Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
TAk já přidám tradiční příspěvek, i když diskuze už opadá 🙂 Včerejší sexík nic, noc parádní, 1x wc, ráno jsem se vzbudila tak uvolněně, jak kdybych to břicho neměla 😀 jen prtě je od včera dost utlumené a moc se nehýbe. Taky mě překvapila venku sněhová pokrývka a pořád sněží. Zkusím dneska vygruntovat ještě celý barák.
My šli na ten oběd, tam jsem si dala i ten svařák, doma jsme uložili děti a ještě jsem si na manželovi zahopsala, až se divím, že jsem fakt na to měla sílu 😀 pak jsme oba padli a usnuli...teď mám akorát tak rozbolavělé tělo, ale jinak nic...musím se rozhejbat, abych tu teda něco uklidila a na večer si dám vanu 🙂
Tak já dopoledne proležela, nebylo mi nic moc, ale spíš únava, protože malá se chtěla půl noci kojit, odpo dělám o prádle, vařím peču uklízím a jsem jen unavená ☹ Prostě tou dítěti se tam líbí a ven nejde ani náznakem 🙂
Gratuluji vsem novopecenym maminkam!!Holky mam dotaz.Jaky fusak mate do hluboke korby? Ja mam kocar casualplay s4 a original fusak,ale nejak se mi to uz nelibi do hluboke korby.Premyslim o koupi noveho fusaku.
@petronelas fusak mám tento, je krasne teplý
https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/cott...
@petronelas rozhodne Elodie Details 💕👍
Bré ráno, tradiční info, noc klidná, 1x wc 😀 dneska opět kontrola a monito...nechává mě to klidnou, jsem si říkala, jestli ještě vůbec dneska si říkat o toho hamiltona 😕 sama vím, že jsem otěhotněla později, vždy bylo mimčo menší o týden až dva, takže by vlastně ještě pořád mělo čas...ze začátku mě dr. říkal termín i posledního října....no tak asi uvidím podle situace na kontrole 🙂
hezký den všem 🙂
Holky dostala jsem krásný overalky, bodýčka a baggy pro chlapečka z nové kolekce next vel. 3-6 měsíců.
Ale protože teď overalky mám chtěla bych si koupit ty samé, ale větší. ☺️
Chtěla by jste je některá? Jsou nové i s visačkami. Pošta je na mě. Kdo zná next, tak kvalitnější značka dětského oblečení snad ani už není 🤗🍀🙏
@laja64 Nadherna❤❤❤❤💙💙💙💙💜💜💜💜

@codal dneska zatim spi..tak doufam,ze to vydzi nejakou dobu😊😊