icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

kacka214
6. srp 2018

@lalusheee jsem ale hrooozne unavená, odpoledne bych spala a večer ulehnu brzy. V jedné aplikaci si zapisuju délku spánku a tam je doporučeno, že těhotná má v průměru spát 7,8hodin a já mám průměr 9 hodin...

lalusheee
6. srp 2018

@kreatura to je boží. Já právě nechci moc přibrat.. Ideál 9-10 kg víc ne.. Zhubla jsem 13 kg.. Těhotenství nebylo v plánu a tak nechci být jak velryba.. 🙈🤣 Ale samozřejmě se na mimi těšíme moc.

lalusheee
6. srp 2018

@kacka214 já nemůžu spát o víkendu to se vzbudí v půl 8 a oči jak baterky a to jdeme třeba v 1 spát. A přes týden co jdu do práce spím těch 7 někdy 8 hodin..

lalusheee
6. srp 2018

@vendelinka08 asi.. Já nevím. Mě bylo teď divně tak sem si nalila trošku coly a už je mi o dost líp. Jdu dát sprchu a šup do postele.

vendelinka08
6. srp 2018

My pred chvilkou prisli s klukama ze hriste..sli jsme az vecer..az nebylo takove horko...dali jsme sprchu a koukame na tv...kupodivu nejsem dnes ko..

janulejean
7. srp 2018

Ahojte holky, už vás nějakou dobu sleduju a tak jsem se rozhodla přidat 🙂. Podle kalkulačky jsem 6+6, předpokládaný termín je konec března. Máme s manželem čerstvě po svatbě a vypadá to, že se na líbánkách zadařilo :D. Nikdo to ještě neví. 27.7. mi bylo potvrzeno doktorem těhotenství a 17.8 jdu na kontrolu, tak doufám že už bude i srdíčko a vše v pořádku. Teprve pak bych chtěla oznámit rodině. Jinak taky se mi chce furt děsně spát a jsem unavená. Jedno ráno v práci jsem měla takovou krizi, že jsem myslela že to tady někde zapíchnu :D. Přestala jsem pít kafe a místo něho si dávám caro, asi mi evidentně chybí kofein :D. Nevolnosti naštěstí zatím nemám, jen prsa pobolívají.

baruda
7. srp 2018

@janulejean gratuluji, mě srdíčka potvrdili právě v 6+6. Rodičům a sourozencům jsme to museli oznámit o 3 dny déle, protože už roste břicho. Kafe sem taky přestala pít a místo něj pila Caro, ale bylo mi po Caru špatně, tak jsem přestala pít i to. Poslední dva dny trpím. 4 dny sem pořádně nejedla, při pomyšlení na jídlo mi je ještě víc zle. Jediný, co trochu zvládnu je ovoce a zelenina :D

lalusheee
7. srp 2018

Mě je zleeeee... 😔 Sem v práci jak mrtvola. Co pomáhá holky? Mám hermankovej čaj.. Jídlo nechci ani vidět.

kreatura
7. srp 2018

@lalusheee Mě pomáhá chlazená kofola, po 4 dnech jsem něco snědla díky ní 🙂 , ale cola je také dobrá po doušcích, jen mě vadí ty bublinky 🙂

lalusheee
7. srp 2018

@kreatura koupím. Děkuju. Jsem úplně slabá v práci je to děs. Těším se až si lehnu

everyone
7. srp 2018

@lalusheee Mě trošku pomáhají zázvorové lízátka. Jinak taky nevím 😞 Je mi zle celý den, nejvíc ráno a večer

vendelinka08
7. srp 2018

Take mi prestala chutnat kava...a opet ujizdim na rannim cernem sladkem caji s citronem...to me vzdy tak nejak povzbudi...minuly tyden jsem jeste kafe pila a ted uz mam spise nechute...

vendelinka08
7. srp 2018

Me byva divne vecer..tak si uz chladim colu...

lalusheee
7. srp 2018

Já jsem se vybavila.. Kupodivu sem si dala v práci dva čtverečky čokolády A docela lepší.. Teď už ale ležím. Půl hodinky a pak si udělám pozdní oběd..

vendelinka08
7. srp 2018

@lalusheee na co je ten Antimetil? Lizatka jsem mela u prvniho tehu...ale nevyuzila..me bylo dobre..i druhe tehu jsem mela v poho..to jsem spise trpela pozdeji na paleni zahy...mela jsem zasobu Rennie. A ted uvidime..jinak holky..co teda ted mam..je uzasny nos!!! Citim snad uplne vse a jeste vice...vadi mi urcite vune kremu atd...proste mazec.

kacka214
7. srp 2018

Mě pomáhá na nevolnosti vychlazené nealko pivo. Kafe nepiju, nemám na něj chuť a nechci do sebe rvát kofein, stačí jednou za čas chlazená cola na zklidnění žaludku. Černý čaj také ne. Koupila jsem si těhotenský čaj a ten mi i chutná.

lalusheee
7. srp 2018

@vendelinka08 ten je taky na nevolnost.. Je to extrakt ze zázvoru v tabletách

vendelinka08
7. srp 2018

Aha..tak to vyzkousim...

baruda
7. srp 2018

@vendelinka08 já ted koupila v rosmannovi zazvorovo limetkove pastilky bez cukru za 25 Kč a rekla bych,ze to je lepsi

janulejean
8. srp 2018

Dneska mám únavovou krizi... já tady v tom kanclu na stole snad usnu. Šílené...

lalusheee
8. srp 2018

Já normálně zázrakem po tom antimentilu úplně ok. Nevolnost není únava taky moc ne.. Jen sem lehce křehká 🤣 ale jinak ok.

baruda
8. srp 2018

@lalusheee a ten je na předpis? já ráno relativně v pohodě, ale po obědě umírám. od neděle sem ještě pořádně nejedla, vždycky jen pár soust a to je vše.

lalusheee
8. srp 2018

@baruda nene. Volně v lékárně a jeden ráno druhý v poledne. Víc ne. Už mám v sobě poledni.. Trošku to. Na mě šlo.. Tak ať se netrapim

baruda
8. srp 2018

@lalusheee já si včera koupila zázvorovo limetový bonbony, ale ty bych musela cucat vkuse, tak chci zkusit něco trvalejšího :D zítra odjíždim na týden a kousek na tábor, tak abych to dala :D

baruda
8. srp 2018

@lalusheee tak jsem vyslala do lékárny kolegyni, protože tam akorát šla :D tak mi místo toho přinesla antimethanol proti kocovině :D :D no, pro mě to nebude, ale tatínek to třeba ocení :D

lalusheee
8. srp 2018

@baruda 🤣🤣🤣

lotta1234
8. srp 2018

@hribek tak som sa prave vratila od gynekologa, vsetko je ako ma byt, jedno babatko a ma uz aj ❤ zajtra budem drzat palce 🙂

kacka214
8. srp 2018

@janulejean já jsem teď odpoledne úplně hotová

janulejean
8. srp 2018

@kacka214 mě to trochu přešlo, ale nic moc. Po práci ještě musím na úřady a nákup, ale vím že jak dolezu domů tak lehnu :D

hribek
8. srp 2018

@lotta1234 to je super. Gratuluju. Dekuju snad bude taky vse ok.

Strana