icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

lobella
2. kvě 2018

Holky, jak u vas vypadal 1.screening?ptali se Vas, zda chcete znat pohlavi nebo Vam to rekli, pokud to slo videt.. My pohlavi znat nechceme, tak nevim, jestli to nehlasit hned...
Jinak byl tu nekdo v gennetu Praha u dr. Brezinove? Jaka je? Zitra odpo mame screening...

jitiss
2. kvě 2018

@lobella Ahoj, ja jsem byla u dr Brezinove. Byla prijemna. Byl tam semnou i pritel a i mu odpovidala na otazky. Vse nam vysvetlila. Na pohlavi jsme se neptali a ani nam ho nerekla. Preji at si to hezky uzijete 😉 bude uz vse lrasne videt. Pritel si nechal vytisknout i foto na recepci 😊. Byl spokojeny a nadseny.

darkwitch
2. kvě 2018

@lobella taky jsem s dr. Brezinovou byla velmi spokojená, o pohlaví se ani nezminila a my ho taky nechceme vědět. Myslím ze na tom screeningu ho ještě moc neřeší, a pokud bys ho znát chtěla, musíš si říct.

lobella
2. kvě 2018

@jitiss
@darkwitch dekuji za info... A kolik jste platili za screening?nejaka fotka je jiz v cene? Kolik stoji pripadne foto? Vytisknou vam jednu nebo vice? A muzete si vybrat? Ja mam zatim jen jednu od dr. a ta proste neco vytiskla, prcek prestoze sly videt ručičky nozicky tam vypada jak vajicko bez niceho😀

jitiss
2. kvě 2018

@lobella neni zac... foto stalo 150kc. Je to na fotopapire a je tam krasne videt. Ja za screening neplatila, protoze je to me treti tehu, ale zatim bezdetna. Podle me vse na vsem muzete domluvit 😉.(vice foto, 3d foto atd).

darkwitch
2. kvě 2018

@lobella screening stal 1100,- a foto jsem si nechala poslat na email za 75,- tusim

veraakubik
2. kvě 2018

Ja platila 1000kč a dostala jsem 4 fotky zdarma z různých pohledů..Ani jsek si o ně nemusela říkat..

agneska7
2. kvě 2018

no uplně jsem se vám tady ještě nepředstavila,ale chodím sem často nakukovat 🙂 jsem Agnes máme dceru Claudinku a začátkem října očekaváme dalšího broučinka. Cesta k miminku byla docela složitá a dlouhá (alespon pro mě). první screening dopadl výborně a 30.5 jdeme na druhý screening a musím se přiznat že jsem se docela i těšila,ale trošku se tet bojím. Ale vše je ok až na placentu ktera je nízko na urovni 1-2 doktor straší že si myslí,že se už nevyšplhá ovšem já si myslím že na to má ještě čas 🙂 no a potom pohyby ty jsem začala pocitovat okolo 14-15tt bohužel tet v 18tt jsou pryč tak se troslinku bojím ale přes angelsounds je vše ok srdíčko krásně bije a pohyby slyším taky pořádné, tak mě to aspon trosku uklidni (moje ,,paranoja,, totiž je že mimi neroste )no asi jsem prostě praštěná 🙂

lobella
2. kvě 2018

@veraakubik ahoj, a to jste byli kde na screeningu?

veraakubik
2. kvě 2018

@lobella Genetika Plzeň..

lobella
2. kvě 2018

@veraakubik dekuji, my jsme objednani do Prahy, tak si fotecky zaplatime zvlast...

agneska7
2. kvě 2018

jo a co se týče prvního screeningu tak jsme neplatily nic jen za foto 100 kč

lobella
2. kvě 2018

@agneska7 mne bylo receno, ze si to budeme hradit sami a neco pak proplati pojistovna... A to i prestoze mame v rodine vyvojovou vadu srdce, to je take duvod, proc se me dr. ani neptala, jestli budeme chtit jit... Ale je to jedno, zaplatila bych si to sama tak jako tak, abychom meli klid...hlavne,at je prcek v poradku a zdravy🙂

ojo
2. kvě 2018

@lobella my jsme nikdy pohlaví vědět nechtěli, takže pro jistotu to pokaždé říkám na začátku, když jde dělat ultrazvuk...dneska je rarita, když to někdo vědět nechce, takže aby se zbytečně neprořekl 😀

lobella
2. kvě 2018

@ojo to si prave rikam taky... Kazda tam nabehne a jako prvni otazku chrli, co to bude... Tak tam tam taky nabehnem a hned budem chrlit, ze to vedet nechceme😀

marketicka346
2. kvě 2018

ja pohlavi chtela vedet jenze miminko se rozhodlo ze se ukazovat nebude 🤔 tak nevim noo ale 18.5 jdu na kontrolu tak snad uz se ukaze 🙂

darkwitch
2. kvě 2018

@lobella Dr. Brezinova se o tom ani nezminila 🙂

regeditka
3. kvě 2018

Holky, vybiram postylku a nevim si rady, jestli lepsi odnimatelna bocnice, aby se dala prirazit k nasi posteli (v kolik tak zacne mimco prelizat samo?) nebo jen odnimatelne pricky. Co jsem cetla recenze na posuvne bocnice, maminkam spatne drzi a mimco se muze postavit a prepadnout, takze stejne doporucuji pripevnit na fix. Prosim o vase zkusenosti, asi to moc resim. Ale musim se do dalsi kontroly (3 tydny) zamestnat, jinak premyslim nad hloupostma a deptam se.

