icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

knoflikarka
6. srp 2018

@regeditka Ohledně odsávačky - opět co jsem posbírala po netu - je hodně chválená Medela Swing (elektrická). Takže tu objednám hned z porodnice, pokud uznám za vhodné, dojde to domů dneska všechno do druhého dne... Zatím nekupuju, kdyby ze mě už teklo proudem mlezivo, tak možná, ale zatím ani prd.

ishumisz
autor
6. srp 2018

@agneska7 klid, my taky jeste nemame vybrano.. ani jsme nezacli 😀

agneska7
6. srp 2018

@ishumisz uz ale zacinam byt nervozni :D co kdyz se mimi narodi driv co ja budu delat :D

natysnovec
6. srp 2018

Tak kosilka koupena,taska taky,a na utz je Veronicka hlavickou dolu...Tak uvidime zda uz tak zustane😊😊

niki1107
6. srp 2018

@natysnovec A to jeste nedavno byla KP, ze? Tak super ☺. Ja jdu na velky utz za dva tydny (33tt), tak jsem uz ted zvedava, jak si tam malinka hoví☺.

natysnovec
6. srp 2018

@niki1107 Kp??Netusim co to je😁😁😉

niki1107
6. srp 2018

@natysnovec Google 😀. Koncem panevnim - hlavickou nahore 😉.

regeditka
6. srp 2018

Tak sedím opět v cekarne u gynekologa, tentokrát s ledvinou levou, zelená moč a poradny strach 😥😢

laja64
6. srp 2018

@regeditka drž se 😑 Doufám že to bude dobrý 🍀

niki1107
6. srp 2018

@regeditka Ach jo, to uz snad stacilo 😐. Posílám hodne zdravicka na dálku a drzim pesti 💓✊ !

natysnovec
6. srp 2018

@regeditka prosim te....to urcite bude dobry😉😉🍀🍀😘

natysnovec
6. srp 2018

@regeditka dej pak hlavne vedet jak to s vami vypada..

sju2929
6. srp 2018

Holky.. jak se bere odchod na PPM? Měla jsem nastupovat 6.9. Dle PM a TP 18.10. Dnes na kontrole na UTZ malý odpovídá TP 10.10., váha 1663g.. řídí se to dle velikosti mimca nebo PM?

sju2929
6. srp 2018

@regeditka jeziiiiis 😔😔😔 moc na Tebe mysime a držíme palečky!!!

laja64
6. srp 2018

@sju2929 já mám TP dle PM 25.10. a dle UTZ je 18.10.myslim, že TP dle UTZ je přesnější. Jestli nastoupit PPM 6 nebo 8 týdnů před porodem nechávám na gynekologovi.

sju2929
6. srp 2018

@laja64 tak ja jsem s nim domluvena na 6tydnu před.. tj v klidu 🙂 spis nevím dle čeho se to bere.. jestli se mi teď jako upraví odchod na srpen, nebo jak..

agneska7
6. srp 2018

@sju2929 je jedno na kolik odpovida dr ti do zadosti napsi datum ktery mas uz stanoveny but podle posledni ms nebo datum ktery mas dany z prvniho screeningu nebo-li podle utz.

petronelas
6. srp 2018

@sju2929 taky mam mimco mensi ale na materskou nastupuji dle prvniho screeningu 12.8. Ne podle toho ze je mensi o 14 dni.Jdu 8 tydnu pred porodem.

petronelas
6. srp 2018

Ja se uz tak tesim....zitra posledni den v praci,vybiram 3 dny dovcu a v nedeli oficialne materska.

regeditka
6. srp 2018

Vzali všechny možný tekutiny a ve čtvrtek výsledky, do té doby na mě prosím myslete, ať se mi koliky vyhýbají oklikou. Malá je v pořádku, je to naše malá hrdinka. Tak jsme jí dnes za odměnu a na přejití k jiným myšlenkám sestavili postýlku. Jsem si vždy myslela, že těhotenství jsou natekle kotníky a ranní nevolnosti a ono je to celé jinak 😮 jsme skvělé, jak to zvládáme, zasloužíme metál holky 🌺

laja64
6. srp 2018

@regeditka Budu na vás myslet, malinká to má moc krásné 👌💗

natysnovec
6. srp 2018

@regeditka Taky na tebe myslim...Ma to krasne malinka vase...😘😉😉❤posilam mnoho stesti🍀🍀🍀

knoflikarka
6. srp 2018

@regeditka Drž se, postýlka je nádherná ♥️

martina250703
6. srp 2018

@regeditka Ty jo, ty si teda "uzivas". Přeju, ať je vše v pořádku.

natysnovec
7. srp 2018

Holky vcera jsem manzela😁 ,,donutila'' 😁mit sex ale od te doby me celou noc boli brisko v noci to byla ostra bolest ktera me i budila...ale ted uz je to lepsi..❤mala se taky hybe❤..Asi se na to uz vykaslem... je to nejaky divny...🤔 a nejak to drhne🤔...je to mozny...Omlouvam se za uprimnost...

ah1234
7. srp 2018

@natysnovec mne je to obcas velmi neprijemne a obcas velmi prijemne 🙂 ale vykaslat sa na to na dalsie 2 mesiace by som nedokazala. Skuste jemnensie, mozno zmenit polohu 🙂

natysnovec
7. srp 2018

@ah1234 mely jsme pokohu ze zadu...s mim briskem uz to nejak nejde...A na boku s toho v podstate nic nemam.Asi se na to vyprdnem...Termin mam stejne v zari..tak to vydrzime+6ti nedeli.

biciklissie
7. srp 2018

@natysnovec My jsme se na to fakt vykašlali už dávno. Hodně dávno, bohužel🙂. Jako moc mě nebralo, byl to velký rozdíl od "normálu". Plus ty otřesy mi nedělali dobře, tak jsme to zabalili úplně. I mi to přišlo divný, jak malá už kope, jako bychom u toho byli tři... Pořád čekám, že třeba přijdou nějaké hormony a s nimi ta pořádná chuť a ono pořád nic🙂🙂🙂.

natysnovec
7. srp 2018

@biciklissie 😁😁😁😁

laja64
7. srp 2018

@natysnovec my měli mazlení dnes ráno, klasická poloha, jen trochu ,,nežněji" a pohoda 👌 Ja bych teď chtěla furt ale na druhou stranu se mi nechce 😂😂

Strana