icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
1. črc 2018

@sju2929 na ostatni prd...mimi se ma d0bre a pak kdyz budes chtit vse se da schodit☺Muj pripad to neni ale stejne 😭😁😁

laja64
1. črc 2018

@natysnovec a to když jdes na test na cukrovku a na lačno ti zjistí třeba 5,1 tak tě pošlou domu a příjdeš jindy? A když ti stejnou hodnotu zjistí i příště tak máš automaticky diagnostikovanou tu cukrovku?

laja64
1. črc 2018

@natysnovec @sju2929 vse se da shodit, jsem toho důkazem 🤗

sju2929
1. črc 2018

@laja64 to těžko říct.. ja měla hodnotu na lacno v pohodě, po hodině taky v pohodě a až po dvou hodinách se mi to projevilo... 🤷🏼‍♀️ A nesla jsem nikde znovu, hned glukometr a dieta..

Jooo.. ja neříkám, ze ne 😉
Ja za poslední rok shodila skoro 20 kg.. a pak jsem otěhotněla.. a teď nějaká kila zpět.. určitě to pak pomalu nejak půjde (vzhledem k tomu, ze nesmím přibrat twd v té dietě a mám shazovat, tak se mi možná něco podaří ještě teď).. a pak po porodu.. 🙂

Mě rozhodil vyloženě ten přístup.. protože jsem silnější, tak hned automaticky nedelam nic jiného, než ze jim sladké, nehlidam se a tak .. jako kdyby se mnou žila! 😡

laja64
1. črc 2018

@sju2929 No ještě v těhotenství zhubnout 😏🤔 Ale chápu, že je to pro miminko 😊 Tak uvidím co bude 😁 Některé doktorky si nevidí do huby😑 Netrap se tím, a jak říkáš, ona s tebou nežije. Ať si políbí 😁

natysnovec
1. črc 2018

@laja64 presne tak jak rikas...ja mepa 5,1 a poslaly me domu a jdu ted 10.7 na dalsi a kdyz ani to nevyjde tak diabet.

laja64
1. črc 2018

@natysnovec Aha. No co se dá dělat, uvidím co bude a tobě budu držet palce ať to máš v pořádku 😊

niki1107
1. črc 2018

@sju2929 Tak to teda byla pekna kráva! 😠 Ale tohle je presne ten pripad, kdy neni clovek profesne na svem miste...S takovymhle chovanim at jde uklízet někam wc 👈. Ale uplne chapu, jak jsi se cítila, každopádně jak pisou holky vyse - zdravi nasich mimi je to nejdulezitejsi !

Me ceka, holky, OGTT zitra, tak jsem zvedava ☺...Jsme se bavili s mojim, ze mam strach, jak mi ten test vyjde, protoze si dam ted v tehotenstvi sladky sem tam a ja predtim pres 10 let sladky nejedla, nechutnalo mi to, ale muj me uklidnil hlaskou "Ale predtim jsi pomalu denne pila vino 😀😀😀". Ma pravdu ten muj kluk 😂.

laja64
1. črc 2018

@niki1107 Tak budu držet palce ať ti to vyjde ok 🤗 Já teď jen ,,ujíždím" na čerstvém ananasu no. A včera jsem si dala sklenku šampáňa s malinama 😁

sju2929
1. črc 2018

@laja64 tak tak 🙂 akorát vynecham ovocné džusy, které mam rada a jw v nich hodne cukru a jinak plánuju jist velmi podobně a budu si hlídat cukr a uvidíme.

@niki1107 tak samozřejmě.. poslední, co bych si prala je ublížit miminku! To chraň bůh!
Ale upřímně.. šlo to říct trosku jinak..

uvidíš.. 🙂 věřím, ze bude vše Ok 🙂 Držíme palečky 🙂

niki1107
1. črc 2018

@laja64
@sju2929 Dekuji, holky ! ☺👊🍀

biciklissie
2. črc 2018

Holky, tak jak tu píšete o té těhu cukrovce, tak se začínám bát... Jdu 10.7. No a sladký jím hodně. Před těhotenstvím a teď taky. Neřekla bych ani, že denně, spíš několikrát denně, bohužel... Váhu mám tak nějak střední, dopracovala jsem se do nějaké váhy něco nad průměr a nějak dál už moc nepřibírala, tak jsem se moc nehlídala a teď už vůbec ne. Achjo...

natysnovec
2. črc 2018

Holky je normalni ze vecer me nalinka kopala krasne sem ji citila...ale vcera vubec nic...2x slabe kopla a nic...ted lezim cele.rano v postely na zadech a na levem boku a zatim sem nic necitila...😢ale asi neni duvod k plaseni co?

natysnovec
2. črc 2018

@biciklissie To jdem stejne...taky jdu 10.7 Ale ja jdu na podruhe.

niki1107
2. črc 2018

@biciklissie Mela jsem taky strach (pred tehu jsem teda sladky vubec nejedla a ted si dam rada 😊) a vypada to, ze to bude ok . Jsem tu od pul 7 od rana, mam za sebou uz dva odběry (glykémie nalacno 3,9) a za hodinu me ceka treti. Ta glukoza mi extra nechutnala, ale nic dramatickyho - neperlivej sprite. Mne je úplně hej, jen mam hlad 😆. Holka, co je tu se mnou, tu sebou trosku sekla při druhym odberu...

