Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Jen v bedně . Skládat budem o prázdninách.
@knoflikarka Ja mam koplet celou skrin,dva kocary(jeden na zahradu)A ted 25.6 budem privazet oostylku...akorat nevim zda uz ji sluzit nebo ne.
@laja64 a kdy o prazdninach?
@natysnovec Někdy začátkem července. Malá bude na táboře tak bude klídeček 😃
@laja64 jo taaak...😊a kdy mas termin??
@natysnovec Někdy v půlce října 😊
@laja64 Aha...ja mam 1.rijna
@natysnovec Já už bych sla klidne rodit taky 1.10.jako Ty 😁
@laja64 Ja bych klido hned jak se tesim..jen s tim ze by mimi melo alespon 3200g😊😊😊😊
Holky, ja mam v pokojicku nachystanou komodu s prebalovakem, postýlku (včetně chranice matrace, matrace, povlečení, perinky, hnizda, mantinelu, zavinovacky = nevybalene kvuli prachu), komplet vybavu (chybi mi akorat rukavicky a bavlnene cepky), fusak do kocarku, zavinka do autosedačky, vaničku + lehatko, přebal. podložky, 2 dudliky, deka/zupan s usima atd. Chybi mi prakticky kosmetika, pliny, odsavacka, lahvička, monitor dechu + veci do porodnice pro me a malou. A kocarek je objednany 🙂.
PS: Mam furt pocit, ze skoro nic nemam, ale když to ted po sobe tak ctu....😃
@niki1107 Taky pekny😀
Ja uz bych nejradsi postylku rozbalila a udelala...kdyz nepocitam asi 7 dni...tak mam rovnych 100 dni do porodu.😀😀
@natysnovec Ja uz ji mam sestavenou (bez niceho, at se mi na nic neprasi) od vcerejska - jednak kvuli kontrole, ze vse sedi a je v poradku a jednak neresim nejaky povery 🙂. Tak si ji taky vybal 🙂.
@lobella Taky mám akorát pět overálků 😉
@niki1107 Ja bych nejradsi abych uz v ni mela vsechno😊😊😊to je peave ono...
@lobella Ja mam prevazne vse po dceri.Neco sem tam ve meste.Taky predelavame barak.Koupelnu,pokoj a loznici a topeni😀😀..je to masakr...hlavne ten bordel
Holky mam strach mala se mi predevcirem peine ozvala i byly videt kopanecky...a vcera ani dbes n8c😢☹☹☹
@natysnovec Neboj, ze začátku to není pravidelně 🙂 Mně se teď už ozývají denně, ale taky jsou dny, kdy kopou jak blázni, a jsou dny, kdy se třeba jen 2x tak líně překulí a nejsou skoro cítit...a ty máš blbě tu placentu vpředu, ne? Ale klidně pro klid duše zajeď na pohotovost, udělají UTZ a budeš v klidu :-*
@oveckaluky byla sem tam ted ve ctvrtek a vse ok...jj mam placentu ve predu a jeste jsem silna
@natysnovec To bude v pohodě, uvidíš - dej si kousek něčeho sladkého nebo kafe, lehni si, hoď se do klidu a soustřeď se, a uvidíš, že se ozve, u nás to funguje 😉
@oveckaluky vecer si dam melouna😊😊😁
@natysnovec taky se cpu melounem a čerstvými borůvkami a malinami a v posledních 14dnech čerstvým ananasem. Sežeru ho celý 😁😁 Neboj @natysnovec všechno bude dobrý ❤
@laja64 I já, a teď nemůžu kvůli blbýmu OGTT ☹ mám si dát dva týdny aspoň lehkou dietu a omezit cukry, hlavně ovoce :-/ Teď, kdy končí sezona jahod a třešní a jede sezona melounů - bych se na to...
@laja64
@oveckaluky moje mamka rika ze mala bude linejsi...😁😁😁
@laja64
@oveckaluky Asi po me😂😂😂😂
@oveckaluky 😯 tak to věřím. Já doufám, že ten test budu mít pak v pohodě, když ne, tak mě taky asi trefi😑

@natysnovec Mám pět overálků a tři čepičky, toť vše 😃. Čekáme ještě na screening...