (Jako neměla ho nonstop, vicemene na spaní a pár hodin denne). Mám na postýlce kameru-monitor dechu taky. Prostě pak nakrmim,dám odbrknout, pak do postýlky, zapnu kameru,monitor dechu , privřu dveře a jdu. Potřebuješ taky svůj klidek a odpočinout si. Nemusíš sedět pořád u postylky😊
Ahoj holky, u mě také nic nového a noc byla též klidná. Už jsem se objednala do porodky. Zítra v 11 tam mám být, tak jsem zvědavá co mi poví😊
@biciklissie Ahoj, nemyslím si, že bys dělala něco špatně. Malá je ještě maličká a víc toho zatím nepotřebuje. Prostě papa a pak spinka. To je normální. Později s ní už bude sranda a nebude, tak spava, uvidíš. Dělala jsem to stejně, jako ty a myslím si, že vše bylo v pořádku😊😉✊
@laja64
@kamila215
Ahoj holky. Moc Vám děkuju za reakce, jsem klidnější, když jsem si přečetla, že je to u vás víceméně podobné. Děsně jsem si vyčítala, že třeba malou odbývám. Bylo to po porodu dost náročné, měla jsem problémy se spaním a žaludkem, ty mám tedy do teď. Nervy no. Tak snad to bude lepší, asi z dlouhodobého hlediska by to takhle nešlo. A to mám na tři týdny doma manžela, za tu dobu se musím nějak zajet ve všem. Tak se mějte moc hezky a ještě jednou moc děkuju. Já se zase určitě stavím s nějakým panickým dotazem🙂.
@biciklissie žádný dotaz není panický 😊 Děláš to nejlépe, jak umíš, tak se drž a klidně napiš. Myslím, že tady vždy někdo poradí ze svých zkušeností 😊
@biciklissie Vůbec nemáš zač!😊
@biciklissie jsi skvělá máma a já osobně bych dala nobelovku tomu, kdo vynalezl dudlík, dávala jsem ho dětem už v porodnici, prostě to sání je fakt uklidňuje a já nemohla mít děcko na prsu třeba hodinu...odbourávala jsem ho až po druhém roce a naprosto bez problémů 🙂 můj nejstarší byl hodně spavé dítě a také jsem musela na kojení budit (což trvalo i 3/4hodiny) a pak ještě lochtat pod bradičkou, aby papal 🙂 a k tomu zvracení, já jsem po kojení vždy chvilku počkala, tak třeba 2-3minutky a pak jsem teprve brala dítko nahoru, opřela mu hlavičku na rameno a vše tak zpomaleně, na tygříka jsem nikdy nenosila, netroufla jsem si a možná to pohupování po jídle bych zrušila....všimla jsem si třeba u své kamarádky, že ho dávala o něco výš, jakože měl hlavičku až za ramenem a bříško na rameni a to jí taky pravidelně házel šavle po kojení.
Děláš všechno správě, neboj, všechno si to sedne 🙂
@laja64 já trochu v úplněk doufám 🙂
@biciklissie hlavně to chce klid. Děláš to nejlépe jak dovedeš. Malá mi dudlík nevzala, ale kluci ho měli a byla jsem za to ráda, krásně se s ním uklidnili. Maličká je ještě fakt malá, Jiříček mi taky dlouho ublinkával a to byl kojený. Vždy vše komplet ohozené a to normálně přibýval. Na kroucení pomáhal Espumisan. Mně třeba první syn vůbec neodříhával, ale fakt nikdy. Než jsem na to přišla, nechodila jsem s ním hodiny a čekala a čekala 🙂
Dámy nesu report: Hlavička naléhá, prostupná volně pro prst, hrdlo se zkracuje u druhorodičky prý kousek může ještě zůstat, vše se hezky chystá. Hamilton proveden, tak jsem si ještě něco zařídila , pokecala s bráchou a kámoškou, byla procházka a teď jsem padla do postele neb mi jdou bolesti do zad i do břicha, ale zatím nepravidelně a malinko špiním. Dr. říkala že to může zabrat do 24 hodin, nejdýl však do 48 hodin. Takže dneska ještě sprcha, sex a uvidíme 😁
@dusovkam uz aby to bylo...at to mas rychle za sebou...❤😊😊
@natysnovec Doufám že už ano, nechce se mi do porodnice jen třeba že budu mít extra silný poslíčky a nic 😂 Ale ty záda jsou fakt brutus.. 😂 Ale furt můžu chodit 😂
Děkuju moc holky... ☺️ Máme se o mnohem líp. Kapacky zabraly a já konečně můžu začít trochu fungovat.
@aronek A ráno budu psát že nic.. 😂 pokud nic nebude tak si stejně musím vyzvednout v lékárně Yal gel a dr. říkala že tam jsou dvě lahvičky a že ho klidně můžu zkusit zavést doma.. Jenže na skladu ho neměli,tak objednali no.. 😂
@ojo necháme se překvapit 😂 Já to mám rychlou jízdou do porodnice ani ne 5 minut 😂
@dusovkam abys nerodila doma, dneska mi vyprávěla kamarádka jak rodila, taky bolesti do zad, ale ze nic moc, pritel ji přesvědčil at jedou do porodnice, tam ji udelali pripravu a ze ji udelaji monitor, kamaradka ze to uz asi nestihnou ze bude rodit, PA ji uklidnovala ze po monitoru se na ni doktorka podiva a pak malem nestihla mimino chytit...

@aronek ty jo tak snad něco zbylo, to by bylo škody 😑