icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

terkamamka
22. led 2019

@barumat ja mam narozeniny 8.5. 🤗

simens
22. led 2019

Mě by mohl vyjít porod taky na narozky,mám je 22.9 😉

pololo1
22. led 2019

@ajkada tak ještě aby se trefilo stejne pohlaví. My budeme mít taky druhé v září ale mám skoro všechno růžové 😂.

janasie
22. led 2019

Ahoj holky, mela jsem dnes kontrolu a vse super, “medvidek” uz se na utz hybal 🤗😊 porad je trosku vetsi tak to vypada ZATIM na srpnatko 😊 moc se tesime, je to nase prvni mimi ❤️, ale uz pate tehu.

terkamamka
22. led 2019

@janasie drzim pestičky ja mam taky páté těhu ale třetí dítko

janasie
22. led 2019

@terkamamka diiky tobe taky 😉

kaspinka86
22. led 2019

Ahoj holky přidávám se, já mám termín 6.9, už jsem byla u dr a viděla jsem srdíčko, další ko 5.2., jen máme prsa velký jak Andersonová (neříkám , manžel je spokojenej :D ) Ale pořád má bolesti zad a podřišku jako kdybych to měla dostat, máte to taky tak? :( mám dělohu plnou miomů, budu rodit asi na císaře dle dr tak mám strach :( u prvního těhu až mi narostl pupík tak jsem to cítila...držte se 🙂

amaliekvidova
22. led 2019

@kaspinka86 Ahoj mě taky bolí záda, hlavně jedna strana a podbřišek taky, sice ne úplně jako na MS, ale cítím, že se mi tam všechno natahuje a roztahuje😉 A hlavně se mi pěkně zvětšil špek, normálně když mám rifle, tak nešel vidět, ale teď! První jde špek a pak ja😂 Babička mi řekla dneska, jestli nechci začít cvičit😊 Chtěla jsem to tajit co nejdéle, ale takhle budu muset s pravdou ven😊

janasie
22. led 2019

@amaliekvidova taky to mam tak, ale rifle uz nezapnu 😱🙈 nevim jak to jeste temer mesic utajim

barumat
autor
22. led 2019

Ad záda, minulý týden jsem sotva lezla, jak mě bolely záda, resp. takový ten předěl mezi zadkem a zády, jak jsou ty dva důlky. Kamarádka fyzioterapeutka mi řekla, že to se u druhých a dalších těhotenství stává, že to jsou vazy, a ať si najdu cviky na uvolnění "si skloubení". A holky, během tří dnů pokoj. Tak zkuste, třeba máte to samé 😉
Ad špek - ten mám taky a měla jsem i u dcery prakticky hned takovej fajnovej tulení pás přes břicho a ledviny 😁 Asi to je schválně, kvůli teplu a proti nárazům, kdo ví. Každopádně taky se kreju před lidma jak můžu a chodím prakticky už jen v rozepnutý mikině 😂

barumat
autor
22. led 2019

Jo a knoflík kalhot mám nastavenej 😁😁😁

apollena
22. led 2019

@simens 19.12. 😉

apollena
22. led 2019

@ajkada to je hezky 😊 syn.ma narozeniny 12.10. a termin mi vychazi na 25.9. tak uvidime, dokud neuvidim srdicko u dr, tak se radsi neraduju, ale snad bude vse dobre 😊

ajkada
22. led 2019

@pololo1 Ja zase doufam v kluka. Nakupovala jsem vse unisex😀

ajkada
22. led 2019

@apollena To jsem mela presne s prvni. Posledni MS 19.12., byla venku 19.9. 🤗

kaspinka86
23. led 2019

@amaliekvidova :D :D MĚ SE TEN ŠPEK TAKY ZVĚTŠUJE :D docela legrační, naštěstí nosím legíny, v riflích se necítím a to jsem v 8tt … mamka to na mě poznala, jinak se zatím držím, chtěla bych do genetiky 🙂 čekáš první nebo druhé ?

