Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Kdyby clovek do toho briska videl...takto se musime obrnit trpelivosti a cekat...
@vendelinka08 přesně tak, já byla minulý týden a jdu až za 14 dní a trnu, jestli jsou obě prdelky v pořádku nebo ne. manžel je taky jak na trní, pořád se ptá, jestli mi je víc špatně než od žaludku a ujišťuje se, že to jsou jen nevolnosti. Nejradši bych chodila každý týden, abych byla vklidu, že je vše v pořádku a že tam jsou stále dvě
Holky já byla u pana doktora v pondělí potvrdil mi těhotenství a mám přijít 23.8. srdíčko už půjde krásné vidět budu 10tyden.dal mi nemocenskou kvůli mě přeci kde taham kusy +-5-7 kg a ohybam se do beden jsem ho poprosila ať mi to napíše...ó unavene ani nemluvím a dotoho je mi blbe ale nezvracim.spis tak těžko ještě do toho to teplo a dusno..však to znáte 🙂
@vendelinka08 Verim ti, u mna najhorsia nervozita zacala asi 3 dni pred vysetrenim. Teraz som asi aj rada, ze lekar nemal skorsi termin, az dnes (som v 8. t) a uz rovno potvrdil aj srdiecko a idem az o mesiac.
@baruda Pripajam sa ku gratulantom k dvojickam 🙂 mojej babke sa narodili 3x po sebe dvojicky, takze dnes som u lekara cakala, kolko toho napocita :D ale je tam teda "len" jedno babatko 🙂
Holky taky vám bývá tak děsně blbě? Měla jsem mimo zvracení a nevolnosti i několikrát migrénu, dneska mě j mimo zad, bolí snad celý stehna a kolena, střídá se to, jen dneska jsem měla i trochu emocionální výlev. Jak to doma zvládám o dost mizerneji než jindy. Tak mě to nějak rozlitostnilo. :+/ Mám dobrej hormonální guláš, a ještě k tomu ty vedra hrozný.
Nevolnosti jako takove zatim nemam..spise je mi obcas..nejvice vecer tak divne...nebo je mi divne a v zapeti zjistim ze mam sileny hlad a musim se hned najist...ale jinak mi zacalo nevonet mnoho veci...citim vse ostreji...a hodne spim...a co se tyce veder..tak to nedavam vubec...pokud nemusim tak radeji nevylezam...
Za tyden me ceka kontrola...tak snad uz se trochu uklidnim...
@hribek take to budu brat az bude po prvnim screeningu a bude vse ok...do te doby si to zatim tolik nepripoustim..radeji...jeste ale cekam na potvrzeni srdicka...
@hribek jej, to je skvela sprava!! 🙂 gratulujem!
@vendelinka08 my sme si to teda od vcera uz pripustili a oficialne sme sa zacali tesit. aj manzel, on bol predtym trocha opatrnejsi.
Baby a kedy sa objednavate na 1. screening? Viem, ze ma byt v 12. t, ale zavolat si uz teraz?
Já jdu až v 13.tt a to jsem se objednávala víc jak měsíc předem 😑
Dnes mě od ráda bolí bedra.. vím, že to může být z toho jak se roztahuje děloha. Bolí vás taky někoho? Mám strach aby to nebyl zánět...máme v kanclu klimu a pár dní posmrkávám...
@dmiska
@kacka214
@nikolspace
diki za radu, idem na to 🙂
Holky jak jste na tom s oznamováním rodině? Já jsme dnes 8+5, srdíčko potvrzeno před týdnem a tak nějak se mi asi ještě nechce úplně roztrubovat... Horší je, že už nevypadám moc tlustě, protože bříško už mi nejde zatáhnout a vyčuhuje 🤰 Kdy jste oznámili,nebo budete oznamovat vy?
Ahojky holky, přidávám se k vám. Dnes sem 10+4tt. a termín mi vychází 3.3., ale myslím, že to bude spíš konec února, protože mám a v 1.těhu sem měla problémy s tlakem. Mám 5,5-letou dcerku a ted se snad dočkáme druhátka. Oboje je po IVF.
Ted je mi fest zle od žaludku, večer zvracím skoro denně a celkově večer je mi nejhůř ☹ zkoušela sem homeo Coculine i nějaký tabletky se zázvorem, co jsou i proti zvracení při cestování a nic na mě neúčinkuje, takže musím čekat, než to odezní.
28.8. jdu na 1.screening do Pronatalu v Brně.
Přeji všem krásný těhulkování a budu se těšit, že se zde budem navzájem povzbuzovat a předávat si cenné ifo😉❤
@makrela17 my to oznámili rodičům o víkendu, protože mi břicho už roste a v práci to ví, aby se podle toho stihli zařídit.....prarodičům ještě chvíli počkáme, aspoň do 12 týdne, pokud to půjde
@lotta1234 u nás se třeba na screening objednává až na papír od doktorky. Já jdu na kontrolu až 9+6, tak doufam, že mi už dá doporučení
@makrela17 My jsme to oznámili minulý víkend. To jsem začala 9tt. Ono asi záleží na vztazích v rodině. My jsme si hodně blízcí a naši se na vnoučátka těší už dlouho. Chtěli jsme jim konečně udělat radost a kdyby náhodou to nevyšlo, tak nás alespoň podrží. A taky to už věděli kolegyně v práci, tak aby se to k nim nedostalo dřív 🙂
Ja to rekla jen mamce a jedne nej kamaradce...a manzel..jinak nikdo..a reknu to az po prvnim screeningu..pokud to tedy na me nekdo drive nepozna.

@lotta1234 tak to gratuluji..ja musim jeste tyden pockat..snad bude vse v poradku a bude tam mimi a srdicko...minule byl jen vacek...