Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Ale třeba zas tolik nepřibereš 🤗
@laja64 jj nevim😊uz mam 110😭😭
@laja64 Ale zas3 mam hubeny nohy apod...ale ten trup je nejhorsi a okoli bricha.
@laja64 ty jsi krasns hubena😊😊
Holky jaky tasky mate do porodnice??
@natysnovec žádnou, loni jsem tam normálně šla s igelitkou 😀 😀
@ojo Co?🤣🤣🤣
@natysnovec Hlavně že děti budou v pořádku a zdravé a nějak pak zhubneme všechny 🤗🤗
@laja64 Snad to bude i muj pripad...Samozdrejme ze pro to budu delat vse mozne...
@natysnovec Tak to budeme dvě 😊😊 U mě bude omezení v jídle minimální , nikdy jsem diety nedržela takže zase dřina ve fitku.😃
@natysnovec něco takového
@laja64 Ja si myslim,ze fitko mam na baraku a s dvouma to bude jeste radikalnejsi.Ale to omezeni v jidle si budu muset tedy nejak naplanovat
Pac mi chutna...Obcas😢
@natysnovec Máme akorát menší sportovní tašku od Buřinky 😂 a k tomu vezmu asi přebalovací ke kočárku. Četla jsem, že se to má nějak podělit do dvou tašek - někdo dělí na porodní tašku a tašku na odd. šestinedělí, někdo ještě jinak...
@laja64 Ta taska je pekna to ne ze ne,ale ja budu potrebovati asi vetsi.🤣😊
@natysnovec taky jsme na baráku ale do fitu se moc těším. Malou dám do školy, mimčo do vajíčka nebo bude nekdo hlídat a pofičím 🤗 @knoflikarka tak to jsem neslyšela 😯🤔😊 Beru jednu tašku jako předtím, na porodní pokoj a tu pak přenesou na šestinedělí..ve FNO chtějí pro mimi jen plínky a vlhčené ubrousky a pro sebe beru jen vložky,poporodní kalhotky, Herbalon a kosmetickou taštičku.
@laja64 to ja nemam tak.jednoduche.Ale pokud by to jen troochu slo tak bych zase rada jezdila na konich.Nez jsme pocaly tak sem jezdila.
@laja64
@knoflikarka Jj, přesně tak - někdo má tašky dvě. Já to taky dám do jedný, už jen z toho důvodu, abych někde něco nenechala a pro lepší pořádek 😀.
@knoflikarka ja mela u prvni jednu vetsi svoji a jednu mensi tasku a uz si ze me delaly sestry legraci zda se k nim stehuji...Takze o tyhle vety podobneho razu uz bych se radsi vyvarovala.
@natysnovec Já mám odježděno přes 10let a dcerka v sobotu odjíždí na koňský tábor takže bude asi po mě. Jo koně, to je paráda 💗
@niki1107 Hele a holky uz balite??Nebo jen zakladate a pridavate po kouskach 😁
Sbalím vše tak za 3 týdny najednou😊
@laja64 Nic lepsiho neznam...az potom a to je jizda s konma pod kapotou.Ale to musim jezdit sama abych se odvazala...jinak neprektocit 50km/h
@natysnovec Aha 😅, taky dobré. Tak pak už máme jenom kufr, do té malé sportovní tašky to nebarví 😂.
@natysnovec a jak dlouho řídíš? Já jezdím slušně už 10let a bez auta si to nedovedu představit ale 50 nejezdím no😁
@natysnovec Zatím přidávám po kouskách - ale to je tím, že mám něco doma, něco musím vyzvednout v lékárně a něco mi přijde z netu 🙂.
@knoflikarka Joo, to mi řekl můj, že nemám řešit tašku a mám si vzít kufr (mám velkej, růžovej se kterým jezdím na dovolený), ale to bych si fakt přišla jak magor 😀.
@laja64 Je mi 25 cerstvich ale jezdim od 18let.To vis,ze 50 taky nejezdim to jen aby se nereklo.Jezdim vic a to jen s toho duvodu,ze svoje auto dobre znam a bavi me to.Nerikam,ze sem na silnici sama a muzu jezdit ukazkove jak chci a mit svoje auto pod kontrolou ale vzdy se nejakej debil najde kterej ti znici auto...pri nejmensim...ale sem jak chlap.V aute se nebojim tam sem jak šťopka😂😁😁
@natysnovec taky jsem jak chlap a kéž by nás bylo takových více. A popravdě s dítětem jezdit MHD si nedovedu ani nechci představit 🤔
@laja64 Ja jo...Ale je to dost narocne a stresujici.Takhle mas pohodu nasednes dojedes v ramci moznosti v klidu😁akorat obcas ve meste resit kde zrovna zaparkujes apod.S Mhd to clovek resit nemusi😁😁
Bylo by fajn kdyb nad bylo vice...tedy mluvim o zenskych.Kdyz to kolikrat vidim ve meste jak ony jezdi tak bych jim nejradsi rozstrihala ridicaky.Parkoviste velky jako blazen ty zaparkujes do pruhu a jdes k doktoru...po 1 a pul sezeni u doktorka jde k autu cela natrsena ze pojedes domu na vesnicku a ejhle...ja nemuzu nastoupit do auta.Vedle me zaparkuje cernovlaska v drahym aute (asi si myslela,ze je bohyni v tom autr nebo nevim)no sedela tam a s nekym volala....tak stojim a cekam co bude zda odjede nebo bude dal se vykecavat s nekym po tel...po 10 minutach to vzdavam a jdu ji zaklepat na okynko a rikam:co tu bude te delat?? Vykecavat se nebo jedete pryc??O ona co je vam do toho?Ja na ni ja bych rada nastoupila do auta a jela domu za dcerkou ale diky vam nemuzu pac stojite jako krava a ja nebudu s timhle brichem prelezat od spolujezdce k ridici aby vy jste se necitila dotcene.No tak vylezla ven a koukala.jak zaparkovala a pak tedy po kouknuti priznala ze stoji jako vemenin a pustila me tedy do auta...ale zase nechci aby zensky byly nejak dotcene oni to delaji s oblibou i chlapy.Ale ty maji tendence se lepit na kufr kdyz mas znacku dite v aute...Fakze ani nevlezes do kufru pro kocarek...😁😁😁kazdy ma svoje😁😁😁
@natysnovec přesně moje slova😃 Pro mě je auto denní chleba, mhd fakt ne no ani jako 😃

@laja64 no a ja zacinala na vaze 98...😭😭