Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
Ahoj, tak jsem to zjistila asi před 14 dny a termín mi vychází na 20.9. Doma mam čerstvého tříleťáka a další mimi se moc těšíme. Tak snad... Dnes jsem byla u doktora, už bylo krásně vidět vše potřebné a i jak bije srdíčko 💖 Kontrola za 14 dní. Příznaky bolest prsů, hrózná únava, a habruje mi tlak, trochu bolest občas v podbřišku.
@barumat Jsem na tom stejně a myslím, že to nebude tak hrozný 👍😁
@luciex2 Mne bylo uplne nejvic spatne 5.-7.tt. To jsem nebyla schopna ani jist. Jedla jsem jen jablka a banany a dala dolu 2kg. Od 8.tt. je to lepsi, je mi spatne, ale jim.Taky je to jine, nez pri prvnim tehotenstvi. Ale u obou mi bylo blbe jeste par dni pred MS a kvuli tomu jsem si udelala test 🙂
Holky, je to ještě hodně brzo, ale co jména? My máme tedy jako už teď, proto se ptám, co vy, jak jste na tom?
Jasno, ne jako.
@barumat já si myslím,že vybráno mám, ale pak do toho hodí manžel vždycky vidle 😂. Musim ho ještě pořádně zpracovat. 😂
U nás manžel trvá na tom, že kluk bude po něm. Nadšená jsem z toho nebyla, nejsem moc pro dědění jmen, ale jiný požadavky neměl a já věděla, že čekám holku, tak jsme se dohodli, že pokud bude přeci jen kluk, bude tedy po něm (Jiří) a pokud holka, pojmenuju já. A mně se už před těhotenstvím opakovaně zdál sen, že mám dceru a jmenuje se Pavla, vůbec nevím proč. Tak máme Pavlu. Teď je dohoda stejná, takže kluk bude Jiřík, naštěstí to jméno celkem vyhovuje i mým požadavkům (žádná cizokrajná ani historická exotika, nic úplně ujetýho, ale taky nechci aby byli ve třídě čtyři). No a holka mi z kalendáře jednoznačně vyšla Lenka. K příjmení to jde a je to takový hezký, jednoduchý, čistý a jakoby poctivý jméno. Navíc mám synestezii (vnímám písmena a čísla barevně) a hezky to k sobě ladí, takže je to hotovo 😃
@barumat ja jsem zasadne proti jmenum po rodicich nebo prarodicich a nastesti partner taky. Jako pro kluka vlastne je jmeno jasny a to Matej. Ale dalsi nemame a u holek jsme driv chteli Adelku (tu uz mame) a Anicku.Ale Anicka uz se mi nelibi,takze fakt nevim. A urcite nechci nic jako Tobias,Sofie atd. Chci klasicke ceske
@barumat pochopila jsem 🙂 no jsem zvedava na konecny vyber,protoze to,co se libi me,tak se nwlibi partnerovi a naopak. Asi bych pak zapojila i dcerku do vyberu.
Jinak otazka,rekli jste to uz mladsim detem,ze cekate miminko? My ne,protoze Ada je hrozna Pepina a hned by to kazdemu rekla.Takze ja lezim,protoze me boli zada,ne proto,ze jsem tehotna 🙂 ale stejne se o tehotenstvi a tak s pritelem bavime,tak si myslim,ze to Ada stejne nekde rekne..
@mmonika87 Dceři ještě nejsou tři, takže je to tak na hraně. Buď by to ještě nepochopila, nebo by to všem vykecala. Zatím to tedy nechávám, řeknu až bude víc vidět bříško, aby to pochopila. Ale ptala jsem se, jestli by chtěla mít doma malý miminko. Řekla, že chce brambory s máslem. Takže asi tak 😂

Nebojteee, do 6tt embryo neni napojeno na krevni obed matky, takze se mu zadnyho alkoholu nedostalo 😁 asi poistka prirody, nez zena zjisti, ze je v tom. A prvni 3tt ma jeste takovou zazracnou schopnost, ze poskozene bunky se nahradi zdravymi a jede dal 🙂