icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

apollena
26. led 2019

Holky, je tu bekdo, kdo nems vubec žádný příznaky? Kojim ale vubec nemam ani citlivá ani bolestivá prsa, proste nic, jen vynechanou ms a dve carky 😉 Minule tehu jsem teda prozvracela, tak by to bylo dobry...

barumat
autor
26. led 2019

@apollena Ani oteklý břicho, žíly na něm a na prsou...? To jsi šťastná žena teda 😂

apollena
26. led 2019

@barumat to vubec 😉 tak snad je vse v poradku

marketa1218
26. led 2019

@apollena Já mám oteklý pupek, bolí mě občas prsa a na nich viditelné modré žíly no a nevim co bych sežrala 😁 ale je mi dobře, žádné zvracení, nevolnosti, takže hurá. Uživej si to 😉

kac9
26. led 2019

@apollena Jááá 😁 taky kojim a těhu jsem poznala vynechanim ms a //, vůbec si nepripadam těhotně 😁

apollena
26. led 2019

@kac9 no.hura, konecne nekdo 😁 porad manzelov vykladam, jak chci priznaky, ten.uz se mi smeje, ze jeste budu vzpominat, jak mi bylo dobre 😂

barumat
autor
26. led 2019

@apollena Mně manžel sežral malinovej jogurt a omluvil to tím, že "jak je teď těhotnej..." 😂

marketa1218
26. led 2019

@barumat to je u nás taky 😂

pololo1
26. led 2019

@mmonika87 taky mame adelku. Ja to teda moc nechtěla ale nakonec se mi to i začalo líbit 🤭

pololo1
26. led 2019

@apollena
@kac9 holky, a jak dlouho už kojite? Ja kojila dcerku do 2 let a 2m a pak už jsem to vzdala. Připadala jsem si jako “dojná kráva” 😖

mmonika87
26. led 2019

@pololo1 u nas to byla jasna volba. Prvni s Adelkou teda prisel pritel (libi se mu s certy nejsou zerty) a me se zalibila taky.

apollena
26. led 2019

@pololo1 ja mam doma 15 mesicniho broucka a ted prave nevim, jestli je bezpecne pokracovat v kojení i v těhotenství...

barumat
autor
26. led 2019

@pololo1 Mně by se Adélka i líbila, snad bych se i dokázala povznést nad to, že tak se jmenovala milenka mého exmanžela, ale nelíbí se mi ten nezdrobnělý tvar Adéla 😕

kac9
26. led 2019

@apollena Jojo, máme to doma úplně stejně 😂

kac9
26. led 2019

@pololo1 Ondráškovi je 16měsíců 🙂 a občas mě to kojení už štve :/ uvidíme jak to bude v průběhu těhu

kac9
26. led 2019

@apollena Kojení další těhotenství nijak neohrozí 🙂 jen to bývá nepříjemné... s tím musím jen souhlasit

simens
26. led 2019

@barumat my máme také více méně jasno,kluk po otci Martin a holčička Rozárka. Jen první dcera je Viktorie Anna,tak řešíme, co případně k Rozálii. @apollena já krom strašné únavy a většího špeku také nic extra,jen si případem stále nafouklá.
A dcera 10let zatím nic neví, chceme počkat po 1.screeningu. A nijak extra o sourozence nestojí 😉 tak jsem zvědavá na reakci.
A pracuje tu někdo jako já? Nebo jste tu spíše na MD, nebo neschopence?

barumat
autor
26. led 2019

@simens Já teda na půl úvazku dělám, od dcery 10m jsem byla na čtvrt a teď jsem to zvedala 😊

marketa1218
26. led 2019

@simens já chodím do práce, je to moje první těhotenství.

