Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@baruda ja jdu az 20.9. Takze za dva tydny..to bych mela byt 13tt..tak das vedet..jsem zvedava.
@dmiska aha..vidis to....tak treba ma zkusene oko...a vi...no asi i zalezi na miminku..jak se ukaze.
Holky minuly týden psal manželův kamarád : sedněte si a držte se! Máme kluka 😃 (nekolikrat potvrzena holcicka, počítali s malou Zorkou)
Ale nám se při obou strefili ;)
@vendelinka08 já bych měla být 12+6, tak jse m na to zvědavá teda :D
Budu to brat s rezervou...ale rada bych to tentokrat vedela. Predtim jsem chtela prekvapka u porodu...ale ted uz chci kupovat na jistotu. Me kartarky predpovedely holcicku...tak uvidime jestli se trefily.
@michaela_2 a ty uz vis co cekate nebo ne?
@vendelinka08 my si asi necháme překvapeni 🙂 každopádně když jsem se ptala ze zvědavosti jestli už to paní doktorka vi - znám ji už 7 let od prvního těhotenství 🙂 řekla mi, ze dnes by ještě spis tipovala a ze jistota bude za 3 týdny -
Osobně už tedy svůj tip taky mám ....:D
@michaela_2 no v tom pripade mam tip take😀
Nam na screeningu nic nerekla, jen se ptala, co by to melo byt. Doufame v holcicku, nejakyho pindu by tam treba uz videla, u te holcicky je to vic nejisty. Byla jsem 12 plus 4 v utery.
Ahoj holky zacaly nektere z vas nevolnosti az koncem 3.mesice? Me doted nic nebylo a posledni tri dny se mi zaludek houpe a celkoe je tak nejak na nic dnes sem 11+2. Pichate nektera fraxiparin?
@lenyskat tak to je super...no ja jsem zvedava jestli za dva tydny neci tipnou nebo ne...jinak jsem dnes manzelovi rekla jmena a on souhlasil. Je zajimave..ze my jmena fakt nikdy neresili..rekla jsem a mu se libi....takze pokud by to byl kluk..libi se nam Vitek a pokud holka..tak to uz 10 let mame Annu. Tak uvidime...
Takze bychom meli Vaclava...Vojtecha a Vitka...nevim jestli se mi to uz nebude plest..😆😆😆
@hribek no...me uz nastesti zatim skoncili a doufam ze uz zadne nevolnosti neprijdou. Nezvracela jsem ale bylo mi proste tak nejak soufl a vetsinou az vecer. Uz dva tydny je mi celkem fajn a i ta unava je lepsi...ale moc toho nezvlafam..to me pak telo okamzite da najevo..ze takhle teda ne. Tak se snazim fakt setrit. Mezi praci se jen tak natahnu a pak zase po chvili pokracuji.
@vendelinka08
@lalusheee ja sem prave oproti predchozim tehotenstvim ted nemela skoro zadny nevolnosti. Jen silena unava. Poslednich par dnu me boli bricho a celkove je tak nejak soufl. Tak snad to bude jen chvilkovy
Zlaté první 3mesice, úderem 13tt je mi neskutečně zle. Večer občas zvracim
Dnes jsem 16tt a pořád je mi hrozně
U první mi bylo zle do 14tt a pak dobrý, ale teď hnus.
@vjercik jak to..ze nekomu se rozjedou nevolnosti tak pozde? hcg uz prece neroste nebo jeste ano?
Ja doufam ze uz mi bude jen dobre....u ptedchozich tehu mi nebylo vubec nic..jen u druheho me palila zaha jinak nic...ted u tretiho mi bylo tak divne..zaludek na vode a nechutenstvi..tak doufam ze uz nic nezacne.
Prece jen..o prazdninach jsem to mohla prolezet..ted uz ne...ted uz litam kolem kluku....
@hribek mě řekli, že můžu do břicha i stehna. Na začátku jsem párkrát pichla do stehna,ale pak se mi udelala mega modrina,tak jsem to začala pichat do bricha a to je mi nejake příjemnější,tak do toho 20 tydne to spíš budu dávat do břicha a pak se odhodlam do stehna. Do ramene to asi nezvládnu a aby mi to dával manžel nechci.
Neni to ma redeni krve?
My dnes mame akci na zahrade..manzel bude mit za dva tydny kulatiny a jelikoz vetsina mohla tento vikend..tak jsme to udelali ted...dalsi oslava s rodinou bude az za ty dva tydny. A jsem ko...od rana neco chystam..uklizim..ted jsem se vytratila a chvili se natahla..ale citim ze uz se mi chce spat. Nic nepiju..nalila jsem si deci bileho a cucam ho...ale nedela mi dobre dlouho sedet a krcit se. Vsichni piji a ja delam ze piju 😆.
Kluci sli spat k babicce a dedovi...

@vendelinka08 nám to doktorka řekla na screeningu ve 12+3 a byla si hooodne jistá, tak uvidíme 🙂
U Aničky nám to řekli až na druhém screrningu