icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

janasie
25. led 2019

Nebojteee, do 6tt embryo neni napojeno na krevni obed matky, takze se mu zadnyho alkoholu nedostalo 😁 asi poistka prirody, nez zena zjisti, ze je v tom. A prvni 3tt ma jeste takovou zazracnou schopnost, ze poskozene bunky se nahradi zdravymi a jede dal 🙂

luca_lucky
25. led 2019

Ahoj, tak jsem to zjistila asi před 14 dny a termín mi vychází na 20.9. Doma mam čerstvého tříleťáka a další mimi se moc těšíme. Tak snad... Dnes jsem byla u doktora, už bylo krásně vidět vše potřebné a i jak bije srdíčko 💖 Kontrola za 14 dní. Příznaky bolest prsů, hrózná únava, a habruje mi tlak, trochu bolest občas v podbřišku.

luca_lucky
25. led 2019

@barumat Jsem na tom stejně a myslím, že to nebude tak hrozný 👍😁

ajkada
25. led 2019

@luciex2 Mne bylo uplne nejvic spatne 5.-7.tt. To jsem nebyla schopna ani jist. Jedla jsem jen jablka a banany a dala dolu 2kg. Od 8.tt. je to lepsi, je mi spatne, ale jim.Taky je to jine, nez pri prvnim tehotenstvi. Ale u obou mi bylo blbe jeste par dni pred MS a kvuli tomu jsem si udelala test 🙂

ajkada
25. led 2019

@barumat No stejne jsi dobra. Ja tedy varim, i pecu, ale ne kazdy den a proti tobe tedy dost primitivne 🤗

barumat
autor
25. led 2019

@ajkada Však taky zítra budu jen ohřívat. Zato si dám tango s vysavačovytěračem. Aspoň že dělá oboje, dokud jsem všude luxovala a ještě pak vytírala, šíleně mě to prudilo 😁

hawah
25. led 2019

@janasie budu v to doufat, já v době objevení dvou čárek dobirala zrovna biseptol, tak snad to bude ok..

barumat
autor
25. led 2019

Holky, je to ještě hodně brzo, ale co jména? My máme tedy jako už teď, proto se ptám, co vy, jak jste na tom?

barumat
autor
25. led 2019

Jasno, ne jako.

kac9
25. led 2019

@barumat U holčičky máme jasno, u kluka jsou ve hře 2 jména 😁

hawah
25. led 2019

@barumat vybráno máme 🙂

pololo1
25. led 2019

@barumat vybráno nemame, to bude doma zase boj 😂

marketa1218
26. led 2019

@barumat já si myslím,že vybráno mám, ale pak do toho hodí manžel vždycky vidle 😂. Musim ho ještě pořádně zpracovat. 😂

mmonika87
26. led 2019

@barumat jeste jsme se o tom nebavili,ale bude to boj

ajkada
26. led 2019

@barumat Klucici jmeno mame jasne, jestli to bude holka, tak bude asi bez jmena, to uz byla u te prvni neresitelna situace a malou si pojmenoval tatinek az na sale po porodu, protoze jsme do posledni chvile nevedeli😀

barumat
autor
26. led 2019

U nás manžel trvá na tom, že kluk bude po něm. Nadšená jsem z toho nebyla, nejsem moc pro dědění jmen, ale jiný požadavky neměl a já věděla, že čekám holku, tak jsme se dohodli, že pokud bude přeci jen kluk, bude tedy po něm (Jiří) a pokud holka, pojmenuju já. A mně se už před těhotenstvím opakovaně zdál sen, že mám dceru a jmenuje se Pavla, vůbec nevím proč. Tak máme Pavlu. Teď je dohoda stejná, takže kluk bude Jiřík, naštěstí to jméno celkem vyhovuje i mým požadavkům (žádná cizokrajná ani historická exotika, nic úplně ujetýho, ale taky nechci aby byli ve třídě čtyři). No a holka mi z kalendáře jednoznačně vyšla Lenka. K příjmení to jde a je to takový hezký, jednoduchý, čistý a jakoby poctivý jméno. Navíc mám synestezii (vnímám písmena a čísla barevně) a hezky to k sobě ladí, takže je to hotovo 😃

tanakin
26. led 2019

@barumat zatím jsme se o tom nebavili. už jméno pro dceru byly nervy a boj , tak myslím, že to bude podobné 🙂

mmonika87
26. led 2019

@barumat ja jsem zasadne proti jmenum po rodicich nebo prarodicich a nastesti partner taky. Jako pro kluka vlastne je jmeno jasny a to Matej. Ale dalsi nemame a u holek jsme driv chteli Adelku (tu uz mame) a Anicku.Ale Anicka uz se mi nelibi,takze fakt nevim. A urcite nechci nic jako Tobias,Sofie atd. Chci klasicke ceske

barumat
autor
26. led 2019

@mmonika87 A co Aneta? Je to podobný Aničce a přitom jiný. Já jí mám připravenou pro such do Výběru s Lenkou 😂

mmonika87
26. led 2019

@barumat ja jsem uvazovala spis o Andree,ale to zase nechce partner.

barumat
autor
26. led 2019

@mmonika87 Sichr 😣 Jinak moc hezký jména 😊👍

barumat
autor
26. led 2019

@mmonika87 No, tyhle jména já vyškrtala hned. Jsem Richterová, takže všechno co obsahuje R šlo hned z kola ven 🙄

mmonika87
26. led 2019

@barumat pochopila jsem 🙂 no jsem zvedava na konecny vyber,protoze to,co se libi me,tak se nwlibi partnerovi a naopak. Asi bych pak zapojila i dcerku do vyberu.
Jinak otazka,rekli jste to uz mladsim detem,ze cekate miminko? My ne,protoze Ada je hrozna Pepina a hned by to kazdemu rekla.Takze ja lezim,protoze me boli zada,ne proto,ze jsem tehotna 🙂 ale stejne se o tehotenstvi a tak s pritelem bavime,tak si myslim,ze to Ada stejne nekde rekne..

mmonika87
26. led 2019

@barumat jasne,to chapu.Muj bracha se treba sve dceri "pomstil" protoze je Laura Rosenvaldova. Ale my nemame problem,deti budou Sykora/ova.

barumat
autor
26. led 2019

@mmonika87 Dceři ještě nejsou tři, takže je to tak na hraně. Buď by to ještě nepochopila, nebo by to všem vykecala. Zatím to tedy nechávám, řeknu až bude víc vidět bříško, aby to pochopila. Ale ptala jsem se, jestli by chtěla mít doma malý miminko. Řekla, že chce brambory s máslem. Takže asi tak 😂

mmonika87
26. led 2019

@barumat ale ver,ze by spojeni mama a miminko pouzila v tu nejvhodnejsi dobu

barumat
autor
26. led 2019

@mmonika87 No samozřejmě, živě tu situaci vidím: potkáme místní drbnu na procházce, "Ahooj, Pavlínko, jdete s maminkou na procházku?" - "Maminka má v bříšku miminko." A bylo by vymalováno 😂

apollena
26. led 2019

@pololo1 jee to je super, muzeme sdílet zkušenosti 😉

apollena
26. led 2019

@ajkada jo? Tak to jsem zvedava, jak to budu mit. Pocitam spis s rijnem, mam pozdejsi ovulace...

mmonika87
26. led 2019

@barumat presne tak nejak 🙂 🙂 Ony decka nevedomky vi,kdy to pouzit

Strana