Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@dusovkam Nebudou to spíš Braxton Hicksovy kontrakce? https://www.gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/tehot...
@knoflikarka Braxton je odborný název právě pro poslíčky 🤣🤣🤣
@natysnovec Třeba to zažiješ a poznáš 🤣
@ishumisz Jako s poslama jsem si užila víc než dost a nakonec mi ve finále ještě píchli plodovku a teprv pak mi začali bolesti 🤣
@dusovkam a jak tonprobiha ty poslicci...ja mela u prvni dcery planovanej a ted u druhy uz taky.
@natysnovec Hele u každý to probíhá jinak.. Je to jak porodní kontrakce, jen o dost slabší, jsou jen párkrát během dne.. A teplou vanou nebo sprchou to přejde 🙂 Ale lepší je si přímo o tom něco přečíst 🙂
@dusovkam aha...dekuji....tak to neznam...
@dusovkam Tak jsem ráda, že jsem tě pobavila, nicméně například v článku píšou, že od 2. trimestru je to normální a o tom byl tvůj dotaz, ne? 😉
Holky tak dneska je to presne 3 roky co jsem porodila po velkych bolestech dcerku..Tak strasne to leti😭😭😭.Nemuzu uverit jak strasne to leti a kolik starosti,lasky,place a strachu a radosti za tu dobu ubehlo...Kdyby ten cas sel alespon nachvilku zastavit aby to furt byla ta moje mala a nerostla mi pred ocima tak rychle😭😭😭😁uppbe mi jdou slzy do oci😭😭😭
@natysnovec to verim a dcerce vsechno nejlepsi, hlavne zdravicko 🌻 Moje mala mela letos 6 a porad se chodi sem tam tulit a je to moje mala holcicka💕 I kdyz cas leti silene, to je fakt 🐒
@laja64 Alespon ze muzu si vse zopakovat od znova...😊😊❤❤mala moje hoolcicka
Zitra rano jdu na cukrovku...kdo uz byl nebo nebyl a nepujde...a v kolik tak prestat jist aby bylo vse ok??
@natysnovec Ja uz byla, den pred jsem to neprehanela se sladkym a jedla normalne veceri v pul 7.
@martina250703 jj taky planuju okolo ty pul 7 naposled...a pak pujdu radsi spat aby me to nelakalo....jo a s pitim je to jak?
@natysnovec ja pred cukrovkou jedla jeste asi kolem 22:00 vecer a zrovna jako na potvoru jsem dostala cokoladu na oslavu tak jsem musela ...jinak to ve zvyku nemam ... Ale nemelo by se jist cca od pulnoci ... A rano se jeste napij vody ... Dneska jsem dostala vysledky a jsou v pohode 👍
@kepu ja mam strach ze neprojdu...minule sem byla primo na hrane 5,1 a uz me poslaly domu
@natysnovec kdyz neprojdes tak te pozvou znovu .... Jako vsichni rikaji den pred testen bez sladkeho a bez ovoce a bez peciva a tak ... tak mozna zkus tohle ... No ja nejsem zastancem to nejak ovlivnovat kdyz uz tam jdu tak chci dobre vysledky i za cenu toho ze budu muset drzet dietu ....
@kepu ja uu tam jednou byla....ted jdu znova...
@natysnovec Vodu klidne i rano, pila jsem normalne.
@natysnovec Mam neter s DM 1 a kdyz vidim, co s ni dela napr. teseni se nebo naopak strach z neceho, tak jsem se snazila byt i co nejvic v klidu. A hlavne nevyradit ty cukry den predem uplne. Telo si pak posle ze zasob, kdyz ma malo. Fakt je asi nejlepsi jist normalne, jen se necpat sladkym 🙂
@natysnovec jo taaak ja myslela ze v predchozim tehotenstvi ... Jako mozna ten lacnej srazi kdyz si k veceri das jen zeleninu ... A nebo te poslou do dia poradny ...
@natysnovec tak dulezity snad je, aby se prokazalo, jestli ji mas nebo nemas.. ne to obejit, tak aby ti to vyslo ok a pak dite, diky cukrovce, melo nejaky nasledky.. jez to jis normalne, to co pijes normalne. Lacnit 8-12h, rano max sklenici vody.
Tak u nas jsou tak prisni ze kdybych pred testem pila tak by me poslaly do pryc
@kepu
@ishumisz
@martina250703
Ja mela kazdej naber v norme.A zadny nasledky podel doktoru mit jakoze nemuze...Maximalne vetsi porodni vahu.Nevadi mi chodit do dia poradny...stejne za 2 mesice rodim...takze to by byla.navsteva 2x pry se tam chodi jednou mesicne.
@knoflikarka No mě právě překvapilo že u dcery až tak pozdě a teď tak brzo... Ale už jsem četla, že druhorodičky to cítí i dřív...
Jinak holky- už nekupujete? Já dneska podlehla hormonům, takže mi přibyli věci do porodnice a pár věcí na prcka 😃😎😎
@laja64 jee to daddy tricko mame taky😁😁😁
HOLKY ZITRA JDU NA TU CUKROVKU....PROSIM VAS MYSLETE NA ME ALESPON CHVILKAMA....PROSIIIM
@laja64 😁 Pepco jsem právě taky dneska navštívila 🤣 Od 13.7. tam mají mít nové zboží 😎😎 No jako já moc nakupovat nemůžu, protože nevím co nakoupí švagrová a tchýně... 😂 Ale dudlíkům a mini ponožkám jsem prostě neodolala 😁😁
@natysnovec: držíme pěsti 🙂 Ať to dopadne dobře 😎

@dusovkam ja snad ani nevim jak poslicci probihaj😊😊