icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
14. bře 2019

@dusovkam tak jsem nemusela čekat moc dlouho uz si tu nohu do pusy rve, zatím teda když je nahá

dusovkam
14. bře 2019

@darkwitch Jooo jak to jednou objeví...😂

kamila215
15. bře 2019

Aho holky,
dneska nám jsou přesně 4 a půl měsíce.. Vážíme 4760g a měříme 62 cm. Máme už dva zuby a máme se fajn. Pomalu začínáme s příkrmy. Posíláme pusu 💋💋

kamila215
15. bře 2019

Holky a chceme prosím poradit co dáváte a připravujete svým robatkum za příkrmy a jaké se vám nejvíc osvědčily kaše? Moc děkujeme 😉😊
A jinak jsem chtěla pochválit všem miminka, jsou krásný a šikovný, moc hezké fotky 👍🏻😍

laja64
15. bře 2019

@kamila215 Mrkev(bio-jelikoz ta normální se nedá jíst) , mrkev+batáty, mrkev+brambor, dýně, dýně+brambor, brokolice+brambor, cuketa....do všeho přidávám půl lžičky Ghí nebo oliváče. Kaše kupuji Sunarka. Teď malinu a vanilku. Od 6.měsíce už mám v zásobě Piškotovou a Medovou. Kupuju na www.prodeti.cz, mají to fajn ☺ A kaše jsou teď v akci 😉

kamila215
15. bře 2019

@laja64 Moc děkuji. Mrknu na ty stránky. Leni, pobavily mě zase ty tvoje zásoby 😀😀, ty neumíš nakupovat v malém množství, viď? 😂 Jak se má Leuška? 😍😊 A, jak to jde cvičení? Pořád makáš? Obdivuju tě 👍🏻

laja64
15. bře 2019

@kamila215 Lea je furt vysmátá, zlatá, modlím se at to neskončí 😂 No jelikož malá má spotřebu cca 15 plinek za den, tak 2x měsíčně dělám větší nákupy na netu, obchody moc nemusím a modlim se at košík.cz opět udělá závozy do Ostravy. Je fakt že většinou nakupuju ve velkém, nemám ráda, aby mi něco došlo. Cvičení dobrý, koukala jsem do papíru, z 91kg se kterýma jsem šla rodit mám teď 74kg, takže dole nejakych 17kg. Chybí ještě cca 6kg dolů ale chtěla bych alespoň 10. Celkově už jsem spokojená, zůstalo jen břicho a boky a to jde dolů nejhůře no. Teď to půjde pomaleji,ale půjde ♥️

laja64
15. bře 2019

@kamila215 krásné jste 😍

knoflikarka
15. bře 2019

@laja64 my teď objednáváme itesco, dokonce s ním jezdí stejní řidiči jako s košíkem 😀. K vám nevozí?

kamila215
15. bře 2019

@laja64 Moc děkujeme. Lucka je taky vysmátá a strašně hodná. Pořád říkám, že je to miminko za odměnu. Máme štěstí 😉. Ufff 15 plinek za den? To je docela dost hooodne 😀😀to my máme, tak 8-9 plen za den i, když je fakt, že ty příkrmy teď malou trochu víc procistujou😂😂. Já také obchody nemusím a také mám doma všechno v zásobě, ale proti tobě jsem úplný barbar 😀. Ty jsi neuvěřitelná! Klobouk dolů. 17 kilo za, jak dlouho a jen cvičením nebo i stravou? Já mám teď 75 kg a chci také něco začít dělat, ať v létě trochu vypadám. Můj cíl je aspoň 10 kilo. To bych byla spokojená, protože tuhle váhu 75 kg už mám asi 13 let a neee, že bych byla spekoun, ale chtěla bych vypadat líp. Prostě hezká maminka. 😀 Moc ti držím palce ve tvém snažení, jsi fakt dobrá! 👍🏻👌🏻

laja64
16. bře 2019

@knoflikarka já Tesco nějak nemusím abych řekla pravdu, když chodím do obchodu tak nejen do Globusu no🤣 Počkám si na ten košík,paní mi psala že v brzké době by zase zavážet měli 👌

laja64
16. bře 2019

@kamila215 17kg od porodu, takže cca za 5 měsíců, počítám že 7 kg jsem nechala v porodnici, takže 10kg jsem shodila za leden a únor a pulku března. Jen cvicim, stravu jsem upravila jen v tom,že večer se snažím jen saláty, a omezuji prilohy-ale to jsem dělala už kdysi. Ale včera jsme meli na večeři grilované žebra, minulý týden kolínko, takže tak 😂 na stravu nemám vůli, bavili jsme se se slečnou na cvičení a ona rika: No víte, já jsem dost líná, takže cvičím málo a hlídám si jídlo. A já ji rikam : No já zase nejsem líná se nažrat, tak musím makat😂😂 Škoda že nebydlíme poblíž sebe, chodily bychom spolu cvicit🤩

