Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@lalusheee chci se zajet poduvat dnes do Lidlu..pokud ho tedy uz nevykoupily vcera vsechny tehule. Meli by mit i tehu rifle..tak jsem se na ne chtela podivat.
@mysek no..kluci to meli oba koncem prazdnin...a ted si myslim ze to skocilo na me
@vendelinka08 u nás v Boleslavi vyprodáno. Jen samý obr velikosti.
@maryoneta jojo uvidí se za půl roku :D :D, ono teda jako nemají po kom být drobci :D :D ale zase ani cvaldové, po pravě budu radši, když budou takhle velký i za cenu toho, že těch 10 bodyček nevyužiju :D......ty ale stejně budu kupovat až po novém roce, až mi dr řekne, jak jsou cca velký, abych se měla od čeho odpíchnout, i když ani to neni 100%
Ja som a vcera do Lidlu hned po screeningu a uz sa mi usli len ponozticky 😀 U nas naskladnuju tovar vzdy vo stvrtok, takze mame druhy pokus. Idem na siedmu rano 😀
@maryoneta ja jsem to mela tak s Vasickem, ze jsem si kupovala vse sama a mam to tak nadale. Obleceni, kocarek, vse jsem kupovala bazarove a tak, aby se mi to libilo, ale obleceniho jsem mela potom opravdu hodne, az moc bych rekla. Neco jsem uz dala sestrence, co nevyuziju. No a od nasich jsem dostala penize treba k Jezisku a bylo tam napsano na vybavicku. Domlouvam se i s mamkou treba na darcich, plus treba neco koupi stejne sama, aby si udelala jakoby radost a tchanojc nosili furt plysaky i pres zakaz, zbytecny vyhozeny penize, protoze jich asi 20 lezi nahore v patre a nic z toho. Jeste se mi ani proste nelibi no. Ty co se nam s Vasou libili, tak mame tady dole. S druhym to bude urcite stejny, tam proste vladne ten tata a nikdo mu nesmi nic rict nebo abychom se domluvili, co mu koupi, aby nekoupili blbost. Jestli to bude holcicka, tak by mr to moc potesilo, ze bych si nakoupila nejake oblecky, na kluka vse mam.
Holky tak ja dnes mela nejaky baliky z posty, prisla mi ta bunda z Bonprixu, je fajn, cekala jsem trochu vic, ale i tak jsem spokojena. Tehotensky kalhotky z Bonprixu naprosto skvely a doporucuju, to je takova uleva a pohodli, vubec nevim, ze je mam. Mimochodem mam jeste 3x z Lindexu od jedne pani, ale me jsou velky, je to velikost 40/42, kdyby jste nekdo chtel nahodou odkoupit nez je dam na net. Odpovida L,XL. Dal mi prisly džegíny a leginy z Lidlu a od jedne maminky asi 5 tehotenskych tricek a slaby svetrik z HM, moc krasny vsechno, jsem nadsena. Jinak take se tesite na prvni pohyby? A take se tesim, az nam rekne pani dr pohlavi.
@mysek Jo přesně, už byl i celorepublikový sraz a nějaké regionální 🙂.
No něco jsou tchán a tchyně super, ale taky mají své mouchy. Třeba tchyně je slepičí prdelka, řekli jsme rodině o těhotenství už dřív jak na konci prvního trimestru, protože jsme zrovna byli v ČR a nechtěli jsme to pak říkat třeba po skypu. Ještě jsme všechny prosili, že to ví jen nejbližší rodina, tak ať si to nechají pro sebe. No druhý den tchyně potkala manzelovu bejvalou spolužačku a už jí to vyprávěla. Pak se nám s tím pochlubila, jak kdyby nic, tak jsme se pohádali, vůbec nechápala, co nám vadí a nakonec jsme špatní my, protože s tím hrozně moc nadelame, prý to prostě buď dopadne nebo ne. Hlavně mi jde ale o tu důvěru, nebylo to poprvé, co řešila naše soukromé věci s cizími lidmi. Takže teď jsou ty vztahy takové napjaté.
@dzogobela Já jsem měla pro jistotu jedno bodícko vel. 50, ale od začátku jsem věděla, že je dcera hrozně dlouhá, naštěstí se doktorka nesekla a ani se nenarodila dřív.
Jinak nám ta naše první velikost 56 vyšla na nějaké tři měsíce, vel. 62 mám pocit, že skoro nenosila, snad jen měsíc, a až velikost 68 jsme konecne využili delší dobu.
Tak jsem byla v lidlu a temer vse vyprodane..koupila jsem si ty tehu rifle..ale zitra je vratim..moc se vnich necitim..skoda ze to tam nejde rovnou vyzkouset. U nas se velikost 56 moc neohrala...starsi syn Vasik ji mel asi 2 tydny a Vojta bohuzel vubec..mel 54cm pri narozeni..takze mu to bylo fakt tesne..pokud to bude dalsi kluk musim pocitat ze malinky nebude po me..ale zase obrik po tatovi..proste geny jsou geny...Vasa ma 10let a neri kolem 150cm...jeste 18 cisel a je jako ja...
Vojta ma 6 a pul a uz ma 129cm...
@vendelinka08 to je dobre, ze pekne rostou, Vasik je porad takovy drobek, snad to dozene. S tim oblecenim skoda a nechces kouknout tady na bazarek nebo jeste nakupuju na Vinted. Jsem vetsinou spokojena, neco se sehnat da a je to o neco levnejsi a nekdy to nemaji ani nosene treba. Nakupuju jako diva ted😀i Vasovi boty takhle kupuju a i obleceni i dost dopredu, jsem hroznej magor na to a mam to rada dopredu. Da se nekdy fakt hezky nakoupit. Ale ted mi nabizi jedna znama tady u nas, ze mi da nejaky obleceni na Vasu, tak jsem zvedava co to bude.
@aliishaa no prave no jde i o ten princip, kdyby to udelala jednou, ale kdyz je to vickrat potom vid, tak uz je to horsi. Tata to teda taky hned vyzvanil babi, tak ze to vi potom vsichni a mamka to vyzvanila v praci. Ale u nich mi to az tolik nevadilo, nemaji tech prohresku tolik a asi to potrebovali nekomu sdelit, spis maji obavy, jak to vsichni zvladneme, snazi se pomahat a vi, ze Vasik je takovy narocnejsi a ze by bohate stacil, tak jsem to z nich trochu citila a nedivim se jim, mam stejny obavy a jak to i prijme.
Uz mam komplet vysledok screeningu (aj s krvou): negativny, velmi nizka pravdepodobnost DS.
Takze sa idem oficialne rozplakat od stastia a ulavy a zelam Vam vsetkym pekny den! 🍀 ❤
@lotta1234 super zprava..doufam..ze takove vysledky tady budeme mit vsechny...😀

@vendelinka08 jej no to taky zadna radost, ten streptokok je previt, jako telo se s tim i poradi, ale ja se toho uplne od jara taky nezbavila asi, protoze jsem mela od jara porad rymu a takovy ten streptokovy povlak sem tam. Tak ted uz mam objednano, objednala jsem bez alkoholu. Je to neco, ono ted asi ty nemoci zacnou no.