Jinak, holky, @sju2929 mela, bohuzel, spatnou zkusenost s dr a ja tu mám úplně skvělou - narodila se ji vnucka pred 10 dny, tak jsme se o vsem bavily, no je to tu bájo 😊😊😊

niki1107
2. črc 2018

@natysnovec Urcite neni, bud v klidu ! Miminka jsou vetsi a maji uz trosku upravenejsi rezim . Moje mala ma taky klidnejsi dny a pak zase radi ☺. Uzivej si to a nemysli na chmury 😉

biciklissie
2. črc 2018

@natysnovec Právě, četla jsem, že Ty už druhý pokus. Tak moc držím pěsti. Já to nejdřív brala jen jako dalšího doktorka, kde si prostě posedím a uleju se z práce. Až teď nějak přemýšlím, že by z toho taky něco mohlo být...

biciklissie
2. črc 2018

@niki1107 Tak to je moc fajn, držím pěsti. Hodlám si sebou zabalit pořádnou svačinu a až budu moct, tak se nadlábnu🙂. Hlavně, že se ráno před tím můžu napít vody, jinak si myslím, že to bude ok, tedy ty testy, horší ty výsledky...

darkwitch
2. črc 2018

@biciklissie já jím sladké taky dost a cukrovka v pohodě 😉 myslím že na tom jak jís uplne nezáleží... to tělo to proste buď zvládá nebo ne

biciklissie
2. črc 2018

@natysnovec Já tedy taky kolem toho kopání stresuju, ale poradím Ti, že se tím určitě stresovat nemusíš🙂. Mám vyloženě dny, kdy malá kope jako o závod a pak dny, kdy jen tak občas a málo. Většinou se to zatím takhle střídá po etapách, kdy několik dnů víc a několik míň. Zdá se mi, že to docela koresponduje s tím, kdy jsem ok a kdy unavená, ale možná je to jen náhoda. Já nejsem moc příznivce nějakého schválně buzení nebo natřásání, tak prostě nervuju a čekám, až zase o sobě dá vědět. Četla jsem teď moc pěknou knížku o prenatální komunikaci, už starší kousek, ale bylo to moc fajn.

biciklissie
2. črc 2018

@darkwitch No, budu se modlit, aby to tak fakt bylo. Protože já jím fakt dost děsně, no... Snažím se sem tam nějaký mléčný produkt, ovoce a zeleninu, ale to je fakt dost symbolické.

lucyh1611
2. črc 2018

@biciklissie jako bych to psala já 🙂 mam to stejně! taky jsem (jak se říká v té reklamě) poprvé v životě "pyšná na svoje bříško" ale ty kecy okolí mě štvou...zezačátku to bylo, že jako furt neví, jestli jsem jen přibrala nebo jestli jsem těhotná ☹ nedávno mi jedna paní v práci řekla, že jsem se pěkně vyloupla 😀 lidi jsou fakt divný...kamarádce vadí, když by jí měl někdo sahat na břicho a já jsem zas alergická na jakékoliv řeči o mým břiše! Velikostně je úplně akorát 🙂 mně by nikdy nenapadlo nějaké těhotné říct, že má jako nějak velký břicho :-O přece každá má úplně jiný...

natysnovec
2. črc 2018

@sju2929 Kazda to mame jinak me treba rozhodi k placi kdyz doma neni co k jidlu😁😁
Nerikam ze zeru jak prokopla i kdyz to tak vyzni...uz se vic hlidam ale stejne.Treba meloun...ten kdyz neni doma tak strasne placu😭😭😭

martina250703
2. črc 2018

@natysnovec S tim melounem to uplne chapu. Ja uz sezrala za tehotenstvi tolik melouna, jako za cely zivot ne 😀 A jahod se slehackou...

laja64
2. črc 2018

@martina250703 já taky miluju meloun teďka a čerstvý ananas 😁😁

martina250703
2. črc 2018

@lucyh1611 Jsme holt ted citlive a okoli to ne vzdycky poda stastne. Mne treba pred dvema mesici jedna kolegyne rekla, jestli necekam dvojcata. A ta stejna pred mesicem, ze takovy brisko mela v patym mesici. Holt maji tendenci komentovat. Ale ja to beru jako zajem, akorat to treba nekdo neumi podat.

natysnovec
2. črc 2018

Taky jste dneska tak natekly??Prijdu si jako meloun😁😁😁

darkwitch
2. črc 2018

@natysnovec dneska celkem pohoda, ale v pátek uz jsem sundala prstýnek jak mi natekly prsty při procházce

dusovkam
2. črc 2018

Ahoj dámy- menší S.O.S.
Dneškem jsem 24+0, za celou dobu jsem přibrala 1 kg a kousek...Jsem z toho trošku nervózní, protože u první dcery jsem přibírala už od třetího měsíce a teď prostě ani omylem- s prominutím žeru jak to 🐷... Nevím zda to může být i tím, že jsem dva až tři dny v týdnu v práci na place jako servírka a že bydlíme ve 4.patře bez výtahu? Malý je prý ok, ale stejně mi to kolikrát nedá spát... Díky.. 🙂

sticker
natysnovec
2. črc 2018

@darkwitch Ja se nachvilku prospala a splaskla sem😁😁ale to slunicko to slunicko😁😁

Strana