Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@oveckaluky ne ne😁😁mas dvojku😊😊
@natysnovec To nemění nic na tom, že už to sotva vleču 😂
@oveckaluky to ja taky....to se neboj...!!😁😁😁Jeste chvilku a dockame se.😊
@natysnovec Jj, poslední měsíc 🙏
Ja si taky, připadám jak vorvan krizeny s tucnakem... představa že bych přenášela me vyloženě děsí, uz tak mám pocit ze se za ty necele dva mesice roztecu...
@oveckaluky ja taky....tak nejak...
@darkwitch Přenášela jsem obě holky...fakt jsem teď ráda, že dvojky budou o dost dřív...jen ještě aspoň chvíli vydržet 🙂
@natysnovec Já dostala v pondělí od doktora bojový úkol vydržet aspoň do další poradny (13. 8.)...doufám, že vydržím dýl...
@oveckaluky ja mam poradnu ted ve ct a zitra kontrol.utz na gynde v nem.A jsem domluvena na 24.9 porod pokud nepujde drive...😊😊😊
Sem zvedava kdo sem da jako prvni fotku mimiska😉😉🍀🍀👍
@natysnovec Tak do 24. 9. nevydržím určitě, půjdou císařem, max. z kraje září...ale budu vděčná, když vydržíme aspoň do druhé poloviny srpna...i když oba už mají přes kilo a půl, tak už by to dali...ale každý den dobrý 🙂
@oveckaluky to kazdopadne.... nase Verunka ma uz 2kg.
@natysnovec Ty jo, to je krásný 🙂 Ti moji měli v pondělí Péťa 1406 g a Lucinka 1546 g 🙂
To je tak hezke kdyz uz miminka ,,popisujete,, jmenem 🙂 ja jmeno porad nemam
@agneska7 Já měla jasno od začátku 🙂 Ale tak s našimi jmény a jako knihovnice ani jinak nemůžu 😀
@oveckaluky Ale to se uvadi +-2 kg...Kocicka krasne nabira.
@natysnovec Co se uvádí +- 2kg?
@oveckaluky ze to je +- 500g...blbe sem to napdala.
@natysnovec Aha. To jo, ale to až později, ve 30. tt jsou prý ještě odhady celkem přesné 🙂
@oveckaluky aha😊😊
@oveckaluky to je hezke,ze vite vahy miminek.Me nic nerekla,tak nevim nic a me to napadlo se zeptat.Jdu az 20.8. do poradny.
@petronelas Mně to řekl a zapsal do průkazky až po UTZ ve 30. tt...
@petronelas taky nevim snad mi to rekne na velkem utz 13.8
Holky,nas bobanek ma podle velkeho utz jenom 1321g a na placente se mi delaji bile tecky a podle pana doktora se zacina placenta pomalu deformovat...
Holky, přidám se k vám, když probíráte ty váhy drobků v bříšku. Před týdnem v 30+0 měl malý 2100g, což je o dost víc než je standard. Ve 28+0 měl 1500g, takže za 14 dnů přibral 600g!! Doktoři mě straší mimčem okolo 4,5kg porodní váhy. Bojím se najíst, že bude opravdu děsný obřík a neporodím ho. Podle OGTT cukrovku nemám, stejnak musím znovu na odběry, jestli se mi nevytvořila nějaká pozdní forma. Vtip je v tom, že moje váha už cca 6 týdnů nestoupá a malý přesto tak roste. Chjo...břicho mám obří, nedovedu si představit, jak zvládnu ještě téměř 8 týdnů. Soucítím se všemi vorvani 😃
Ja jsem diky nemocnicni strave srazila dolu 2 kg, tak jsem zvedava na poradnu, ale Viktorka ma ve 32tt uz skoro 2 kg, takze si bere ze mne a ze je z ceho brat 😀
Kupujete odsavacku mleka? jakou pripadne? zatim se teda netvoří ještě ani mlezivo, tak si nedělám moc velké naděje, že bude co do zásoby, ale pro jistotu 😀
Kdy zacit s masazi hraze, 35tt?
Tento tyden uz se objednavam na sepsani dokumentace do porodnice, uf ufff, strasne to leti 😲
holky nechcete obleceni na mimi?na kluka prodavam mantinel flasky atd

@oveckaluky to věřím. Já si ještě počkám 😑🤣