Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Ahoooj😊jezis, Verunka je kouzelná😍. Já vím, že je to občas hektické a člověk nemá tolik času😉. A jak zvladala malá nemoc? Bylo to náročné s takovým miminkem, vid? Hlavně, že jste už fit. To je důležité👍. Já se na Vánoce ještě nějak zvlášť nepripravuji, ale mela bych začít o tom pomalu přemýšlet😂😂😂. Je dobře, že je Veru společenská, aspoň se neztratí😂😂já už se strašně těším až s tou mojí loupežníci budu moct začít trochu blbnout😊. Zatím jen spí a jí😁.
@kamila215 Dobré ráno, jíme a spíme, řveme jen když je hlad nebo mokrá plínka😄 Objednali jsme zásoby mlíčka, já jsem spokojená a Lea taky 🍀Zítra ficim na nehty a kosmetiku, to bude relax😍 Zatím malou nic netrápí tak jsem ráda 😊 Jo a malé z jídla narostla druhá brada 😄 Co vy ostatní?
@kamila215 to mame pofobne.
Ja uz jeziska nakoupila takze alespon to mam hotove.
Jo slo to...horai to bylo s tpi starsi.
ALE LETOS SEM RIKALA ZE NEPECU😁😁😁
@laja64 Jee ta je vlasata😂😂😂😇😇😇❤❤❤andilek
@natysnovec joo snad ji ty vlasy vydrzi😄 Já letos dělám jen sunarky,medovnikove kuličky a pár pernicku, jinak mám cukroví objednané. Už tři roky na to kašlu a raději se budu s malou koukat na pohádky než stát u plotny😁
@laja64 Ahoj Leni😊, jeeee Leuška to číro😂 Já ti říkám, že na Vánoce už bude mít nahoře culíka😂😂😂. Malá je nádherná😍😊. Ty bláho, ta má zásobu mlíčka😱😂😂. Co to stojí a na, jak dlouho to máte? Tu kosmetiku ti závidím. Také se musím objednat😉. Je dobře, že malá pěkně roste a dělají se jí pravidelné faldíky😁😁😁
@natysnovec Tak to jsi šikovná, já budu o víkendu všechno objednávat. Děti už si napsali dopisy, tak to bude ruk cuk😂😂. Já péct budu, už jsem si dokonce i nějaké věci na pečení nakoupila😁
@kamila215 jo faldíky se dělají no😄 900g stojí 389kč, nic drahého. Na měsíc ted vysly 3 krabice, tak pocitam, ze jak malá zacne vice jist, budou potreba na mesic 4 krabice, objednávám na Alze. V obchodech a lékárnách se neprodává. No musíme se o sebe starat přece, at jsme krásné maminky a ne šmudly😄 Na leden jsem objednala pro sebe a chlapa toto, to bude paráda
https://www.slevomat.cz/akce/1372700-casove-neo...
@laja64 To říkám každý rok, že na to kašlu, ale stejně mi to nedá a vždy upecu. Naštěstí mám doma dost pomocníků, takže to ocejpá a nedělám toho 30 kilo😂😂😂, jen, aby se to snědlo. Děti to mají rádi,ale my s mužským si dáme raději řízek😂😂😂.Sunarky, to neznám. Musím se podívat na googl, co to je😂
@laja64 To je dobře, že hezky roste😊👍. Tak to jde, když ti vyjdou tři krabice na měsíc. Myslela jsem si, že je to větší darda.Říkala jsem si, že jsem to mlicko nikde neviděla, tak proto😉, když se jinak neprodává. Ano, ano přesně, tak😁😂. Musíme se o sebe starat, ať nám to s tím kočárkem sluší☝😁👌. Jeee to je super relax pro někoho, kdo má sauny rád. Paráda!😊
@laja64 mas recht😂😂
Ahoj holky, tak my se mame taky dobre ☺...problemy s prdikama ustoupily, jem se trosku budime po půlnoci, ale nic zavazneho a hlavne uz vime proc - mala je trosku nachlazena, zacina mit rymu a kasel, ale vse v rannem stadiu, takze se dopuju cajem na nachlazeni a jitrocelovým sirupem (a to ma pak v mlicce) a malicke cca 2-3x denne odsavam nosik a kapu kapky a je klidek ☺. Je to moje laska, casto se spolu smejeme, fakt je mazec pozorovat ty pokroky den ode dne 💜. Ja mam jinak taky nakoupeno na peceni a dnes chci zacit s testama. Muj bude na odpoledni v práci, tak se tesim, uplne na me dychla vanocni atmosfera ☺. Malou si hodim do satku, tak to bude fajn relax.
@laja24 Taky mame druhou bradu a hezky papulky😂. Jo a Kendamil je top - kdybych nekojila, tak jedine tohle 👌.
