Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec teda 😀 omlouvám se, ale musim se smát 😀 jsem taky totiž strašnej nerv a mam pocit, že v těhotenství se mi to ještě zhoršilo, ale řikam si, že na to nechci všechno svádět ☹ máš to taky tak? Vím, že se vždycky rozčiluju úplně zbytečně, ale nějak si nemůžu pomoct ☹
@lucyh1611 Ahoj...taky se tomu ted smeju😀jj to tehu je zvlastni na tyhle pocity a stavy a to si myslim,ze ted je to tehu lepsi o proti prvnimu 😂dodneska sem rikala manzelovi ze kdyz semnou vydrzel prvni tak uz nas snad nic nezlomi😂😂😂jsou to hormony a hromadejici se vztek kterej nemas kde vybit😂😂😂To vis ze je to asi zbytecny🤔🤔
@lobella můj dr. mě vždycky vyšetří bez přítomnosti tatínka a pak se tatínek teprve zavolá na utz....ale tak když si nejsi jistá tak se zeptej....vím, že některý dr. prý nechtějí takhle vyšetřovat aby to vevnitř nepodráždili a zbytečně se pak maminka neplašila, kdyby začala krvácet nebo špinit...ale jen jsem to slyšela, osobně nemám zkušenost
Já už si taky říkám, že ještě nebylo vyšetření spodem. Ale dělá mi UZ pokaždé, možná tam čípek vidí, nevim.
@knoflikarka Na vyklízení a připravování se těším. Už si to plánuju a jen co padne 29. června, vrhnu se na to 🙂
Tak holky ja uz mam doma i kocar na zahradu...jo a ted uz jen postylka a kopice detailu.
@natysnovec Postýlka nás taky ještě čeká, a monitory dechu a skoro všechny oblečky, kosmetika,... 😀
@oveckaluky jj to mame stejny...😊😊az na ty oblecky😁😁tech mam ze bych oblekla skolku
@natysnovec Já zatím jen to, co jsem upletla nebo uháčkovala...
Holky trosku zavidim, my se ted stehovali po rekonstrukci, co jsme si delali sami, tak ted jsou vsude jen krabice a potrebuju nejprve vse uklidit a najit misto pro veci...vubec nemam cas na nejake zarizovani veci na prcka, kolikrat i zapomenu, ze jsem tehu, uz se tesim az se to zklidni a budu mit na sebe a male trosku cas...ted se ani na pohyby nesoustredim nic, vecer padnu do perin a jsem hned tuha...nejak nemam cas si to tehu uzivat...snad se to brzy zmeni🙂
@oveckaluky a pletes i jinym??😉 mas nejakou fotku😊😊😙
@lobella Ja na to uzuvani taky nemam cas s tou maliu cacorkou...pogyby taky zatim nic moc...neco se asi deje ale nejak to neni ani kopanecek...
@natysnovec já už taky cítím nějaký "pohyby", přes ruku teda vůbec, ale zevnitř někdy takové spíš vlnobití, o kopanečkach nemůže být řeč...holt ta placenta to tlumí 🙂
@lobella Tak zase budete mít pro miminko připravený krásný nový domov... Já mám sice vyklizené skříně, ale uvažuju, kde ušetřit každý centimetr místa, máme v nájmu 2+1 bez sklepa a stěhování nás čeká buď příští nebo popříští květen už s prckem 😕🙂
@ojo jo Tak asi tak to mam taky...ale jestli se mi to nezdalo tak sem citila jednou ci dvakrat malilililinkato pres ruku😊
@natysnovec pletu i na zakázku, ale ted moc nestíhám. Hodim něco do alba, zatím mám na blogu jen to málo, co mám ted hotový pro ty moje medvídky 🙂
@oveckaluky ty svetriky jsou k sezrani😉😉😉😇😇😇
@natysnovec Děkuji 🙂 od začátku jim říkám medvídci, tak aplikace byla jasná, svetry s medvídkem mít prostě musí 🙂
@oveckaluky libi se mi taky to ruzove...to je proste dokonale😇😇😇
Cauky holky. ..jak se cítíte v těch příšerných vedrech? .... A napište mi co vy a kolečkové brusle? ...je tu někdo kdo jezdí nebo by se třeba jel projet ? ... Já bych hrozně ráda samozřejmě je tak pomaličku ....no ale s tatínkem se nemůžeme shodnout .... Nechce o tom ani slyšet že bych na ně vlezla 🤔
já si myslím že lest na brusle v těhu je vražda :D s tím s chlapem souhlasím a vedra zatím zvládám dobře ale to příjde :D
Souhlasim viz vyse, nanbrusle bych nelezlastaci kaminek, kolecko se sekne a vy letite...jako jsem celkem akcni, ale tam kde svuj pripadny pad nemuzu ovlivnit, tomu se vyhybam, tesim se na kolo, i kdyz se take nedoporucuje, pripadny pad mi prijde mnohem mene mozny nez na bruslich, brisko zatim zadne nemam, aby mi to bylo nepohodlne, tak bych rada vyrazila na vylet...
@kepu urcite bych to neriskovala... nikdy nevis... muzes byt opatrna, ale nekdo muze srazit tebe a pak by sis to zbytecne vycitala... jinak ty vedra jsou hrozny... jsem v byte a je tu nedychatelno... :( ale ja ty vedra nemusim odjakziva... me staci 20C a jsem spokojena... nemusim mit 30 a vic... a taky mam rada bourky... 🙂
@natysnovec Moc děkuju 🙂 Teď dělám jednobarevné, jen se vzorkem, bez obrázku, a snad už budou malé tak akorát - ty medvědí se mi nějak vymkly a jsou tak na půl roku 😀
@kepu Brusle bych neriskovala, každopádně vedra jsou peklo...denně ruce jak báně, pomáhá mi aspoň pletení, ale fakt nedělám nic jiného...
@oveckaluky a nejaky decky si delala??Taky by se mi jedna sikla😀😉😉😉
@natysnovec Volnou k prodeji mám tuhle, ten slabší, příjemný miminkovský materiál, za 600.
@natysnovec Jinak něco málo pleteného /háčkovaného mám v albu, kdybys chtěla kouknout https://www.modrykonik.cz/blog/oveckaluky/album...
A uvažuju, že pošlu do světa ještě jednu, ale nemůžu najít fotku. Dělala jsem si loni modrou a růžovou do foroty, že druhou barvu pustím dál, jenže teď potřebuju obě 😀 Ale modrá je taková slaďounká a ta holčičí je spíš do vínova, tak mi k sobě moc nepasují, takže zvažuju, že udělám jinou, sladší růžovou.

@knoflikarka taky sem dneska vyklizela skrin pr mimi 😊