regeditka
3. kvě 2018

@lobella taky mam pocit, ze maminky spis zajima pohlavi, nez výsledky genetiky 😀😀😀 staci hned rict, nechci vedet a je

@agneska7 kazda mame trosku obavu, ale vse dobre dopadne. Pokud mas nejake obavy, objednej se na gynek, lepsi nez se stresovat. Taky bych kontroly s utz brala casteji. Pohyby jeste necitim, tak jen doufam, ze je tam uvnitr vse v poradku 😉

darkwitch
3. kvě 2018

@regeditka ja bych brala se sundavaci bocnici, my mame jen posuvnou takže ji k posteli nedáme a ditko jsem pak v postýlce neměla vůbec...

Do kontroly mi zbývá pár dní a uz jsem jak na trni... občas uz cítím neco jako pohyby ale jistá si tím ani u druhého nejsem a pravidelně to taky necítím tak doufám že je vse v pořádku a snažím se na to nemyslet, což jde tento týden mnohem hůř protoze jsem s anginou v posteli, vůbec nechápu jak zvládate rizikove, být celou dobu doma, tak uz asi ležím v Bohnicích 😀

natysnovec
3. kvě 2018

Tak dneska odpo kontrola tqk doufam,ze vse bude ok...a malej bude krasne videt😊😊

niki1107
3. kvě 2018

@darkwitch Co se tyce toho druheho odstavce, tak naprostej souhlas. Jsem 5 dni v týdnu pomalu 12 hodin denne v praci a nemam cas myslet na kraviny, i kdyz me to zmaha.

Jinak holky, opet se vratim k memu oblibenemu tematu - tehotenstvi a kontroly. Naposledy jsem byla na utz 12/4 (screening). Ted 30/4 jsem mela poradnu - resp vazeni, tlak, podrobnější vysvetleni vysledku z Prenatalu a adios, dalsi kontrola az 28/5 + jsem objednana na druhý screening 5/6. Takze mesic a půl bez toho, aniz bych videla malou (asi 🚺). Je to normalni???? 😐

darkwitch
3. kvě 2018

@niki1107 mám to stejně posledni utz ve 14tt screening, v 16tt poradna bez utz a ted jdu ve 20tt na kontrolu, doufam ze s utz, ale mel by tam vychazet. Pojišťovna hradi jen tri utz v tehotenstvi a na zbytek musi byt vážný důvod. Na jednu stranu jsem ráda, úplně tem utz nevěřím a na druhou stranu pořád trnu jestli je vse v pořádku...

timotek69
3. kvě 2018

Ja posledni kontrola 17.4 v 16tt na poradnu jdu 15.5 a pak 21.5 velky utz

niki1107
3. kvě 2018

@darkwitch I co jsem cetla na netu, tak to tak opravdu je. Nezbyva nez vydrzet...tohle me fakt nauci trpělivosti 😀😀😀

regeditka
3. kvě 2018

@niki1107
@darkwitch ja si hradim vsechny utz, tak vidim mimco při kazde kontrole, ale 650,- no. melo by to byt casteji, mesic je opravdu dlooooooooooooooooouha doba

veraakubik
3. kvě 2018

Mě dělá ultrazvuk při každé kontrole a platím si jem 50kč za fotku..Kdybych ji nechtela tak neplatím nic..Vždy zkontrolujte zda je holčička v pořádku..

chromecyv
3. kvě 2018

já mám taky poradnu jedenkrát za měsíc a pokaždé i s ultrazvukem a nikdy nic neplatím :-O jediné co jsem platila byl screening v Brně (1500,- Kč a z toho mi 1000,- Kč potom proplatila pojišťovna)... a i tak mi přijde ten měsíc neskutečně dlouhý!

veraakubik
3. kvě 2018

Teď na to koukam-mám fotku z 27.2.-potvrzení těhotenství,pak z 13.3.-kontrola,že vše jde tak jak má,pak 28.3.,5.4.-to je tedy ze screeninku-to mám 4fotky a teď poslední kontrola 25.4. a to mám také fotku..No a na další kontrolu jdu 23.5. a momentálně jsem v 17tt..

marketicka346
3. kvě 2018

@veraakubik a ja uz se lekla ze jen ja to mam tak pitomne jsem 16tt a na kontrolu jdu 18.5 a jeste ted nevim co to bude 🤔🤔

Strana