Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Take jsem spis ted tam, tam se porad neco deje😀 jinak Miso moc gratuluju k miminku a krasnymu porodu, take si nechci nechat pichat vodu. Rodila jsi v tom Rakovniku?
@merope Něco se jim nezdá? to je celkem brzy, máš termín až v dubnu, že?
@vendelinka08
@kacka214
@mialagia už 3 týdny otoky, tlak, teď už i bílkoviny, hraniční průtoky a kvůli otokům v podstatě neměřitelný ultrazvuk. Konec 33tt, tak snad bude dobře, kortikoidy jsme stihli komplet.a přes 1500 mrně má
@mysek dekuju 😘 on ten vak se většinou roztrhne sám při těch kontrakcich, i když voda praskne sama, byl takový balíček proste, jak pod ledem :D
A nakonec jsme jeli do Horovic 🙂 volala jsem předem a kvůli nebo díky te rekonstrukci sálů mají teď poloprazdno. Měla jsem štěstí na stejnou PA i doktorku jako u minulého porodu 😃 Takze jsme jeli na jistotu....
@merope tak na vás budu zítra myslet!! 🍀dobré to bude 😘
Ja budu přispívat i tady....tady mam take prehled...byla jsem na utz..jestli mala prospiva a je vse v poradku...35tt a mala ma odhad 2700g..takze zatim vse ok...
Strihala jsem venku levanduli..zitra budu pokracovat...a jsem vyrizena...porad si neuvedomuji...ze uz toho tolik nezvladnu...
@vendelinka08 Taky mi to pořád nedochází, na každý den si planuji spoustu věcí, které je ještě třeba udělat a pak jsem vyřízená ani ne z poloviny splněných úkolů. Dnes jsem měla na ráno naplánovanou kontrolu, pak jsem potřebovala koupit pár látkových plenek a olejicek pro malickou, s tím, ze až přijdu domů, vyrazím s pejskem na procházku a uvařím... Kontrola dobrý, plenky i olejicek jsem obstarala, s pejskem jsem jen obešla blok a k večeři nám přítel přiveze pizzu, protože jsem ko... A to si furt dokola opakuju, ze díky Bohu za zimní těhotenství, protože být do toho ještě ta vedra, co byla vloni...😱
@vendelinka08
@makrela17 já už ani tu půlku úkolů nedám😌nejhorší je jak to má člověk v hlavě co všechno je ještě třeba udělat, ale bohužel už to nezvládnu..od pátku už má naštěstí manžel volno, tak to spolu doděláme..a i kdyby tak se to nezblázní, hlavně aby vše dobře dopadlo..
@mialagia Ono hlavně, ruku na srdce, to do porodu máme za pár a hlavě, teda alespoň té mojí, to úplně nedochází. Nechci si furt tak nějak připouštět, ze něco nezvládám a pak tady lezu jako lazar, protože mě bolí břicho, záda, nohy, pálí žáha a přijdu si na odstřel 😂 Ale pomalu se začínám smiřovat s tím, ze prostě když to nestihnu, tak to nebude a dodělá se to za běhu. Tak jako tak ty nejdůležitější věci připravené jsou a zbytek se nezblazni, přesně jak Ty říkáš. Hlavně aby miminka byla v pořádku a nejlépe už doma pěkně v postýlce 😊
@makrela17 to víš že jo..také to nehrotím...spíše se snažím odpočívat...protože pak nebude kdy. Co se nestihne..tak to nebude. Také si něco naplánuji a buď to zvládnu..nebo jen půlku a někdy prostě vůbec a rozhodně z toho nemám výčitky...
