Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Uz si stihla rozskrabat vnitrek nosu takze tekla cervena...A usina taky nejak spatne...dycha rychle nosem nahlas...divne..
@natysnovec Vydrž to bude zítra lepší určitě 😊
Vidim to tak,ze vytuhnu driv nez to moje ditko...Boze je mi ji tak lito😭😭ja ji miluju ale kvuli tem zoubkum musime....aby je nemela krive...Jednou mi za to snad bude vdecna..😭😭😭mala moje...kdyby tak vedela jak me to trapi😭😭😭
@natysnovec používáte ortodontické dudlíky? Já předtím i teď měla vše od MAM, ty takové jsou a minimalizujou křivé zoubky ale každopádně bez dudlíku je to lepší 😊 Jak jste přežili noc?
@laja64 jj ta noc sla...ale rano okolo 6:15 zacala silene rvat ze chce dudlika apod....neni jeste ani 10h a ja uz ji mam plne zuby!!!!
@natysnovec Věřím , vydržíš ji dudlik nedat? 😊😁
@laja64 musim...ale sem tada vzteky bez sebe😁😁
@natysnovec Věřím teda. Tak pevné nervy a vydrž 🤗
@laja64 kdyby to byl alespon ten normalni dudlik ale oni ji v porodnici nedaly nas ale ten komunistickej kytickovej...a ona si ne nem smakuje...a prijde mi ze ji uklidnuje...kdyby to byl ten normalni tak bych to neresila.
@natysnovec Jej ahaa🤔 Že ji to uklidňuje je fajn ale zbavit se toho co nejdříve je nápad dobrý 😊 Vydrž pokud možno 🍀
@laja64 nepovolin😁😁
@laja64 sem zvedava na odpoledni spani...
@natysnovec proc si dostala dudlik v porodnici?🤔
Holky, mam HORMONALNI dotaz !! 😃 Muj se o tom se mnou nehodla bavit, pry nejsem normalni. Ted jsme byli s mojim u nas v mistni hospode (bude jim tam malovat) a dotaz Anicky, spolumajitelky "Tak co, jak pokracuji pripravy na mimi?" Tak jsem odpovedela a ona "A kdy mas vlastne TP?", tak říkam v rijnu a ona reagovala s vykulenyma ocima "Az??? Tak to mas jeste hromadu casu !". A ja do ted premyslim, co si jako myslela - ona - matka dvou deti. Kdyz se logicky o tom, ze jsem tehotna, dozvedeli v dubnu, tak asi nebudu v červenci rodit. Asi ted pred vama vypadam jak blazen, ale mam ted slusny tendence si domyslet 😂😅. Rikam si, ze mam asi moc velky bricho nebo jsem moc pribrala nebo ja nevim 😂😂😂. Doufam, ze me tu nektera z vas pochopi, toto opravdu nejsem ja 😏.
Tak ted behem tydne zjistilo par kolegu z prace, ze cekame dalsi.. a kdyz rikam rijen, tak oni zas rikaji "uz?"😀 Si nevyberes 😀
@ishumisz nevim daly ji ho press noc...a ona uz mi pak zadnej jinej nechtrla.
@natysnovec co to je za porodnici, kam nemam chodit? 😀 No jestli ja stejne nebudu rodit doma.. a kdyz ne, tak budu rodit ambulantne 😀 Tyjo, to mi hejbe zluci.. to by asi neco vyslechli.. 😀
@natysnovec jako, ze ho vubec dali.. dcera dudlik nikdy nedostala..
@ishumisz Pisecka porodnice.
@niki1107 Přesně tak samo. Všichni říkají AŽ V ŘÍJNU? To máš ještě dost času a všichni se diví, že krom kočárku a asi dvou věcí mám všechno. Holt každý ať
si to udělá jak chce, každého posílám slušně,,do prdele". Holt někdo má malé bříško až do porodu, někdo obří od 5 měsíce. Každá to má jinak, a já to hrozně špatně snáším když mi někdo řekne: jeeee ty rosteš. Možná to myslí lidi , v dobrém slova smyslu " ale já bych za to vrazdila a už se fakt těším do toho fitka 😏😁Včera zrovna sousedka- jeee ty se krásně kulatis 😂 Já myslela že půjdu domů s brekem a to břicho si urezu😖 No vím že to nemyslela zle, u dcerky jsem byla více rozplacnutejsi a rozkydlejsi, teď mám břicho více do špičky a jde více vidět 😑 no musím vydržet a v září už asi nevylezu ven bo bych musela vraždit😃🤔 NIKDY jsem nikomu nevěřila, že existují nějaké těhotenské hormony ale už tomu věřím 😁
@laja64 Dekuju za tuhle odpoved !!! Vahala jsem, jestli vam to sem napisu, abyste si nerekly, co to resim za sračky, ale touhle odpovedi jsi me zklidnila, protoze to mam uplne stejne a to fakt nejsem povrchní. Ja bydlim na dedine a driv mi bylo uplne jedno, kdo si co mysli a ted me to dokaze uplne rozhazet 😕. Pritom jsem na to bricho pysna a nesmirne stastna, ze se nám dostalo takoveho pozehnani !!! Kdyz logicky kazda zenska projde v tehu nejakou zmenou a kolikrat se opravdu neciti, kdyz nemuze oblict co driv a skoro vsechno na ni vypada hrozne 😆🙈. Takze me to pak mrzi a brecim, ze mam vubec takovy myšlenky..A co se tyce tech hormonů, fakt to se mnou silene mlati...kolikrat logicky vim, ze o nic nejde, ale nedokazu si s tim poradit...😒😩.
