Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Ahoj holky..tady to nejak vazne. Minuly tyden jsme byli na horach a super...a ted uz zase v jednom kole. Hlavne zacinam trochu panikarit a hlavne jsem si rekla..ze to tydne chci mit vse ready pro mimco i do porodky. Jsem ted 35tt a jeste mi chybi dost veci a hlavne to tady nachystat. Ve ct jdu na gyndu a asi uz naposledy...pak uz se budu objednavat do porodky...a jak jste na tom vy?
Dnes jsem koupila kojici podprsenku..konecne...myci hygienu pro mimco...pro sebe vlozky a kalhotky do porodnice...no uz si asi zabalim tasku...a normalne se zacinam trochu bat...takove obavy z porodu a jake to bude pak..prece ken je to 7let...
@vendelinka08 Pocity mám stejné. V pátek jdu naposledy ke své mudr., pak už také do porodnice. Ještě nemám vypráno , ani nevím, jestli mám dostatečně oblečků. To uvidím až za pochodu. Vlastně ani postýlku ještě nemáme.
Holky,co mate termin koncem brezna...
Jake mate vahove odhady? Nas otesanek ma uz 2,5kg,druhy 1750....tak abych je unesla az pujdeme domu 😂😂😂😂
@baruda tak to jsem sama zvedava..kolik bude vazit. Ve 32tt mela 1930g odhad...no a ja doufam ze nepokori sveho mladsiho bratra...tak to uz kluci krasne nabrali..a kdy vas chteji pustit?
@levandulina postylku jsme skladali pred tydnem....nemam jeste vanicku..stale vaham jakou..ale nakonec asi vezmu klasickou a koupim do ni to latkove obycejne lehatko...nemam zkusenost s ergonomickou...tak nevim. A kyblik nechci...jo a jeste potrebuji prebalovak do koupelny...porad neco peru. Jeste jsem si koupila olejicek na masaz hraze a reknu dnes manzelovi at se predvede. Prijemne to ale neni..nedelam si iluze. Pry staci 3 min.
@vendelinka08 no my jsem ted asi 35tt..... To vis,dostavaji 50ml 8x denne :D no ja to vidim az pulka brezna....pepino potrebuje jeste ventilaci a jeate ani honzik nezvladne vypit ode me celou davku
@baruda ale i tak jsou sikovni a strasne to utika..za chvili je budes mit doma.
@vendelinka08 Buď v klidu, já jsem dnes 38+5 a nemáme téměř nic nachystané, mám opraný základ pro malou do porodnice ( oblečení ), tašky nachystané a pak něják nic 😀
Jo jediné co tak minulý týden jsme přestěhovali komodu s chodby do obyváku a chlap mi tam namontoval přebalovací pult 😀 Tím to u nás končí, dneska večer dám asi oprat věci do košíku, kdyby náhodou, tak ať to pak táta jen zkompletuje 😀
@baruda No mě prvně říkal doktor, že malá bude velká 😀 Že kdybych náhodou rodila v termínu, tak mám počítat se 4 kg, no a v pátek 38+1 měla odhad necelé 3 kg, tak uvidíme jak se sekl v odhadu, zítra jdu do nemocnice na kontrolu, tak uvidíme...
No a jak mě strašili s předčasným porodem, tak mi příjde, že se teď nic neděje 😀 ( 38+5 jsem teď 🙂 )
@kreatura ty jo, tak to už máš za pár.... holky, za chvíli začínáme rodit....
Kdo tu má termín jako první? 🙂 🍼
Já mám jako poslední 31.3.
@levandulina ja mam az 11.3, ale vcera na kontrole 37+0tt mi pani doktorka rekla,ze podle ni,budeme mit unorovku ,otevrena na 2prsty a CS 6...takze uvidime a nechame se prekvapit😊Ale uz se moc tesim
@kreatura dopadla jsem dnes tak, že mě ještě pustili dom, ale je naplánovaný císař na čtvrtek na ráno, takže já si užívám poslední chvilky s pupíčkem 😊 doktorce se nezdají ledvinky a močák u chlapečka, tak je raději už chtějí venku, ať ho můžeme víc hlídat a pořádně zkontrolovat.
A váhové odhady mají kluk 2,3kg a holčička jen okolo 2kg, jsou to drobečci na to, že už jsem 36+6.
@petratra tak si to jeste hezky uzivej a ve ctvrtek se budeme tesit na foto a na info...
@vendelinka08 jojo, letí to hrozně.... už aby to bylo
@kreatura mě se s těma odhadama těsně před porodem trefili.....tak to už máš za chvilku 🙂 držim palce
@stef9328 dobře, dám 🙂 ..... mě právě všichni řikali, že byli kluci velký, když se narodili, tak mě právě zajímalo, jestli to cca odpovídá i teď
Holky, mám blbej dotaz, ale vůbec nemám ponětí kolik těch malých plínek můžu pro prcky potřebovat. Chci udělat doma nějakou zásobu a jen do porodnice potřebuji prý 10ks/mimčo/den, tudíž já 2x. Ale ani netuším, jak tam budem dlouho a jak dlouho ty úplně malé budem potřebovat, teď mám namysli ty do 2,5 kg. Co myslíte?
@vendelinka08 kup si spis to molitanové nez llatkove. To je fakt úplně skvely

Tak já na dnešní kontrole dopadla tak, že mi doktor řekl, že v úterý už musím nastoupit do nemocnice, asi mě budou víc sledovat. Jen jsem doufala, že budu až do konce doma, kor teď, když je zákaz návštěv..