marketa1218
23. led 2019

Holky, já jsem také teprve v 8tt a už mám kolem břicha taky docela pěknou vanu. Také nechceme říkat do toho 12tt, ví to jenom mamka a samozřejmě manžel 🙂. Jenomže se obávám, že už to zachvilku neokecám. V pátek jdu na kontrolu tak se těším, ale také trošku bojím, aby to bylo všechno v pořádku. Miminko je to naše první a dost vytoužené 🙂 tak hodně zdravíčka holky

amaliekvidova
23. led 2019

@kaspinka86 Čekám druhé😉 Já jdu na kontrolu 5.2 a to budu 9tt, jestli bude srdíčko, tak to asi řeknu rodině, protože vidím, jak mě pořád pozorujou. A babička mi včera volala, že mi koupí krásné oblečení na cvičení 😂😂

simens
23. led 2019

I my si trochu doufáme v kluka 😉 jsme takový babinec. Špek mi též roste a případám si pořád taková nafouklá. A strašně unavená, jsem pořád v letu.
Na první kontrolu jdu 5.2. (MS 17.12.) vůbec to ale neutíka. TP vychází dle kalkulačky na 24.9. Narozeniny mám 22.9. 😉
Hlavně at nám vše probíhá,jak má

sticker
monib66
23. led 2019

Ahoj, já našla // 18.1 😊 Pokud bude vše v pořádku mělo by miminko přijít na svět 27.9 ♡ Kontrolu mám až 4.2 a ty dny se fakt neskutečně vlečou. Věřím, že bude vše v pořádku. I tak mám obavy, v roce 2015 jsem prodělala zamlklé těhotenství, tak snad se nebude už opakovat. Doma má 1,5 letého chlapečka.
Příznaky zatím moc nepozoruji, jen mě táhne podbřišek jako před MS.

barumat
autor
23. led 2019

Já jdu na kontrolu dneska, tak držte palce, holky. Jinak tchýně to už podle mě ví, úplně na sobě cítím ty pátravý pohledy 😁 Naši snad ještě ne, jednak jsem u nich pořád v letu za malou a jednak jsem neodmítala pivo a tak, tajně ho za mě dopíjel manžel nebo šlo v nestřeženým okamžiku do dřezu 😁 Taky mě nevidí tak často jako tchýně, u který bydlíme. Každopádně to stejně už slyším - JÁ SI TO MYSLELA, ALE NECHTĚLA JSEM NIC ŘÍKAT... To je vždycky okolo jasnovidkyň, když se oznámí pupek 😂

pololo1
23. led 2019

@apollena mame to hodně podobné. Dcerka je 16.10. a teď čekáme 25.9. Takže narozeniny budou blízko a pak budou navazovat vanoce 😂. Myslím teda ohledně dárků

mmonika87
23. led 2019

@barumat drzim palce!

amaliekvidova
23. led 2019

Tak jsem to musela říct mamce i babičce🙄 Měla jsem od února nastoupit do práce na částečný úvazek a oni mi chtěli zajišťovat školku, že se půjdou zeptat znamé, že tam jdou hned zavolat atd. A pořád se ptali, kdy se půjdu domluvit do práce a kdy přesně nastoupím ...tak to ze mě tak hnusně vypadlo..jsem těhotná a budu doma😂 No slavnostní oznámení jedna báseň😀

monib66
23. led 2019

@barumat držím palce 🍀

marketa1218
23. led 2019

@barumat držíme palce, dej nám potom vědět 🙂

tanakin
23. led 2019

taky mám špeka, tentokrát vylezl nějak brzo 😲 dle chlapa to jde už hodně vidět, hlavně strašně škrtí rifle, tak snad už i vytáhnu těhotenské :D u nás to ještě nikdo neví, chtěla jsem počkat po kontrole příští týden, jestli už bude srdíčko, ale v pátek jdem s našima na večeři a bude tam i víno, tak nevím, nač se vymlouvat :o na Silvestra jsem jim ho nenápadně lila zpět do láhve, pak mě bolel zub, tak jsem jedla prášky ... :D

monib66
23. led 2019

@tanakin mně uz taky bříško vykukuje, minulé těhotenství jsem takový pupek měla v 3m 😁

hawah
23. led 2019

@pololo1 jee taky su na tom podobně. Syn 14.10. a teď 21.9. vychází

barumat
autor
23. led 2019

Tak méďa je na místě, mrská se, srdce mu tluče jako o závod a podle utz vypadá o tři dny starší, ne 7+2 ale 7+5, i když je to zatím fakt jen orientační. Asi se má u mě dobře 😁

Strana