Taky posilame fotecky, mejte se krasne 😘
@niki1107 Ahoj Niky😊krásný fotky moc vám to sluší. Denča, jak je okatá, to je krásný😍. A celá je krásná 😊. To bereš to pečení hopem. Já začnu až příští víkend, ale je fakt, že už se na to také moc těším😊....tedy aspoň na ten první plech. Pak už většinou lituju😂😂😂😂. Jsem ráda, že se máte fajn a hlavně ať je malá zdravá!😘
Nás čeká pečení 2.prosince pečeme vždy s mámou a sestrou a našimi dětmi a je to super. Jen loni jsem pekla doma protože dcera byla nemocná, tak aby si to taky užila, doufam ze letos mi do společného focení nic nevleze...
@kamila215 Díky 😚 Jinak co se týče mateřství- o nějak jsem po osmi letech zapomněla co všechno péče o miminko znamená 😂 A miláček mi dává pravidelný budicek ve 4 ráno a pak nechce zabrat.😂 A den mi uteče ani nevím jak.🤔 Hlavně příští úterý už bude prďolovi měsíc- hrozný jak to utíká .😏🙄
Ahoj holky. Tak já se taky po dlouhé době ozývám. Už se to u nás trochu usadilo a já taky trochu zklidnila hormon, takže zase začínám stíhat vás číst. Jsem moc ráda, že se člověk tady za vámi může stavit a zahřát společnou problematikou. Jinak naše malá se má už k světu, z porodní váhy 2,6 ž má skoro 3,6 kg. Pěkně jí a je moc hodná. Jen tedy má problematickou jednu kyčli, takže musí nosit abdukační peřinku a jak se v ní nemůže hýbat, tak jí to docela rozhodilo zažívání a tak teď víc pláče. Zatím to zvládáme polohami a cvičením s nožičkami, tak snad to vydrží. U vás jsem se moc pokochala fotkami, jen tedy trochu mám mindrák, jaká je to u vás všech idylka🙂. Já imrvére v pyžamu, venku teda v oteplovačkách. A malá pocintaná od mléka a poblinkaná, tak nevím no🙂.
Holky zkusenosti s Mirenou??Dekujui
@darkwitch To je moc hezký, když peče takhle cela rodina pohromadě😊. My už také s mamcou se ségrou a s kamoskama zahajujeme čtvrtý pečící mejdan. Akorát, že toho víc vypijeme, než upečeme😂😂😂. Tedy popravdě upečeme jen jeden plech, aby se neřeklo a pro tu atmosféru😊. Ale tenhle rok mám smůlu. Pít nemůžu, tak asi budu péct😁.
@dusovkam Já to mám také po sedmi letech, zabrat mi zatím tedy nedává, ale spoustu věcí už si nepamatuji😁. Utíká to strašně. To máš pravdu. Malé bylo včera tři týdny. Hrůza.
@biciklissie Ahoj😊, tak to jste byly ještě menší drobecci, než my. My jsme měly porodní váhu 2730g a teď po třech týdnech máme 2960g, takže doufám, že už se v úterý dostaneme přes ty tři kila😊. Je to pořád hroznej drobeček.Vy jste šikulky. Přibraly jste krásně😉👍. S tou kycli mě to mrzí, ale určitě to bude dobrý a pak budete mít klid. Musím tě uklidnit. Idylka to také vždycky není a malá je poblinkana a pocintana od mleka pořád😂😂😂 To blinkani mě trápí, jinak je to zlaticko😊
@kamila215 Tak moc děkujeme. U nás to byl ze začátku horor, protože kojení se nedařilo, malá hubla, já dokrmovala a i tak pila o hodně méně než měla. S tím mě pustili z porodnice, měla jsem nervy úplně v kýblu. Ještě jsem udělala jeden kojící pokus, ale po nějakém tomu dnu jsme to zabalily úplně, krmím UM. Mrzí mě to strašně, ale obě jsme víc v pohodě a malá se krásně rozpapala a přibírá hezky. V pondělí bude mít šest týdnů, takže to je o něco starší. Tak snad i u vás bude brzo hranice tří kil překonána, určitě ano. No a malá nějak divně drží flaštičku nebo ještě neumí pořádně sát či co, tak jí to mlíko všude děsně teče. Musí mít cintáček nebo plínku kolem krku, to vždycky nainstalovat na ni je fakt sranda, A stejně bývá politá. Doktorka se dívala na uzdičku jazyka, ale je ok, tak prostě jen cintá. No a to ublinkávání, je fakt, že tomu odříhávání moc nedávám, ale nenašla jsem spojitost, jestli ublinkává, když je tak nebo jinak, prostě někdy ublinkne, i když je odříhlá, někdy ne, třeba až po čase. Někdy to ani nevím, je to třeba jen takový slint za dudlíkem, někdy víc. Achjo, fakt matka roku, ale snad se jí nic nestane, má matraci šikmo a má monitor dechu. S tím blinkáním fakt nevím, jak to uhlídat, prý se děti neudusí, umí otočit hlavičku tak, aby to bylo ok, ale co je na tom pravdy...