knoflikarka
16. bře 2019

@laja64 no Globus je luxus, to vám fakt závidím, tam jsme si dělali výlet pokaždé z fakulty 😀. 200 metrů od nás je Kaufland a to je teprv humus, zvlášť ten zaplivaný vchod 🤢

laja64
16. bře 2019

@knoflikarka jo Kauf je děs no. Za ten Glóbus jsem fakt vděčná, mám to 5 minut autem. A teď jak tam udělali to Géčko, kde je Sportisimo,New Yorkeru,Yves Rocher atd tak je to fakt boží 👌

knoflikarka
16. bře 2019

@laja64 no snad se postěhujem do Poruby. A to brzo, jinak už nevím, kam všechny ty věci budu strkat. Nemluvě o tom, že v baráku umřel další (už třetí) důchodce 😯.

laja64
16. bře 2019

@knoflikarka ty jo tak držím palce ať vám to klapne co nejdříve to stěhování 👌👌

tasmyska
16. bře 2019

Týjo to vypadá, že Eliášek v 5,5 měsíce je nejspíš jediný dítě zatím bez příkrmu. To už budu muset začít🙂

darkwitch
16. bře 2019

@tasmyska Mísa taky nemá prikrm

dusovkam
16. bře 2019

@darkwitch Hele asi budu za trotla ale já si to prostě po osmi letech nepamatuji😂- jak se u vás projevoval růst zubů?🤔 Já že malej má na místě levé jedničky takový bílý flek, už druhý večer je protivnej ale lžičku si tam strčit nenechá. 🙄 a teplotu nemá....

darkwitch
16. bře 2019

@dusovkam popravdě u nás nijak, všimla jsem si až když byl venku

dusovkam
16. bře 2019

@darkwitch Nakonec jsem mu přejela prstem po dásni a malinko tam něco cítím 😁 tak jsem mu to preventivně namazala Mundisal gelem a je klid. 😂

laja64
16. bře 2019

@dusovkam Já si to pamatuju po 6 letech🙈 až se divím. Sla jsem malou koupat ,a jak se ve vaně smála tak já volala na chlapa.....zlato pojď sem, ona má dole zub😂😂 Nijak se to neprojevovalo, tak doufám a modlim se, ať je to teď taky tak 😁👌

laja64
17. bře 2019

Holky kdo chodí do Glóbusu, doporučuji 👌 Zamrazím do formiček a hotovo 👌

amenophus
17. bře 2019

Taaak, malá má za sebou první šermířskou akci 😈 vypadala, že si to docela užila, ale je strašně unavená. Snad bude spát, tam moc nespala (a to jsme si vydyndali spaní v baráku).

tasmyska
17. bře 2019

@dusovkam vůbec nejsi za trotla. Já mám děti po třech letech a spoustu věcí si nepomatuju🙂. 🙈😝
A taky je velkej rozdíl kojit a nekojit. Se Samem (kojeným do 3,5 měsíce) jsem se s nadšením vrhala do příkrmů, čajíků a kašiček. Z Globusu jsem měla ve tvoritkach na led rozmixovany teleci, krutí a kuřecí a přidávala to čerstvých příkrmů.😁

Teď???? Fuuuuuha. Nechce se mi nic. Je taaaak pohodlný dat prso a napapanej. Dat prso a spinká. V noci nevstavat jen vrazit prso a spát😀

A teď zase vytahovat všechny ty flasticky, koupit nový savicky, mystičky, lžičky a vyvarovat to 🙄🙏😃 bleeeeeee

Sam se sám napapá, prevleče, vypustim ho na zahradu na pisek a 2 hodiny o něm nevím 😁 Už chci mít Eliáška taky vypiplanýho🙏😁😘

petronelas
17. bře 2019

@tasmyska taky jeste nemame prikrm.Uplne mam z toho hruzu uz jsi to nepamatuju.

codal
17. bře 2019

@tasmyska úplně souhlasim,prso je děsně pohodlné😂..taky zatím jen kojim,ale malá nas začíná velmi intenzivně sledovat při jídle,takže zítra tu první mrkev asi zkusím... Ale že bych z toho byla nějak nadšená 😏...

dusovkam
19. bře 2019

@amenophus Už i přes noc jo? 😁 Nás to čeká až v půlce července, ale rovnou celý víkend a pod stanem 😂

amenophus
19. bře 2019

@dusovkam Nojo, od pátku do neděle 🙂. Někdy v tom evropském létě už si asi taky lajsnem i pod stan, ale teď jsem se ještě bála, navíc krátce po očkování... A myslim že to lidi ocenili, ten jekot ve 3 ráno co by se nesl tábořištěm by spící asi nepotěšil (a jo, je to divný, ale tou dobou už skoro všichni spali) 😀

ah1234
19. bře 2019

Tak už nám Richard začal loziť. Mám po srande 😁

Strana