icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

dmiska
6. zář 2018

@vendelinka08 nám to doktorka řekla na screeningu ve 12+3 a byla si hooodne jistá, tak uvidíme 🙂
U Aničky nám to řekli až na druhém screrningu

vendelinka08
6. zář 2018

@baruda ja jdu az 20.9. Takze za dva tydny..to bych mela byt 13tt..tak das vedet..jsem zvedava.

vendelinka08
6. zář 2018

@dmiska aha..vidis to....tak treba ma zkusene oko...a vi...no asi i zalezi na miminku..jak se ukaze.

michaela_2
6. zář 2018

Holky minuly týden psal manželův kamarád : sedněte si a držte se! Máme kluka 😃 (nekolikrat potvrzena holcicka, počítali s malou Zorkou)

Ale nám se při obou strefili ;)

baruda
6. zář 2018

@vendelinka08 já bych měla být 12+6, tak jse m na to zvědavá teda :D

vendelinka08
6. zář 2018

Budu to brat s rezervou...ale rada bych to tentokrat vedela. Predtim jsem chtela prekvapka u porodu...ale ted uz chci kupovat na jistotu. Me kartarky predpovedely holcicku...tak uvidime jestli se trefily.

michaela_2
6. zář 2018

Nám dala dnes naše hodna paní doktorka zase fotečku 💙 15. týden - roste 🙂 25.9. odběry ve II. trimestru - safriš to zase tak strašně leti! 😃

vendelinka08
6. zář 2018

@michaela_2 a ty uz vis co cekate nebo ne?

michaela_2
6. zář 2018

@vendelinka08 my si asi necháme překvapeni 🙂 každopádně když jsem se ptala ze zvědavosti jestli už to paní doktorka vi - znám ji už 7 let od prvního těhotenství 🙂 řekla mi, ze dnes by ještě spis tipovala a ze jistota bude za 3 týdny -

michaela_2
6. zář 2018

Osobně už tedy svůj tip taky mám ....:D

mysek
6. zář 2018

@michaela_2 no v tom pripade mam tip take😀

mysek
6. zář 2018

Nam na screeningu nic nerekla, jen se ptala, co by to melo byt. Doufame v holcicku, nejakyho pindu by tam treba uz videla, u te holcicky je to vic nejisty. Byla jsem 12 plus 4 v utery.

lenyskat
8. zář 2018

@mysek nám řekl na screeningu že jestli ho zrak nesali je to chlapeček. Teď jsem 15tt. Minule se trefil. Tak uvidíme. 😂

hribek
8. zář 2018

Ahoj holky zacaly nektere z vas nevolnosti az koncem 3.mesice? Me doted nic nebylo a posledni tri dny se mi zaludek houpe a celkoe je tak nejak na nic dnes sem 11+2. Pichate nektera fraxiparin?

vendelinka08
8. zář 2018

@lenyskat tak to je super...no ja jsem zvedava jestli za dva tydny neci tipnou nebo ne...jinak jsem dnes manzelovi rekla jmena a on souhlasil. Je zajimave..ze my jmena fakt nikdy neresili..rekla jsem a mu se libi....takze pokud by to byl kluk..libi se nam Vitek a pokud holka..tak to uz 10 let mame Annu. Tak uvidime...

vendelinka08
8. zář 2018

Takze bychom meli Vaclava...Vojtecha a Vitka...nevim jestli se mi to uz nebude plest..😆😆😆

vendelinka08
8. zář 2018

@hribek no...me uz nastesti zatim skoncili a doufam ze uz zadne nevolnosti neprijdou. Nezvracela jsem ale bylo mi proste tak nejak soufl a vetsinou az vecer. Uz dva tydny je mi celkem fajn a i ta unava je lepsi...ale moc toho nezvlafam..to me pak telo okamzite da najevo..ze takhle teda ne. Tak se snazim fakt setrit. Mezi praci se jen tak natahnu a pak zase po chvili pokracuji.

lalusheee
8. zář 2018

@hribek Ahojky mě bylo špatně od 7 týdne a dost.. Slabost zvracení.. Tak ob den.. Šílená únava. Zítra budu přesně 11 týden a musím říct, že už nezvracim, je mi o dost líp únava je menší a dokonce už zase konečně cvičím!!! Z čeho mám největší radost.

hribek
8. zář 2018

@vendelinka08
@lalusheee ja sem prave oproti predchozim tehotenstvim ted nemela skoro zadny nevolnosti. Jen silena unava. Poslednich par dnu me boli bricho a celkove je tak nejak soufl. Tak snad to bude jen chvilkovy

vjercik
8. zář 2018

Zlaté první 3mesice, úderem 13tt je mi neskutečně zle. Večer občas zvracim
Dnes jsem 16tt a pořád je mi hrozně
U první mi bylo zle do 14tt a pak dobrý, ale teď hnus.

vendelinka08
8. zář 2018

@vjercik jak to..ze nekomu se rozjedou nevolnosti tak pozde? hcg uz prece neroste nebo jeste ano?

vendelinka08
8. zář 2018

Ja doufam ze uz mi bude jen dobre....u ptedchozich tehu mi nebylo vubec nic..jen u druheho me palila zaha jinak nic...ted u tretiho mi bylo tak divne..zaludek na vode a nechutenstvi..tak doufam ze uz nic nezacne.

vendelinka08
8. zář 2018

Prece jen..o prazdninach jsem to mohla prolezet..ted uz ne...ted uz litam kolem kluku....

kacka214
8. zář 2018

@hribek nevolnosti jsem měla asi do 10 tt a pak celkem ustoupili, spíš občas mám nechutenství, že některé věci nejím (ryby a to je normálně mám ráda). Fraxiparine beru plus k tomu Utrogestan.

hribek
8. zář 2018

@kacka214 pichas do bricha nebo i do stehna? sem ted procitala diskuze pac jak mi roste bricho tak mam strach abych neco nepo.. pry se muze do cca 20tydne pichat do bricha a pak uz by se mel do stehna nebo paze. Me dr nic nerekla

kacka214
8. zář 2018

@hribek mě řekli, že můžu do břicha i stehna. Na začátku jsem párkrát pichla do stehna,ale pak se mi udelala mega modrina,tak jsem to začala pichat do bricha a to je mi nejake příjemnější,tak do toho 20 tydne to spíš budu dávat do břicha a pak se odhodlam do stehna. Do ramene to asi nezvládnu a aby mi to dával manžel nechci.

mysek
8. zář 2018

@kacka214 tyjo a na co to je, jestli se muzu zeptat? Utrogestan jsem mela u Vasi kvuli hematomu na zacatku, ale druhy lek vubec neznam.

vendelinka08
8. zář 2018

Neni to ma redeni krve?

vendelinka08
8. zář 2018

My dnes mame akci na zahrade..manzel bude mit za dva tydny kulatiny a jelikoz vetsina mohla tento vikend..tak jsme to udelali ted...dalsi oslava s rodinou bude az za ty dva tydny. A jsem ko...od rana neco chystam..uklizim..ted jsem se vytratila a chvili se natahla..ale citim ze uz se mi chce spat. Nic nepiju..nalila jsem si deci bileho a cucam ho...ale nedela mi dobre dlouho sedet a krcit se. Vsichni piji a ja delam ze piju 😆.

vendelinka08
8. zář 2018

Kluci sli spat k babicce a dedovi...

Strana