@makrela17 taky jsem dneska mela naplanovane, ze umyju kachlicky v koupelne, okna a vytru. Tak dopoledne jsem umyla ty kachle v koupelne, mezitim se starat o dceru,ze. Pak jsem stihla jedno okno(mame velke okna) v kuchyni a dcera musela poobedvat, kolem 12:30 jsme vysli ven, vratili se ve 3. A ja jsem byla KO. Takze jsem nakonec byla rada,ze jsem si na chvili lehla a odpocinula si. Dcerku si pak vzala na 2hodinky babicka, za coz jsem byla strasne rada. ... Uz to nedavam, ale zase si rikam ze domaci prace bude vzdy a ja potom s dvouma detma si neodpocinu asi snad v nejblizsi dobe vubec. Takze to uplne nehrotim.😊
@mialagia 😁😁 zitra pokracuji na wc kachle. A okna asi umyju jen ve vnitrku, protoze je venku jeste docela zima a mam strach abych jeste nenastydla, nestoji mi to za to. ... Jako ja bych to i nedelala, ale uz mam vsechno jine udelane a uz nevim co mam vymyslet aby se male zachtelo na svet😀😀 Ale na druhou stranu i je mi lito, ze se tak zamestnavam, protoze tahle dcera je celou dobu pred TV, a me je to hodne lito, ona proste si moc sama neumi hrat, chce si hrat porad semnou. 😥 A kdyz mam nejakou praci tak se vetsinou diva na TV resp. na Dečku.
Holky, už se vám to všem krátí, tak na vás všechny moc myslím, ať to máte rychle za sebou a mimča brzy u sebe!
Tak holky, dneska máme termín porodu dle UZ, další dle menstruace máme 5.3. tak uvidíme kdy se prtě rozhodně jít na svět 🙂
Zatím to vypadá, že tak za rok nejdříve 😀 Na to, jak už jsem přes 2 měsíce připravená rodit ( podle mudr.)
Včera jsme byli na kontrole, všechno v pořádku, nikdo nic neřešil ( jizvu po CS ), jen tedy po tom vyšetření nemůžu chodit jak mě bolí vnitřní stehna a genitálie 😀
Celou noc jsem nespala, každé otočení byla muka... 🙂 Ale teď už je to lepší 🙂
Jinak co se práce týče, také mám pocit, že nic nezvládám, protože večer jsem hotová jak snad nikdy, ale to co mám na programu dne, úklid a děti a všechno, tak stíhám, jen pak mám pocit, že bych si měla jít zamluvit místo na hřbitov... 🙂
A manžel má nějáké divné období, protože když chci s něčím pomoct, nebo tak, tak má hloupé připomínky, nebo se mi posmívá... takže jsem fakt kladně naladěná na něho a porod...
U kluků se tedy choval úplně jinak... Teď, když mě třeba bolelo to břicho, tak se otočil zadkem a nic, u kluků by mě obejmul, nebo dal pusu a tak, teď mě krásně ignoruje.... 😀
Ještě mi tak před 3 - mi měsíci zryl kus zahrady na zahrádku a mě chybí ještě tak čtvrtka zpracování - rozbít hráběma kusy hlíny a vybrat trávu ať se může sadit, to mi taky připomíná, že nemám hotové, takže dneska jak se kluci vyspí, hurá na zahráku 😀
Ahoj holky, maminy ☀️ Ja si každé rano napisu papírek, co bych rada stihla udělat, ale ne vždycky se mi to podaří 😎 naštěstí nemám extra výčitky. Ted o víkendu jeste vymalovat obývák, přítel říkal, ze to ma za chvíli... chtěla jsem jeste zařídit dětský pokoj, ale nechám to byt a počkám jeste jak se vše bude přizpůsobovat chodu. Prdolka bude stejne spát s námi v postýlce v ložnici a druhou postýlku mam připravenou v přízemí v obýváku. Opatrujte se ☺️
@baruda děkujeme, už začínají víc a víc baštit a nabírat, tak snad by jsme mohli po víkendu dom. Tak už se těším, jak nikdy! Jako Bohunicesuper, ale je tady laktační, která chce, aby všechny děti za každou cenu šli kojený dom a nechápe, že to všem nemusí jít a hlavně malá je fakt drobek a spíš ju to vysiluje, než aby nabírala.
@petratra ako sa zotavujes po porode ??

@dmiska tak mě se víc líbí diskuse než skupiny. A nakonec to vypadá na cs zítra. Tak žádný duben.