icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
27. říj 2018

@codal dneska zatim spi..tak doufam,ze to vydzi nejakou dobu😊😊

dusovkam
28. říj 2018

@tasmyska Taky mi dal ve finále pěkně zabrat, já nedýchala ale řvala 😂😂 Ale jak to má člověk za sebou tak už neví pomalu nic 😁 A na personál si taky nestěžuji 😏🙂

ojo
28. říj 2018

TAk já přidám tradiční příspěvek, i když diskuze už opadá 🙂 Včerejší sexík nic, noc parádní, 1x wc, ráno jsem se vzbudila tak uvolněně, jak kdybych to břicho neměla 😀 jen prtě je od včera dost utlumené a moc se nehýbe. Taky mě překvapila venku sněhová pokrývka a pořád sněží. Zkusím dneska vygruntovat ještě celý barák.

aronek
28. říj 2018

Ahoj, tak taky podávám hlášení, pořád nic ☹
@ojo odkud pak jsi, že máte sníh, u nás jen prší. Hnusné počasí, holt se jim tam nechce z teplíčka 🙂

ojo
28. říj 2018

@aronek šumava, teda spíše předšumaví, jsme jen 500m nad mořem. Nahoře sněžilo už včera...

kamila215
28. říj 2018

@aronek
@ojo Ahoj holky, tady u nás tedy také, jen prší a je hnusně, ale včera jsem viděla ve zprávách, že už někde sněžilo. Sníh tedy ještě moc nechci😁. Jinak noc byla také klidná. Zkoušela jsem malou přemlouvat, ale nic. Tak jdu vařit.

aronek
28. říj 2018

@kamila215 taky přemlouvám a ono nic ☹ Prostě čeká až ho vyndají, co by se samo snažilo ☹

kamila215
28. říj 2018

@aronek musíme čekat...nic jiného nám nezbývá.

laja64
28. říj 2018

@kamila215 @aronek @ojo úplně na vás myslím 🍀🍀 za chvíli budete mít drobečky u sebe😊

tasmyska
28. říj 2018

@dusovkam já jsem řvala jak démon. Až jjsem se lekla samu sebe 😀

ojo
28. říj 2018

My šli na ten oběd, tam jsem si dala i ten svařák, doma jsme uložili děti a ještě jsem si na manželovi zahopsala, až se divím, že jsem fakt na to měla sílu 😀 pak jsme oba padli a usnuli...teď mám akorát tak rozbolavělé tělo, ale jinak nic...musím se rozhejbat, abych tu teda něco uklidila a na večer si dám vanu 🙂

aronek
28. říj 2018

Tak já dopoledne proležela, nebylo mi nic moc, ale spíš únava, protože malá se chtěla půl noci kojit, odpo dělám o prádle, vařím peču uklízím a jsem jen unavená ☹ Prostě tou dítěti se tam líbí a ven nejde ani náznakem 🙂

kamila215
28. říj 2018

@laja64 Děkuji, jsi moc hodná. Už, aby to bylo...Jak se cítíš, už je ti líp?😊

ojo
28. říj 2018

@aronek já už i vygruntovala a bylo z toho akorát tak jedno zabolení břicha...a to jsem si dala záležet 😀 tělo je holt na zátěž zvyklé, zítra si řeknu o ten hmat...

petronelas
28. říj 2018

Gratuluji vsem novopecenym maminkam!!Holky mam dotaz.Jaky fusak mate do hluboke korby? Ja mam kocar casualplay s4 a original fusak,ale nejak se mi to uz nelibi do hluboke korby.Premyslim o koupi noveho fusaku.

laja64
28. říj 2018
dusovkam
28. říj 2018

Holky taky budete mít svoje miláčky brzo u sebe.❤ Prostě se jim nechce do tý zimy no 😂 Myslím na Vás děvčata. 💙
@tasmyska No vidíš a jak to pomohlo co? 😂 Kam se hrabe prodýchávání. 🤣🤣

laja64
28. říj 2018

@kamila215 Jo dekuju, je to mnohem lepší 🍀

tasmyska
28. říj 2018

@petronelas rozhodne Elodie Details 💕👍

kamila215
28. říj 2018

@dusovkam Děkuji moc!😊

kamila215
28. říj 2018

@laja64 To jsem moc ráda! A Leušku už máš u sebe?

ojo
29. říj 2018

Bré ráno, tradiční info, noc klidná, 1x wc 😀 dneska opět kontrola a monito...nechává mě to klidnou, jsem si říkala, jestli ještě vůbec dneska si říkat o toho hamiltona 😕 sama vím, že jsem otěhotněla později, vždy bylo mimčo menší o týden až dva, takže by vlastně ještě pořád mělo čas...ze začátku mě dr. říkal termín i posledního října....no tak asi uvidím podle situace na kontrole 🙂

hezký den všem 🙂

tasmyska
29. říj 2018

Holky dostala jsem krásný overalky, bodýčka a baggy pro chlapečka z nové kolekce next vel. 3-6 měsíců.
Ale protože teď overalky mám chtěla bych si koupit ty samé, ale větší. ☺️

Chtěla by jste je některá? Jsou nové i s visačkami. Pošta je na mě. Kdo zná next, tak kvalitnější značka dětského oblečení snad ani už není 🤗🍀🙏

kamila215
29. říj 2018

@ojo Dobré ráno, já měla také noc klidnou a za hodinu mě čeká také kontrola. Tak jsem zvědavá co se mnou vymyslí😊

darkwitch
29. říj 2018

@ojo @kamila215 držím palce na kontrolu, tak snad uz se něco hne a budete mít mimca taky brzy u sebe 🙂

laja64
29. říj 2018

Holky jdeme domů, no není bozi? 💕😍

niki1107
29. říj 2018

@laja64 Je nádherná ! 💜

natysnovec
29. říj 2018

@laja64 Nadherna❤❤❤❤💙💙💙💙💜💜💜💜

codal
29. říj 2018

@laja64 to je panenka, ty oči❤️!