Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec no 80 kilo 🤢😀 mám nahoře skoro 15🤫😝 a jsem
27+5
@tasmyska takze mas 95kg??
@dusovkam Já jsem 27+4 a mam nahoře kilo a půl. A to ani nemám tolik pohybu. Nijak se v jídle neomezuju a malá má správnou velikost. Taky jsem z toho na nervy, ale prý mám být ráda, lepší než kdybych přibírala moc...
@regeditka V první polovině těhotenství jsem se snažila aspoň jednou dvakrát týdně trochu cvičit jógu. Jednou jsem byla plavat, chytla hned mykózu a od té doby jsem si znovu netroufla. I když bych chtěla chodit na nějaké těhotenské plavání/cvičení, ale u nás nikde není. No tak 20.-23. tt jsem hodně chodila (byla jsem na dovče a pka jsem měla dost obíhání, naštěstí tak aby to bylo na pěšky). Ale trápí mě trochu, že tak poslední měsíc a kus nedělám vůbec nic, třikrát týdně dvacetiminutová procházka a to je všechno :/. Dneska jsem se hecla a začnu zase jógovat. Kdyžtak mi to občas připomeňte 🙂😅
@regeditka Ok, tak já nebudu vyšilovat. Je fakt, že to člověk už nijak neovlivní a pak se uvidí...
@amenophus a jogujes nekde v kurzu nebo sama doma? Ja bych chtela zacit, ale kolem me zadne hodiny tehu jógu, tak zkousim hledat neco na youtube, tipy vitany. S tou vahou, neni se ceho bat, nejvíc to leti poslední tri mesice. Do 7 mesice jsem byla porad - 5kg oproti původní vaze, takze vysmata a ted pribiram skoro dve! kila za tyden, dva. Musim se zacit hlidat trosku 😏
@regeditka Šmankote, tak tohle jako má být velké břicho? To já mám větší (a jsem teď akorát 24+0) a všichni mi říkají, že mám bříško malé. A já jsem s tím svým spokojená. Taky ještě u mě pořád funguje efekt, že ráno ho mám docela nafouklé, pak trochu splaskne a během dne se zase nafukuje🙂. Tak fakt jako neblázni, já fakt jako nevím, proč by tohle mělo být velké břicho. Viděli někdy ti komentátoři břicho před porodem? Tak to je velké břicho ne toto...
@biciklissie cukrovku v rodine nemáme nikdo, to bude asi rozhodujici. Dej vedet a vem si knizku nebo nejakou zabavu sebou. 3 hodiny v cekarne zadna zabava 🙄
@biciklissie je fakt, ze se behem dne dost zvetsuje a vecer uz se divim, co ta kuze vsechno vydrzi. Špendlík a odletim 😀😀😀
@regeditka Jo, tak u nás taky ne, až babička ve vysokém věku, tak to se snad nepočítá. Určitě si vezmu sebou knížku, já jsem docela velká čtenářka. A dám vědět. Kromě obavy o ten výsledek se vlastně docela těším, nepůjdu ten den do práce, hezky si tam posedím a pak něco podniknu nebo pojedu domů se válet.
@regeditka Kocko cukrovka v tehu neni to same co cukrovka v rodine.To nerozhoduje.V tehu je to hormonama,tim ze jste dva...U nas z tatova rodu mela cukrovku babicka i deda(byly na inzulinu)a ted ji zjistily i tatovi.
@regeditka Jo, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Říkala jsem si, že jsem nějaká divná, že mám těhu břicho zvětšovací a zmenšovací🙂.
@biciklissie jsme 3...kolikrat me ta kuze vecer normalne tahne po bocich😁😁
@regeditka Tak já řeknu upřímně, že já nedělám absolutně nic. Před těhu jsem trochu posilovala na břicho, to jsem nechala hned, jakmile jsem čekala, jestli se náhodou nezadařilo. Takže jen pohyb kolem práce a domácnosti a i to se dost šetřím. Nechodím ani na prochajdy, akorát sem tam nákup. A i tak mám docela dost, jsem pořád unavená, jakási rozbolavělá. Mám pocit, že tělo si jasně říká, pořádně se ani neohnu, je mi to děsně nepříjemné a to to břicho fakt nemám velké. Přemáhám se akorát, a to ještě s mírou, v práci, abych nebyla za fňuknu (jak už jsem tu psala, že to mám v práci takové "veselé") a doma do té míry, abychom neshnili ve špíně. Takže asi tak🙂. Ale je fakt, že jsem i běžně spíš takový lenivý, pohodlný typ, tak teď teda kór. Na to, že kdo je vysportovaný, má snadnější porod, nevěřím. Jako škodit to určitě nemůže, ale spoléhat na to nebo se naopak nervovat, tak to vůbec.
@natysnovec Tak to mě zatím ne, ale mám ho celé takové napjaté, jako balónek. Nebo spíš jako bych balónek spolkla🙂. To musí být asi docela nepříjemné... U mě spíš to, že vůbec nevím, jak si lehnout, je mi nepříjemně ve všech pozicích. Jako kdybych se šíleně přejedla🙂.
@biciklissie Na ty spani a polohy mam kojici polstar a nemuzu si ho vynachvalit...☺☺
@natysnovec ....neeee teď aktuálně mám přesně 80:( začínala jsem na 65😀 jim všechno a pořád😁 ale užívám si to. Cely život už se pak budu omezovat, takže to zas až neřeším. Byli jsme teď na Elbě a tam jsem jedla jen těstoviny, pizzu a palačinky s nuttelou🤢🏝😀
@tasmyska takze samy zdravy veci☺☺👍jo tak ja to blbe pochopila...tak jak to tak vxpada tak sem tady nejvetsi mamina s nejvetsi vahou🤔🤔🤔mepa bych se stydet😁
@natysnovec Taky už jsem si ho pořídila a je to tedy super. Se musíme i my budoucí mamky občas trochu rozmazlit. Ale když mám to břicho fakt nejtvrdší, tak úplně nepomáhá ani ten - mám pocit, že mě do něj tlačí úplně všechno...
@biciklissie znam to,znam to😭😭😭
@natysnovec 🙄😀
Holky, tak posilam fotku bricha z dnesniho rana, tzn 25+3tt.
Jinak co se tyce pohybu, tak denne toho dost nachodim na prochazkach se psem a i doma se celkem nevalim. Planuju jeste chodit plavat, ale zatim to oddaluju, protoze se v plavkach moc necitim 🐷. A taky bych chtela zkusit nejake cviceni z netu, je tam toho hromada 🙂.
Jinak ted mi volala sestricka ohledne vysledku OGTT a je to v pořádku ! ☺
@niki1107 ty mas brisko jak ja pred porodem ale ja ho nemela tak pekne kulaty a samej spek😁😁
@niki1107 Tak gratulace k výsledku...

@laja64 Mňam...😭😭😭
@tasmyska Co uz 8??To nechapu ☹