Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vendelinka08 asi.. Já nevím. Mě bylo teď divně tak sem si nalila trošku coly a už je mi o dost líp. Jdu dát sprchu a šup do postele.
My pred chvilkou prisli s klukama ze hriste..sli jsme az vecer..az nebylo takove horko...dali jsme sprchu a koukame na tv...kupodivu nejsem dnes ko..
Ahojte holky, už vás nějakou dobu sleduju a tak jsem se rozhodla přidat 🙂. Podle kalkulačky jsem 6+6, předpokládaný termín je konec března. Máme s manželem čerstvě po svatbě a vypadá to, že se na líbánkách zadařilo :D. Nikdo to ještě neví. 27.7. mi bylo potvrzeno doktorem těhotenství a 17.8 jdu na kontrolu, tak doufám že už bude i srdíčko a vše v pořádku. Teprve pak bych chtěla oznámit rodině. Jinak taky se mi chce furt děsně spát a jsem unavená. Jedno ráno v práci jsem měla takovou krizi, že jsem myslela že to tady někde zapíchnu :D. Přestala jsem pít kafe a místo něho si dávám caro, asi mi evidentně chybí kofein :D. Nevolnosti naštěstí zatím nemám, jen prsa pobolívají.
@janulejean gratuluji, mě srdíčka potvrdili právě v 6+6. Rodičům a sourozencům jsme to museli oznámit o 3 dny déle, protože už roste břicho. Kafe sem taky přestala pít a místo něj pila Caro, ale bylo mi po Caru špatně, tak jsem přestala pít i to. Poslední dva dny trpím. 4 dny sem pořádně nejedla, při pomyšlení na jídlo mi je ještě víc zle. Jediný, co trochu zvládnu je ovoce a zelenina :D
Mě je zleeeee... 😔 Sem v práci jak mrtvola. Co pomáhá holky? Mám hermankovej čaj.. Jídlo nechci ani vidět.
Take mi prestala chutnat kava...a opet ujizdim na rannim cernem sladkem caji s citronem...to me vzdy tak nejak povzbudi...minuly tyden jsem jeste kafe pila a ted uz mam spise nechute...
Me byva divne vecer..tak si uz chladim colu...
@lalusheee na co je ten Antimetil? Lizatka jsem mela u prvniho tehu...ale nevyuzila..me bylo dobre..i druhe tehu jsem mela v poho..to jsem spise trpela pozdeji na paleni zahy...mela jsem zasobu Rennie. A ted uvidime..jinak holky..co teda ted mam..je uzasny nos!!! Citim snad uplne vse a jeste vice...vadi mi urcite vune kremu atd...proste mazec.
Mě pomáhá na nevolnosti vychlazené nealko pivo. Kafe nepiju, nemám na něj chuť a nechci do sebe rvát kofein, stačí jednou za čas chlazená cola na zklidnění žaludku. Černý čaj také ne. Koupila jsem si těhotenský čaj a ten mi i chutná.
@vendelinka08 ten je taky na nevolnost.. Je to extrakt ze zázvoru v tabletách
Aha..tak to vyzkousim...
@vendelinka08 já ted koupila v rosmannovi zazvorovo limetkove pastilky bez cukru za 25 Kč a rekla bych,ze to je lepsi
Dneska mám únavovou krizi... já tady v tom kanclu na stole snad usnu. Šílené...
Já normálně zázrakem po tom antimentilu úplně ok. Nevolnost není únava taky moc ne.. Jen sem lehce křehká 🤣 ale jinak ok.
@janulejean já jsem teď odpoledne úplně hotová
@kacka214 mě to trochu přešlo, ale nic moc. Po práci ještě musím na úřady a nákup, ale vím že jak dolezu domů tak lehnu :D

@lalusheee jsem ale hrooozne unavená, odpoledne bych spala a večer ulehnu brzy. V jedné aplikaci si zapisuju délku spánku a tam je doporučeno, že těhotná má v průměru spát 7,8hodin a já mám průměr 9 hodin...