icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

dzogobela
autor
7. únor 2019

@vendelinka08 asi bych taky mela strach, ze nejsem pojistena... Zes nikdy nerodila driv neznamena, ze tentokrat nebudes. A navic i pri prochazce muzes spatne slapnout, muzes mit nehodu v aute (tim nic neprivolavam!) atd. Ale ja jsem od prirody v tomhle opatrna. 🙂

ivousek89
7. únor 2019

@vendelinka08 upřímně já bych nejela.....a to nejen z důvodu že by jsi mohla předčasně porodit(pevně věřím že ne😉) ale i z důvodu jakéhokoliv úrazu. Já sama jsem v 34tt a takovou cestu bych už nepodnikla, ale jinak tady po Česku jezdíme stále hodně 😊

levandulina
7. únor 2019

@vendelinka08 A proč se nepojistíš?

petratra
7. únor 2019

@vendelinka08 a to už ti žádná pojišťovna neudělá cestovní pojištění?

wanhedaa
7. únor 2019

@makrela17 To je skvělé...já tam byla včera na prohlídce a zjištění nějakých informací a přístup mi připadal super, i prostředí porodního boxu velmi přijemné, tak snad bude vše ok 🙂 Určitě je lepší porodnice co nejblíže místa a aspon lze pak srovnávat 🙂

michaela_2
7. únor 2019

@vendelinka08 Já byla ve 34-35 týdnu v Itálii na horách, na týden. Nakonec se do nemocnice v Trentu podíval náš kamarád (se slepákem) a psal mi, že leží přímo pod ,,hekárnou" porodnice 😀 takže na mě myslí.
Já bych jela, protože já nad tímhle moc nepřemýšlím a užila bych si to 🙂

michaela_2
7. únor 2019

Jinak pojišťovna tě nepojistí jenom na případný předčasný porod, ale úrazové (jak psaly holky, zlomená noha, nehoda atd.), to ti normálně udělají 🙂

vendelinka08
7. únor 2019

@michaela_2 jojo...nepojisti porod..uraz ano....take v tom nevidim nejaky problem. Jeste se na to podivam...s kamoskou stejne budeme spise na chate..ona lyzovat nemuze...ma po operaci patere...takze si vezmu knizky a budeme delat zazemi pro deti a chlapy. Cele tehu funguji normalne. A verim tomu ze se nic nestane protoze si takove veci nepripoustim.

vjercik
7. únor 2019

@vendelinka08 pokud pojisti úraz, tak bych jela. Máš ještě daleko do porodu. A opravdu blízko porodnici, jela bych a užila si to. 🤗

ivousek89
7. únor 2019

@vendelinka08 jo já se přiznám že jsem myslela že nepojisti vůbec nic. Tak v tom případě bych klidně také jela 😉mě by totiž vadilo hlavně to že bych byla nepojistena ale pokud pojisti nevidím problém.

dzogobela
autor
7. únor 2019

@vendelinka08 tak jestli ti uraz pojisti, tak bych asi taky jela ;)

petratra
7. únor 2019

Tak mám dnes za sebou kontrolu a prcci mají jeden přes 1900g a druhý dokonce 2100g a jsem 35+0. Akorát doktor říkal, že porod bude určitě dřív a jelikož holčička je na šikmo, tak pokud se neotočí, rodila bych císařem.

vendelinka08
7. únor 2019

@petratra tak to je krasna vaha....jsou to sikulove...jojo..pokud je nasikmo..tak se neda nic delat.

vendelinka08
7. únor 2019

Ja dnes cely den lezim..horecka 39...porad smrkam..boli me hlava..jeste ze jsou kluci uz vetsi a fakt me nechaji...ale manzel mel dnes nastesti i volno. A zitra pujdou na chvili k babicce..at maji zmenu.

stef9328
7. únor 2019

@petratra jé to je krasne! Vahu maji nadhernou. Cisar necisar u dvojcatek je vetsinou ten cisar,hlavne,ze jsou zdrave!

petratra
7. únor 2019

@stef9328 tj taky si říkám.. Je mi jedno, jak se dostanou ven, hlavně aby byli v pořádku!

