icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

dzogobela
autor
2. srp 2018

@lenyskat ja na screening objednana nejsem, ale minule mi ho delala primo moje gyndarka, tak predpokladam, ze ted to bude stejne. Cekam zacatek zari. Jinak pohlavi si rict nenechame 🙂 tentokrat se nechame prekvapit.

dmiska
2. srp 2018

@baruda srdíčko by mělo být. Ale pokud byl minule jen žloutkový váček, je třeba těhotenství mladší a vše bude až později.

baruda
2. srp 2018

@dmiska
@dzogobela
no to doufam, myslim si, že nervů už sem měla dost. Každopádně mi teda ani neřikala, že by to mohlo být opožděný, když jsem byla v 5+3 i na krvi a na potvrzení, jestli se jedno o mimoděložní nebo ne, byl na ut vidět jen gestační váček a podle dr to odpovídalo 5+2, na další KO sem byla právě 5+6 a byl jen žloutkový váček. Je mi jasný, že za ty 4 dny nemohl být pokrok nějak razantní :D a i je mi jasný, že to má každá jinak. Na netu ale čtu, že už by to mělo být "mnohem" větší a vyvinutější. A břicho mam už poměrně taky velký.

lalusheee
2. srp 2018

Holky jak se cítíte v tomhle vedru? Mě je děsně. Fuuj

nikolspace
2. srp 2018

Když si vezmu, že jsem v prvním trimestru a sotva lezu 🤣 chudáci holky, co jsou v pokročilém stadiu

lalusheee
2. srp 2018

@nikolspace viď. Je hnusný to počasí. Hned jak přijdu z práce jdu ven pod studenou sprchu 🤣

baruda
2. srp 2018

@dzogobela teď koukam, že jsem se sekla o týden :D byla jsem na poslední kontrole 5+6, takže teoreticky by teď být vidět mohlo. potřebuju trochu uklidnit, pořád se bojim, že je něco špatně, manžel, na konci příštího týdne odjíždím pryč, tak abych byla aspoň drobet v klidu

dzogobela
autor
2. srp 2018

@baruda jo. Tak muze byt mladsi. Ovulace mohla byt pozdeji 🙂

dzogobela
autor
2. srp 2018

@nikolspace ja rodila dceru 29.7.2016, ale to nastesti to leto nebylo tak silene 🙂
Mne je celkem ok, jen v noci se spatne spi a rano je mi trochu blbe, nez se najim. Jinak z toho vedra samozrejme nejsem na vetvi a je mi tezko, ale to uplne neprisuzuju tehotenstvi 😀

baruda
2. srp 2018

@dzogobela ok děkuji, tak uvidíme zítra :D a ještě se zeptám, když bych chtěla fotku z ut můžu jí to normálně říct? Manžel je hrozně zvědavej a pořád by chtěl chodit na kontroly se mnou, ale řikala jsem mu, že je to zbytečný. Nebudu vypadat blbě, když ji budu chtít? :D

dzogobela
autor
2. srp 2018

@baruda ne 🙂 me se automaticky pta vzdycky 🙂

baruda
2. srp 2018

@dzogobela tak mě se teda ještě nezeptala, ale ono nebylo asi ani proč, no uvidíme, co bude vidět :D kdyžtak si řeknu

dzogobela
autor
2. srp 2018

@baruda vetsinou se dava fotka az se srdickem. 🙂

baruda
2. srp 2018

@dzogobela děkuji,tak třeba budu mít zítra štěstí a už tam bude 🙂

hribek
2. srp 2018

@baruda ja mela fotku i bez srdicka, staci si rict 🙂

vendelinka08
2. srp 2018

Holky v kolikatem tt bylo videt srdicko?

everyone
2. srp 2018

@vendelinka08 Já jsem měla 6+0, ale za týden jsem šla ještě jednou pro jistotu na kontrolu 🙂

baruda
2. srp 2018

@vendelinka08 já byla 5+6 a nic,zítra jsem 7+0,tak snad uz

nikolspace
2. srp 2018

@vendelinka08 Já 5+3 Podle ms a vidět už bylo

vendelinka08
2. srp 2018

@everyone ja byla dnes a zatim nic ..dle ms jsem asi 6+3 dle ovu muzu byt 5+4...mela jsem ovu az 20dc...tak doufam ze se za dva tydny objevi...

vendelinka08
2. srp 2018

Kdy jste byly popr e u Dr...je to 12 dni co mi vysel pozitivni test a 11 dni od zpozdeni ms...

vendelinka08
2. srp 2018

Vloni jsem byla brzy a jeste nebylo ani nic v deloze...az o tyden pozdeji a o dalsi tyden uz bylo srdicko...ale nedopadlo to...ale zve si me tam sam doktor...ja bych osobne sla az pozdeji...

vladusa85
2. srp 2018

Tak jsem dneska byla na kontrole 5+6 a srdíčko ještě vidět nebylo.... objednal mě znovu až za 3 týdny.... to bude zase čekání........ Mám takovej blbej dotaz, chodíte se koupat do bazénu v takhle ranném stádiu? Ptala jsem se doktora a ten mi řekl, že jen v čisté vodě...... otázkou je, co je podle něho čista voda, jasně že rybník asi ne, ale co domácí bazén? Máme pískovou filtraci, takže čistě vypadá..... ale kdo ví..... doteď jsem to neřešila a normálně se koupala, ale trochu mě znejistěl....

kacka214
2. srp 2018

@vladusa85 normálně se doma koupu. V tehoe vedrech je spíš zdraví škodlivé se nekoupat 😁

baruda
3. srp 2018

takže holky, byla jsem na kontrole, jestli je vidět srdíčko......tak srdíčko tam je no a vlastně ne jedno, ale dvě......tak sem se tam hned rozbrečela. Dvojčata nikdo u nás nemá, tak nechápu, jak sem k nim přišla já. :D další kontrola za tři týdny, tak sem na to zvědavá.....

lalusheee
3. srp 2018

@baruda ježíš no hustý!!!!!!! 😍💐 Tak hlavně ať je vše ok. A v kolikatem týdnu jsi?

dmiska
3. srp 2018

@baruda super, gratuluju 🙂

baruda
3. srp 2018

@lalusheee no mě to zatim moc hustý teda nepřijde :D těšila jsem se na jednu holčičku :D potřebuju to jen vstřebat :D, což asi bude chvíli trvat. dneska sem přesně 7+0 a asi to chtě nechtě budeme muset už říct, protože mi už jaksi roste břicho :D ach muj bože, to toho v té práci moc neudělam :D

baruda
3. srp 2018

@dmiska děkujeme, hlavně, že mě minulý týden uklidňovala, že to je nejspíš jen modřina a teď ta modřina má srdíčko :D ach jo :D dala bych si panáka nebo flašku vína :D tak asi skončim s birellem :D

vendelinka08
3. srp 2018

@baruda tak to moc gratuluji k srdickum...hlavne at jsou prdolky zdrave a pekne se vyviji....

Strana