@niki1107 Taky si myslím, že je to tím, že před létem přijde lidem do podzimu daleko. Naopak, když řeknu, že na Vánoce už budeme tři, tak to lidem zase přijde za chvíli, když je to ještě letos🙂. Takže to si nevybereš, vnímání času je hrozně subjektivní, nic víc za tím určitě nehledej a netrap se. Druhá možnost je, že sice má vlastní děti, ale i tak je v tom nepopsaný list papíru. Já už jsem dostala takový rady i od matek, že se nestačím divit. Třeba, že mám v dětským pokoji skladovat o zeď opřenej nevyužitej nábytek. Ten pokoj ale normálně plánujeme používat jako dětský, tak fakt nevím, jak potom, až začne chodit, asi ji uvázat, aby na sebe nic nestrhla. Nebo dotaz, jestli budu používat nějaký hračky, tak asi ne, když máme dítě na cestě. Asi jí zakážu se k nim přibližovat. A tak, to člověk čeká od bezdětných žen, ale občas zvláštně uvažují i ty dětné...
@niki1107 Já bydlím taky na dědině no😆 Lidi tu jsou různí. Zavistiví, nepřející ale i na pohodu. Vždycky jsem každému říkala názory na rovinu a bylo mi fuk co oni si budou myslet. Teď mám pocit, že bych nejraději někam zalezla ať mě nikdo nevidí. Teď už jsem na PN-v práci už za mě máme náhradu a cítím se úplně k ničemu..jakože sedím doma a nemůžu do práce (u dcery jsem dělala do 8.měsíce). Finančně sice vůbec nestrádáme a pro zábavu jsem doma začala dělat Lash Lift na řasy ale furt se prostě citím k ničemu. A to vím, že jsou daleko horší věci a hlavně že malá v bříšku je v pořádku 😆😊 Okolí mi říká- to je super být doma, že?? To si odpočineš atd.... a já odpovídám:Ne je to úplně na hov**, jsem protivná jak prdel a chtěla bych do práce.... No a oni na mě čumí jak na mogora🤔😁 Můj chlap mě chápe a obejme a řekne že to bude zas v pohodě. Ja vím, že bude no😃 Prostě to holt do října musíme vydržet 😁😉
@laja64 Víš co, já mám břicho prý docela malé, ale samozřejmě viditelné už je hodně. Ale, protože nejsem úplně štíhlá (spíš jako taková jak se říká "normální") a s břichem jsem vždycky měla hrozný problém, tak si to teď hodně užívám. Jakože i běžně jsem někdy mívala to břicho hodně velké, skoro nebo i možná úplně jako teď. Musela jsem se pořád maskovat, neb bylo stále podezření, že jsem těhotná a občas se i někdo zeptal, hrůza. Tak teď si užívám, že ho nemusím konečně, snad poprvé v životě, maskovat. Nosím si, co chci. Je ale fakt, že všeobecně moc nejsem na obtažené věci, tak nějak normální, spíš o chlup větší. Líbím se teď sama sobě, tak nějak se cítím žensky. Je fakt, že jsem malá a vypadám prý mladě, tak je fajn, že nejsem žádný tank, spíš časem budu sud a to bude všechno. Tak si to užívám, jak to je a k čemu to všechno je - PMS, MS a prostě všechno to ženské nepohodlí. A to mám normálně sebevědomí hodně malé, teď si říkám, ať se dívají a myslí si, co chtějí, těhotná budu max. párkrát spíš ani to ne. Tak to zkus taky tak nějak, na myšlení na posilovnu bude času dost, teď prostě si užívej to to těhu, ještě na to budeme vzpomínat. Ty hormony jsou prevít, já vím, ale vzpomínat na to v dobrém (alespoň na něco z toho) budeme určitě všechny.
@biciklissie To víš, že budu vzpomínat tomu věřím. Nějak se přes to přenesu a bude 🤗 V mém případě jsem těhotná určitě naposledy tak si taky říkám, že bych si to měla začít užívat a být ráda, že třeba celé těhotenství nezvracim jak moje kámoška 😏🤔

@natysnovec já ustřihla min. víkend třeťákovi tu savičku...zkrátka se dudl rozbil, ne? 😀 takže od té doby ho nemá a pochopil, že je rozbitý a nejde spravit. Usínal pár dní trochu déle, ale bez breku, vzal to na pohodu, rozbitý dudlík se tu ještě válí, když si na něj ve slabé chvilce vzpomene, tak mu ho přinesu a dobrý...třeťákovi je 2,5r