Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
@apollena Já mám oteklý pupek, bolí mě občas prsa a na nich viditelné modré žíly no a nevim co bych sežrala 😁 ale je mi dobře, žádné zvracení, nevolnosti, takže hurá. Uživej si to 😉
@barumat to je u nás taky 😂
@barumat my máme také více méně jasno,kluk po otci Martin a holčička Rozárka. Jen první dcera je Viktorie Anna,tak řešíme, co případně k Rozálii. @apollena já krom strašné únavy a většího špeku také nic extra,jen si případem stále nafouklá.
A dcera 10let zatím nic neví, chceme počkat po 1.screeningu. A nijak extra o sourozence nestojí 😉 tak jsem zvědavá na reakci.
A pracuje tu někdo jako já? Nebo jste tu spíše na MD, nebo neschopence?
@simens já chodím do práce, je to moje první těhotenství.
@marketa1218 koukám, že jsi z Jičína? Tam žije má sestra s neteří a zrovna včera jsme jí byli na maturitním plese v Kult.domě,ve Valdicích 😉
@mmonika87 Jsem Andrea a nedoporucuji. Zaprve kdyz se predstavim v zahranici, vyvolavam usmevy a vtipky, protoze Andrea je preci muzske jmeno, v Italii se mi casto nepokryte rehtaji...Navic ma malo modifikaci. Jako mala jsem byla Andrejka a Andrea, kdyz jsem zlobila. Ted jsem pro vsechny Andrea, ale ja to mam spojene s tim, ze jsem zlobila :D Jako nee, ze bych tim nejak trpela, ale Katerine taky nikdo nerika puvodnim tvarem, ale Kato, Katko napr. Jo a tvary Andree a Andrey jsou taky divny a kazdy to komoli :D
@marcelina14 já mám doma 19m synka a mě to teda lítalo hodně nízko byl mi odebrán pravý vejcovod a zítra mě snad pustí domu (a když nepustí tak půjdu sama) prosim tě co ti řekli na další "postup" ?
@apollena Ja mam taky prcka 16 mesicu a mam z kojeni trochu strach. Gynekolog mi rekl, ze stimulace bradavek vyvolava stahy delohy. Ze se tim da i vyvolat porod v nekterych pripadech. A ze mi nechce rozhodne kojeni vymlouvat, ale ze to male riziko je. Takze ja mam v planu v cca 18. mesicich skoncit, pekne me to ted boli, takze se tesim. Uz tedy pomalu koncim, zbyva uz jen jedno kojeni, uspavam ji na odpo. spanek a vubec netusim, jak ji uspim pak bez prsa 🙈
Ahoj holky, tak vám řeknu, jak jsem dopadla na odběrech..vyšla mi vysoká glykemie na lačno, 8,5 což je fakt hodně. Takže jdu na gyndu už v pondělí, to budu přelom 7 a 8 tt. Doufám, že už bude srdíčko. Co myslíte, mohlo by být? A dostanu žádanku na diabetologii🙄
@amaliekvidova Určitě by mělo, ten 8.tt je taková hranice už. A z dia si nic nedělej, kamarádka měla jedno těhotenství úplně normální a jedno si musela píchat inzulin, jinak úplně v pořádku holka. To vydržíš a za zdravé miminko je to snesitelná daň 😘

Holky, je tu bekdo, kdo nems vubec žádný příznaky? Kojim ale vubec nemam ani citlivá ani bolestivá prsa, proste nic, jen vynechanou ms a dve carky 😉 Minule tehu jsem teda prozvracela, tak by to bylo dobry...