simens
26. led 2019

@marketa1218 koukám, že jsi z Jičína? Tam žije má sestra s neteří a zrovna včera jsme jí byli na maturitním plese v Kult.domě,ve Valdicích 😉

ajkada
26. led 2019

@mmonika87 Jsem Andrea a nedoporucuji. Zaprve kdyz se predstavim v zahranici, vyvolavam usmevy a vtipky, protoze Andrea je preci muzske jmeno, v Italii se mi casto nepokryte rehtaji...Navic ma malo modifikaci. Jako mala jsem byla Andrejka a Andrea, kdyz jsem zlobila. Ted jsem pro vsechny Andrea, ale ja to mam spojene s tim, ze jsem zlobila :D Jako nee, ze bych tim nejak trpela, ale Katerine taky nikdo nerika puvodnim tvarem, ale Kato, Katko napr. Jo a tvary Andree a Andrey jsou taky divny a kazdy to komoli :D

lenkapk18
26. led 2019

@marcelina14 já mám doma 19m synka a mě to teda lítalo hodně nízko byl mi odebrán pravý vejcovod a zítra mě snad pustí domu (a když nepustí tak půjdu sama) prosim tě co ti řekli na další "postup" ?

ajkada
26. led 2019

@apollena Ja mam taky prcka 16 mesicu a mam z kojeni trochu strach. Gynekolog mi rekl, ze stimulace bradavek vyvolava stahy delohy. Ze se tim da i vyvolat porod v nekterych pripadech. A ze mi nechce rozhodne kojeni vymlouvat, ale ze to male riziko je. Takze ja mam v planu v cca 18. mesicich skoncit, pekne me to ted boli, takze se tesim. Uz tedy pomalu koncim, zbyva uz jen jedno kojeni, uspavam ji na odpo. spanek a vubec netusim, jak ji uspim pak bez prsa 🙈

kac9
26. led 2019

@ajkada Stimulace bradavek může vyvolat stahy dělohy, ale po více než roce kojení je na to naše tělo už zvyklé ☺ ne na stahy, ale kojení, proto už nevyvolava takové reakce...

ajkada
26. led 2019

@kac9 A jak to to prosim vis? To neber osobne, jen te neznam, sveho gynekologa znam a verim mu 🙂. Nemyslim to spatne, jen jsem opatrna a mam rada overene informace 🙂

kac9
26. led 2019

@ajkada Také dr 🙂 on každý doktor na to má svůj vlastní obrázek, já jen, že mám doktorku, která také prokojila celé druhé těhotenství 🙂 mluví z ní ne jen doktor, ale i osobní zkušenost 🙂

ajkada
26. led 2019

@kac9 Jo, to je pravda s tim nazorem ruznym, ja mam chlapa gynekologa, ten to asi bere vic vedecky. Dekuji. Na jare chci stejne skoncit. Uz me to nebavi a boli, drzim jen kvuli jeji imunite a rychlemu uspavani. Ale aspon budu do jara trochu klidnejsi 🙂

kac9
27. led 2019

@ajkada Joooo, to plně chápu :D já přemýšlím každý den, že už skončím... chtěla jsem jen říct, že v těhotenství není nutné skončit 🙂 ale je to o pocitu, mě to nebolí, ale leze na nervy, jak mě Ondra tahá za vlasy atd...

amaliekvidova
27. led 2019

Ahoj holky, tak vám řeknu, jak jsem dopadla na odběrech..vyšla mi vysoká glykemie na lačno, 8,5 což je fakt hodně. Takže jdu na gyndu už v pondělí, to budu přelom 7 a 8 tt. Doufám, že už bude srdíčko. Co myslíte, mohlo by být? A dostanu žádanku na diabetologii🙄

barumat
autor
27. led 2019

@amaliekvidova Určitě by mělo, ten 8.tt je taková hranice už. A z dia si nic nedělej, kamarádka měla jedno těhotenství úplně normální a jedno si musela píchat inzulin, jinak úplně v pořádku holka. To vydržíš a za zdravé miminko je to snesitelná daň 😘

Strana