Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Tak kosilka koupena,taska taky,a na utz je Veronicka hlavickou dolu...Tak uvidime zda uz tak zustane😊😊
@natysnovec A to jeste nedavno byla KP, ze? Tak super ☺. Ja jdu na velky utz za dva tydny (33tt), tak jsem uz ted zvedava, jak si tam malinka hoví☺.
@niki1107 Kp??Netusim co to je😁😁😉
@natysnovec Google 😀. Koncem panevnim - hlavickou nahore 😉.
Tak sedím opět v cekarne u gynekologa, tentokrát s ledvinou levou, zelená moč a poradny strach 😥😢
@regeditka prosim te....to urcite bude dobry😉😉🍀🍀😘
@regeditka dej pak hlavne vedet jak to s vami vypada..
Holky.. jak se bere odchod na PPM? Měla jsem nastupovat 6.9. Dle PM a TP 18.10. Dnes na kontrole na UTZ malý odpovídá TP 10.10., váha 1663g.. řídí se to dle velikosti mimca nebo PM?
@sju2929 taky mam mimco mensi ale na materskou nastupuji dle prvniho screeningu 12.8. Ne podle toho ze je mensi o 14 dni.Jdu 8 tydnu pred porodem.
Ja se uz tak tesim....zitra posledni den v praci,vybiram 3 dny dovcu a v nedeli oficialne materska.
Vzali všechny možný tekutiny a ve čtvrtek výsledky, do té doby na mě prosím myslete, ať se mi koliky vyhýbají oklikou. Malá je v pořádku, je to naše malá hrdinka. Tak jsme jí dnes za odměnu a na přejití k jiným myšlenkám sestavili postýlku. Jsem si vždy myslela, že těhotenství jsou natekle kotníky a ranní nevolnosti a ono je to celé jinak 😮 jsme skvělé, jak to zvládáme, zasloužíme metál holky 🌺
@regeditka Taky na tebe myslim...Ma to krasne malinka vase...😘😉😉❤posilam mnoho stesti🍀🍀🍀
@regeditka Drž se, postýlka je nádherná ♥️
@regeditka Ty jo, ty si teda "uzivas". Přeju, ať je vše v pořádku.
Holky vcera jsem manzela😁 ,,donutila'' 😁mit sex ale od te doby me celou noc boli brisko v noci to byla ostra bolest ktera me i budila...ale ted uz je to lepsi..❤mala se taky hybe❤..Asi se na to uz vykaslem... je to nejaky divny...🤔 a nejak to drhne🤔...je to mozny...Omlouvam se za uprimnost...
@natysnovec mne je to obcas velmi neprijemne a obcas velmi prijemne 🙂 ale vykaslat sa na to na dalsie 2 mesiace by som nedokazala. Skuste jemnensie, mozno zmenit polohu 🙂
@ah1234 mely jsme pokohu ze zadu...s mim briskem uz to nejak nejde...A na boku s toho v podstate nic nemam.Asi se na to vyprdnem...Termin mam stejne v zari..tak to vydrzime+6ti nedeli.
@natysnovec My jsme se na to fakt vykašlali už dávno. Hodně dávno, bohužel🙂. Jako moc mě nebralo, byl to velký rozdíl od "normálu". Plus ty otřesy mi nedělali dobře, tak jsme to zabalili úplně. I mi to přišlo divný, jak malá už kope, jako bychom u toho byli tři... Pořád čekám, že třeba přijdou nějaké hormony a s nimi ta pořádná chuť a ono pořád nic🙂🙂🙂.
@biciklissie 😁😁😁😁
@natysnovec my měli mazlení dnes ráno, klasická poloha, jen trochu ,,nežněji" a pohoda 👌 Ja bych teď chtěla furt ale na druhou stranu se mi nechce 😂😂

@regeditka Ohledně odsávačky - opět co jsem posbírala po netu - je hodně chválená Medela Swing (elektrická). Takže tu objednám hned z porodnice, pokud uznám za vhodné, dojde to domů dneska všechno do druhého dne... Zatím nekupuju, kdyby ze mě už teklo proudem mlezivo, tak možná, ale zatím ani prd.