Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@dmiska
@dzogobela
no to doufam, myslim si, že nervů už sem měla dost. Každopádně mi teda ani neřikala, že by to mohlo být opožděný, když jsem byla v 5+3 i na krvi a na potvrzení, jestli se jedno o mimoděložní nebo ne, byl na ut vidět jen gestační váček a podle dr to odpovídalo 5+2, na další KO sem byla právě 5+6 a byl jen žloutkový váček. Je mi jasný, že za ty 4 dny nemohl být pokrok nějak razantní :D a i je mi jasný, že to má každá jinak. Na netu ale čtu, že už by to mělo být "mnohem" větší a vyvinutější. A břicho mam už poměrně taky velký.
Holky jak se cítíte v tomhle vedru? Mě je děsně. Fuuj
Když si vezmu, že jsem v prvním trimestru a sotva lezu 🤣 chudáci holky, co jsou v pokročilém stadiu
@nikolspace viď. Je hnusný to počasí. Hned jak přijdu z práce jdu ven pod studenou sprchu 🤣
@nikolspace ja rodila dceru 29.7.2016, ale to nastesti to leto nebylo tak silene 🙂
Mne je celkem ok, jen v noci se spatne spi a rano je mi trochu blbe, nez se najim. Jinak z toho vedra samozrejme nejsem na vetvi a je mi tezko, ale to uplne neprisuzuju tehotenstvi 😀
Holky v kolikatem tt bylo videt srdicko?
@vendelinka08 Já jsem měla 6+0, ale za týden jsem šla ještě jednou pro jistotu na kontrolu 🙂
@vendelinka08 já byla 5+6 a nic,zítra jsem 7+0,tak snad uz
@vendelinka08 Já 5+3 Podle ms a vidět už bylo
@everyone ja byla dnes a zatim nic ..dle ms jsem asi 6+3 dle ovu muzu byt 5+4...mela jsem ovu az 20dc...tak doufam ze se za dva tydny objevi...
Kdy jste byly popr e u Dr...je to 12 dni co mi vysel pozitivni test a 11 dni od zpozdeni ms...
Vloni jsem byla brzy a jeste nebylo ani nic v deloze...az o tyden pozdeji a o dalsi tyden uz bylo srdicko...ale nedopadlo to...ale zve si me tam sam doktor...ja bych osobne sla az pozdeji...
Tak jsem dneska byla na kontrole 5+6 a srdíčko ještě vidět nebylo.... objednal mě znovu až za 3 týdny.... to bude zase čekání........ Mám takovej blbej dotaz, chodíte se koupat do bazénu v takhle ranném stádiu? Ptala jsem se doktora a ten mi řekl, že jen v čisté vodě...... otázkou je, co je podle něho čista voda, jasně že rybník asi ne, ale co domácí bazén? Máme pískovou filtraci, takže čistě vypadá..... ale kdo ví..... doteď jsem to neřešila a normálně se koupala, ale trochu mě znejistěl....
takže holky, byla jsem na kontrole, jestli je vidět srdíčko......tak srdíčko tam je no a vlastně ne jedno, ale dvě......tak sem se tam hned rozbrečela. Dvojčata nikdo u nás nemá, tak nechápu, jak sem k nim přišla já. :D další kontrola za tři týdny, tak sem na to zvědavá.....
@lalusheee no mě to zatim moc hustý teda nepřijde :D těšila jsem se na jednu holčičku :D potřebuju to jen vstřebat :D, což asi bude chvíli trvat. dneska sem přesně 7+0 a asi to chtě nechtě budeme muset už říct, protože mi už jaksi roste břicho :D ach muj bože, to toho v té práci moc neudělam :D
@baruda tak to moc gratuluji k srdickum...hlavne at jsou prdolky zdrave a pekne se vyviji....

@lenyskat ja na screening objednana nejsem, ale minule mi ho delala primo moje gyndarka, tak predpokladam, ze ted to bude stejne. Cekam zacatek zari. Jinak pohlavi si rict nenechame 🙂 tentokrat se nechame prekvapit.