lotta1234
7. únor 2019

@vendelinka08 tak uplne prinajhorsom by si porodila na Slovensku, zaplatila plnu sumu a tvoja poistovna v CR by ti to spatne preplatila (riesila som nieco podobne, len naopak: zdravotne poistenie na SR a planovany porod v CR).

levandulina
8. únor 2019

@vendelinka08 Byla jsi u mudr.? Taky jsem měla horečku a vyklubal se z toho zánět dutin a dostala jsem antibiotika...

vendelinka08
8. únor 2019

@levandulina byla jsem ve stredu...s tim ze crp v poradku....ale to jsem jeste nemela horecky a dalo se to...ale vcera uz jsem byla jen v posteli..horecka 39 a zelena ryma. Nastesti smrkam...prave ze jsem to nechtela nechat rozjet jeste vice...po atb se dnes citim lepe...nejsem jejich fanda ale nekdy pomohou.

levandulina
8. únor 2019

@vendelinka08 Já za atb takty nebyla ráda, ale začala působit hned a horečku jsem pak už neměla.

nikolspace
9. únor 2019

Holky, potřebuju asi povzbudit..
Včera jsme byli venčit a tak šíleně jsem uklouzla, že jsem skončila na zádech a bouchla jsem se hrozně do hlavy. Vědomí jsem úplně neztratila, ale měla jsem mžitky, špatně jsem slyšela a špatně mluvila.. jeli jsme hned na pohotovost, kde mě prohlídli, ale jinak žádné vyšetření, protože jsem prý těhu.. že je to asi lehký otřes mozku.. bojím se ale o malou.. do břicha jsem se neuhodila, ani do zad, pohyby cítím, ale nezkontrolovali jí ani utz..
Hlava mě furt bolí šíleně, mžitky už jsou teda pryč ale bojím se, jestli něco nezanedbali. Příjemný tam byli jak p*del, jsme je vzbudili asi 😥😥😥😓

dzogobela
autor
9. únor 2019

@nikolspace mala bude v poho ;) nedpadla jsi na bricho, toho bych se nebala, zvlast, kdyz citis pohyby. zvracela jsi, chtelo se ti spat? To je u otresu mozku. Mela jsem jednou po padu z kola, takze z vetsi vysky. Tata nevedel, tal me nechal ject jeste asi 20 km jet na kole, na kazde mezi jsem usinala, v hospode zvracela a pak vecer me nechal spat. Rano jsem byla v pohode.

stef9328
9. únor 2019

@nikolspace myslim si,ze vse bude vpohode!!! A kdy jdes do poradny?

nikolspace
9. únor 2019

@dzogobela unavená ano, ale bylo to kolem 23h v noci, nezvracela jsem vůbec. Ta bolest hlavy ale ne a ne zmizet. Bolí mě i čelist a pořádně neotevřu pusu. Ale to jde asi stranou.
Spíš mi jde o to, jestli i když cítím pohyby a do břicha jsem se nedrcla a nebolí, jestli jsem jí nemohla ublížit 😥 já tam byla ráda, že vnímám a utz mi došel až doma, jestli jsem si něj neměla říct.

nikolspace
9. únor 2019

@stef9328 byla jsem včera, tak až další pátek

mialagia
9. únor 2019

@nikolspace Ježíš to je pech..tak si sjeďte radši dneska někam do nemocnice pokud možno ať udělají utz a pořádně tě zkontrolujou..si myslím, že mimi by mělo být ok, když to nebyl pád na bříško ani velký náraz jako třeba v autě..ale spíš jde o tu tvojí hlavu, to není sranda..

dzogobela
autor
9. únor 2019

@nikolspace ono te muze bolet cele telo... Je to obrany reflex, kdyz spadnes, tak telo se jakoby zatne a pak z toho boli i to, co by clovek necekal 🙂 ale evidentne jsi z toho nervozni, taks di zajed znovu na pohotovost ;)

nikolspace
9. únor 2019

A myslíte, že si o ten utz můžu sama zažádat, když podle nich třeba není důvod?

mialagia
9. únor 2019

@nikolspace hele tak stačí říct, že se ti zdá, že necítíš pohyby a udělají hned..

dzogobela
autor
9. únor 2019

@nikolspace presne, rekni, ze citis mimco malo nebo tak neco a oni ti ho udelaji 🙂

Strana