icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

mialagia
6. únor 2019

@michaela_2 na Bulovce má být porodní dům jo? To vůbec nevím hm škoda mno taky už víc dětí neplánujeme..😌

michaela_2
6. únor 2019

@mialagia jj letos otevírá 🙂 ale provoz zahájí nějak od podzimu...

vjercik
6. únor 2019

19.2.je krásné datum. To bude mít neteř 2roky😂 tak nevím zda mít zrovna stejně datum😂😂😂😂

stef9328
6. únor 2019

@dmiska u nas 19.2 nepripada v uvahu, tchyne s tchynem jedou 17.2 do Italie na hory a prijedou az 24, takze musim az aspon do toho 25.2vydrzet,jinak by jsme nemeli hlidani,rodice nebydli v CR. A stejne si to manzel preje na narozky 26.2, to i tak nejak vychazi dle doktorky, ze ve 38tt porodim. Termin mam 11.3. Dcera je narozena 38+3tt tak mozna doktorka se trefi uvidime

dmiska
6. únor 2019

@stef9328 no, u nás je ten konec února hodně populární - 26.2. jsem já, 27.2. je mamka, manželův bratranec a byla tetička z Německa, 1.3. je brácha 🙂
Já bych raději, ať má svoje datum, ale uvidíme 🙂

stef9328
6. únor 2019

@dmiska hihi u vas jsou same ryby😀u nas je pouze manzel ryba,jinak same byky,berani😂

vendelinka08
6. únor 2019

Holky...ja pocitam rodit max tyden pred terminem...takze opravdu kolem 40tt...ja radeji beranka nez rybu....ryba je tatka a tchyne...a nerozumim si s nimi...jsou oba stejni.

vendelinka08
6. únor 2019

A hlavne toho mam jeste dost na chystani...a jeste musim nachystat papiry na dane.

dmiska
6. únor 2019

@vendelinka08 mně se minulý víkend podařilo poslat všechny na víkend pryč (teprve podruhé od narození Aničky jsem měla víc jak pár hodin jen pro sebe), takže jsem se krásně zrekaxovala a zároveň dohnala všechny resty (výběr fotek na vyvolání, střih videí, dodelavky do prace, abych už zase mohla naskočit do režimu "pár hodin týdně" atd atd.)
Takže já jsem právě konečně "ready"

merope
6. únor 2019

@mialagia Už teď jsem se dívala, že od tohoto týdne tam je možnost mít vše vedené jenom porodní asistentkou - ale na "klasických" porodních sálech. Jen prostě doktora zavolají pouze pokud tam bude opravdu potřeba a i kontroly v porodnici jsou u asistentky. A můžeš mít tu z nemocnice nebo si přivést svou a dokonce kdyby to tvoje nestihla, tak máš alternativní v porodnici. Každopádně díky tomu jsem se dívala, že bonding tam berou jako něco automatického, "chlubí se", že mají tak dobré přístroje, že to umožní vyšetřit miminko i při bondingu. Realita může být samozřejmě jiná hlavně v tom, že pokud je zrovna moc rodiček na sále, tak na tebe stejně nikdo nemá čas...

ivousek89
6. únor 2019

Holky já mám 19.2. narozky a rovnou slavím třicátiny😊😂datum je to opravdu krásné ale doufám že ten den rodit nebudu jenom ať se tam prcek ještě peče 😊

petratra
6. únor 2019

Tak to já si pořád dělala legraci, že se mi narodí prcci na Valentýna, což by bylo ještě měsíc do termínu, ale nevadilo by mi to. V únoru má ještě narozky moje babička a sestra a pak máme hodně oslavenců v březnu,-babičku, dědu, manžel, moje mamka atd. tak jsem zvědavá, jestli se na někoho trefí.

lalusheee
6. únor 2019

Ahoj holky my dneska jsme po kontrole. Vse v poradku malej je hlavou dolu jak ma byt. Váha zatim 1949 g a termin 31.3 souhlasí.

vendelinka08
6. únor 2019

@lalusheee tak termin mame uplne stejny a zatim take souhlasi...a mala ma 1935g....to je super ze uz je hlavickou take dolu.

vendelinka08
6. únor 2019

Tak jsem byla u doktorky...na atb to zatim neni...je to viroveho puvodu..nosohltan. a zacala jsem strasne kaslat. Chudak malinka...takze budu v teple a budu se lecit. Ted jsem chvili spala a kluci tady strasne radili...je videt ze jim je uz lepe. No nic...jdeme delat ukoly....manzel je pak vezme chvili ven..

