Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
@kac9 hned jak apinis muzes na gyndu jsme jako tehotne chranene a naopak ti mohou dat i udrzovaci leky drzim paleck
@jajaneu tak ja to mem temer stejne jako ty na krev jdu v utery a na velky UTZ 27.2. take jsem v 10tt. Je mi zle celý den. Verim ze to dopadne dobre drzim paleck
Dnes na kontrole bylo vse diky Bohu v poradku 🙂 Jsem 7+5 a srdicko krasne bije, dalsi ko trola za nekonecne 3tydny
@terkamamka děkuju, já diky bohu nešpiním a doufám, že ani nebudu 🙂 jen mě nějak všechno bolí a dost se sleduju... ale to bych řekla, po tom všem, je asi normální 🙂
Na odběry a kontrolu jdu až 4.3 a na NT screening 6.3... to je nekonečná doba, už aby ten měsíc uběhl. Už mi ani nebývá moc špatně, včera večer to teda zrovna na mě nějak lehlo, ale jinak dobrý. Teď se mi spíš chce furt spááát.
Tak u nás radosti vrcholí - po manželovi s chřipkou ke mně dneska přišla malá, se kterou jsem poslední dny byla nonstop, rudý očička a že je unavená. No, bodejť by nebyla, s 39,2... Takže se dopuju céčkem a doufám, že u mě zůstane jen u rýmy bez teplot, kterou mám naopak z rodiny jediná.
@janulejean mam screening ve stejny termin 🙂
@barumat chudinka mala. At je rodina brzy fit a ty nic nechytnes!
@kac9 mě taky pobolívá břicho, myslím, že to je taky k rostoucí děloze.
@kac9 ja kdyby to šlo nejraději bych ležela na ultrazvuku a jen se až do porodu dívala jak mimísek roste :D
@terkamamka Přesně😂
@terkamamka Jooo, přesně tak to mám taky 😂😂
Zdravim, poctive vas pred spanim ctu, nestiham prispivat. Vcera jsem byla na kontrole, vse v poradku. Dalsi kontrolu mam za ctyri tydny, tvarila jsem se pred doktorem statecne, ze to je v pohode, ze to vydrzim, ale asi to byla chyba🙂 Dnes jsem ulehla s nabehem na chripku, jsem jak prastena palici, nemysli mi to a nejsem schopna nic delat☹
Holky tak jdu v praci na zachod a uplne ruzova krev ted jsem na ceste do nemocnice jinak jsem 9+3
@terkamamka to bude urcite jen praskla zilka nebo neco podobneho. Drzim palce!
@mmonika87 snad jo na ty bulovce mi rekl ze vse je normalni a at jdu ke svemu v tydnu... Prej to neovlivni ani kdyz budu lezet a ani kdy budu v praci
@terkamamka Tak buď pij vodu z citronem nebo si kup ascorutin. To stahuje cévy a pomáhá zastavit krvácení. Já ho beru pořád
@mmonika87 tak mi to prostě nedalo, sebrala jsem se a jela az k apolináři, kde jsem rodila dceru a maji tam take pohotovost. Tady me zas vyhaněla sestra že doktorka tam neni a že stejně s tim nic neudělám, jestli začal potrat. Tak se jsem ji rekla, že to chci slyšet od doktorky a že na ni počkám. Čekala jsem tam asi 45minut, ale dočkala jsem se. Paní doktorka mi udělala pořádný UTZ a našla vedle mimíse malý hematom. Tak mi napsala utrogestan a Ascorutin, řekla ať ležím.... Opět jsem se přesvědčila, že na bulovce nechci ani rodit, a ani s nimi mít cokoliv společného.
@terkamamka tak super,muzes byt v klidu,ze jsi pro mimco udelala maximum. Hele,ono je to vsude o lidech. Zalezi,na jakyho doktora narazis... Jak jsem ted lezela v nemocnici,tak jsem byla v Benesove. A byla jsem fakt spokojena,od doktoru po sestry.Lezela jsem na nadstandartu,ktery jsem neplatila,protoze jsem byla kvuli nestovicim v izolaci a jiny volny pokoj nemeli.Sestry i doktori se neustale chodili ptat,jak mi je a jestli neco nepotrebuju.Ani jednou jsem nemela pocit,ze nych tam nekomu prekazela nebo byla na obtiz.
@mmonika87 tak tohleto se o Pražskejch nemocnicích říct nedá. Máš pocit že si hysterická a máš podle nich být doma a čekat na nejhorší. Doktor na bulovce vypadal že 20 let přesluhoval a na tom starém utz nemohl ani pořádně změřit mimíse natož najít hematom. U toho apolináře tam ty doktoři aspoň nemají 80Let. I když ta sestřička mi vlastně řekla totéž jdi si domu potratit.... Ano i kdyby se stalo nejhorší, budu mít alespoň dobrý pocit že jsem udělala maximum. 🙂 Děkuji
Ahoj holky, ráda se k vám připojím 🙂
Já jsem měla poslední MS 24.12.2019 a další už naštěstí nepřišla 🙏
Snažili jsme se asi 4 měsíce (předtím jsem měla revizi v 8tt 😢 ). U doktorky jsem byla, protože jsem začala v 5+4 špinit, tak jsem měla strach z té předchozí zkušenosti.. uklidnilo mě aspoň trochu, že je vše tam kde má být... dostala jsem Utrogestan a Ascorutin.. asi preventivně.. a teď čekám na další kontrolu příští týden, to bych měla být asi 7+2 tak se modlím, aby tam bylo srdíčko ❤ Holky jsem z toho děsně nervózní a vůbec mi ten čas neutíká 🙄
Miminko ještě nemáme, tak si ho moc přejeme. Poprvé nám to vyšlo hned na první dobrou, ale bohužel to nevyšlo.... tak věřím, že tentokrát už se na nás štěstí usmětě a dočkáme se drobečka 👶❤ Já se nemůžu pořádně ani v prácí soustředit 🙈 ta nejistota je šílená... Držím nám všem palce ať to uteče a ať je vše v pořádku !!! 😇🙂
Holky Tak všechno je v pořádku tečka má 6mm je sice bez srdíčka ale to je normální jsem 5tt 🙂 takže má ještě na srdíčko cas na kontrolu jdu za 14 dní 🙂
@terkamamka tak ja mam zkusenost s Podolim. Je fakt,jak je to tam velky,tak pomalu leva ruka nevi,co dela prava. Jako vylozene spatnou zkusenost tam odtud nemam,ale v Bene to proste bylo o necem jinem.
@landelka gratuluji,neboj,vse bude v poradku. Beru stejne prasky.
@deniskha bezva,jen tak dal. Moje mimca nemela srdicka v 5+6 a v 6+2 uz ano
Ja si holky vcera na oslave v praci dala sklenku prosecca, protoze mne konci zkusebka az ted koncem unora, tak aby kolegyne nic nepoznaly. Ted mam vycitky svedomi, jestli jsem miminku neublizila. Jsem v 8tt a nechtela jsem pit ani kapku, ale v te praci jsem byla pod tlakem. Navic dneska rano mne bylo blbe, tak jako po mega kalbe. Podtrebuju asi uklidnit, ze takhle jednorazove to mimi neposkodi, mela jste to nektera podobne?

@marketa1218 barvím, minulé těhotenství taky, teď jsem byla před 14 dny... mám krátké vlasy, jinak to nejde.