stef9328
6. únor 2019

Holky potrebuji poradit, myslite si, ze by se podlozka hodila do pokojicku pro dve holcicky? Je oboustranna. Dekuji vsem za nazory

lalusheee
6. únor 2019

@vendelinka08 super 😁

kacka214
6. únor 2019

@stef9328 obecně nemám ráda podložky a koberce do dětského pokoje se silnicí, nějak se mi v dětství zprotivily, ale tato podložka je pro holčičky celkem pěkná.

stef9328
6. únor 2019

@kacka214 Taky nemám rada vůbec silnice, hlavně takove ty zelene koberce :/ ale tato je takova hodně vesela a designově se mi libi 🙂 . Děkuji za nazor

lalusheee
6. únor 2019

@stef9328 za me ne .

maryoneta
6. únor 2019

@stef9328 za mě nádhera. Brala bych hned 🙂 👌

maryoneta
6. únor 2019

@stef9328 ráda bych se i zeptala odkud je. Ale už jsem si koberec koupila, tak by mě akorát mrzelo, že si ji stejně koupit nemůžu 😀

stef9328
6. únor 2019

@maryoneta hihi, dekuji taky za nazor, me se libi tak jsem ho uz i objednala, kamosce se tak moc libil,kdyz jsem se ji ptala taky na nazor,ze jsem ho objednavala i ji pro jeji holcicku.

mialagia
6. únor 2019

@merope já ti nevím to asi stejně nebude ztm ono, když ještě nemaj ty samostatné apartmány, jak jsem teď četla, že maj být až na podzim, bude to pořád ztm nemocniční prostředí..a to prý obecně ten porod narušuje že..mě už moje mudr doporučovala Bulovku před 3 lety s dcerou, ale ty recenze mě tenkrát nějak nepřesvědčily, tak jsem ani teď nad ní neuvažovala..jinak proto jsem si vybrala minule i teď Podolí, že tam maj samostatné porodní soukromé pokojíčky a taky vede porod, pokud vše ok, jen PA, jen jsme se nakonec do toho pokoje vůbec nepodívali..😃

michaela_2
6. únor 2019

@stef9328 Já s dětmi dost věcí, co se designu domácnosti týče, v průběhu let přehodnocuji 😃, oba dva strašně baví u syna v pokojicku jezdit po koberci s autickama, pořádat závody atd. Podložka mi připadá fajn a určitě si s ni holky vyhrají 😉

Poslední Vánoce jsme se s manželem smáli, když jsme prohlíželi fotky našeho prvního společného vánočního stromečku - to jsem tehdy Adrianku ještě čekala. Pudrově růžové ozdoby s bílou a stříbrnou .....
A postupně to začalo, poslední Vánoce jsme tam měli pověšené barevné jednorožce, auta, kouličky se jmény všech příbuzných ...Proste vrchol vkusu 😂😂
Ale ta radost v těch jejich očích....🙂))

mialagia
6. únor 2019

@stef9328 jako proč ne..taky máme jeden se silnicí dole v obýváku a dcera jezdí s autem a s manželem závodí..😉

vendelinka08
7. únor 2019

My jsme meli cely koberec se silnici a domy...takovy sedy...jako kluci si na nem vyhrali..takze ucel splnil a pred rokem jsme ho uz dali pryc. A pak koupim nejaky kusovy pro malou. Nejsem typ co musi mit vse sladene..hlavne detem je to sumak...takze i kdyz bych si to tady chtela vyladit..pockam az odroste jeste mala. Jelikoz je mi jasne jak to tady bude vypadat. Ale to je kazdeho vec....

vendelinka08
7. únor 2019

Holky...nakonec ty atb budu muset nasadit..rano je mi vzdy nejhur..uz mam zelenou rymu...boli me dutiny. Pres den dobry a v noci a rano hruza.

vendelinka08
7. únor 2019

Jeste jsem se chtela zeptat na nazor....jely byste v klidu na Slovensko na hory? Jde o to..ze uz nebudu pojistena...nikdo me nepojisti. Nebudu delat nic...max prochazky s kamoskou. Pristi tyden jsem zacnu 34tt. Nikdy jsem nerodila drive a tehotenstvi mam zcela v poradku. Je to hodinka a pul cesty....kdyby nahodou tak Ostrava je nejbliz...jedeme do Terchove

vendelinka08
7. únor 2019

Manzel je na nerv..ze nebudu pojistena. Ja jsem zcela v klidu.

Strana