Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@lotta1234 ja sem mela nejist nepit od pulnoci ale rano sem se napila ciste vody, a pak v prubehu testu se pit nesmelo
No ja jsem taky nesmela od pulnoci. A sla jsem na 7:30. A rano predtim maximalne cistou vodu...
holky, ještě jeden den do další kontroly na genetice a já začínam být hrozně nervní, přitom mi řekli, že tam nic vážnýho už být nemůže. ach jo, asi to do zítra nevydržim
@stef9328
@fiedlermonika
@harleta
Vase skusenosti ma presvedcili, ze tam zavolam a opytam sa, ci som tu 18tu hodinu neprepocula.
@lotta1234 my jsme měli napsáno nejist 10hid před, takže to vyšlo na cca 20:00-20:30...pak jen obyč vodu a ráno taky obyč vodu. Po vypití roztoku už nic..ani lokalita, jen vypláchnout ústa 😉
Tak ted jsem volala na vysledky cukrovky a prej vse na jednicku, tak se mi ulovilo. Pak genetika, ale to az 2.1.. @baruda vubec se ti nedivim, ze jsi nervozni, taky stresuju. Ale porad si rikam, ze je to zdravy klucina, drzak nas :D Vse dobre dopadne uvidis a pak uz to mame za par 🙂
Holky...tak uz mam vybrany kocarek...budu si brat od kamosky Peg Perego Pop up...uz jsem od teto znacky mela 3 druhy kocarku a byla jsem vzdy maximalne spokojena..a kamoska ho ted prodava..tak nemam co resit. V patek mi jeste ukaze hlubokou korbu a sedacku vajicko...barva je seda...tmava kombinace se svetlou...material neopren..drzi barvu a je nepromokavy...zvazovala jsem Brio go a Peg Perego...a mam uz jasno. Dnes mi volala dalsi kamoska..ze mi jeji dcera pujci ten prouteny kosik na kolech na mimco...tak super..uziju prvni 3 az 4 mesice v obyvaku.... no..uz se to zacina hybat...zatim mam totiz jen jedny ponozky. 😊
@vendelinka08 But vklidu, ja nemám ani ten kočar :D ale naštěstí po dceři nejake oblečky mam, ale u nas je blbe to,že dcera je letni miminko a tedka to bude začátek března, což velikostně moc nepasuje :( ...ale co už mam koupene je toto. 🙂
@stef9328 tak to uz mas peknou vybavu!!! Take uz pomalicku zacnu...
@vendelinka08 jo to je pouze obleceni,ale kocar(to hlavni nechavam po novem roce) tedkom se kupovalo dceri na Vanoce😁
@petratra jo kombinezku jsem taky koupila,zapomela jsem ji tam dat,kamoska mi pujci cepicku+backurky. Fusak mam po dceri. Taky prave vubec nevim co na takove to obdoby. Svetricky mam po male,ale vse vel.56coz si mysim,ze budou velke,no kazdopadne si jeto nechavam a uvidime,pokud bude v nich plavat tak dokoupim pak. Mikinky s kapuckama proa me jednoznacne ne, vlastne vubec nic s kapuckama aspon do te doby co to miminko lezi. Uz po zkusenostech jsem vse s kapuckach prodala😁
Holky co kupujete za plenky. Za me urcite na milion % Dada pleny ne! Dceri po 2plenkach se tak oprudila ze 14dni se z toho dostavala,takze nebudu zkouset ani na druhe miminko. Byla jsem max spokojena s DM plenkami,vyhovovali me i vice nez pampers,ale zacinala jsem u cislo 3. Prave mi mamka,protoze zije v Nemecku nakoupila 1,2,3 tam (vychazi levneji) tak jsem zvedava,jak budou vyhovovat miminko. Ale zajima me taky jake vy kupujete,mam jeste koupene klasika 1 premium care pampers. Ale zase na pamperskach moc neujizdim,moc mi nevyhovujou.
U Vasika jsem kupovala huggies..ty mu sedely super a Vojtovi zase Pampers...a DM. Ale kazdemu diteti sedi jine..chce to zkouset.
@vendelinka08 no ja prave vim,ale rada bych cvhtela mit zasoby doma,protoze pak s dvouma detma a kupovat navic plinky se mi moc nechce,to jsou penize hozene vetrem,chapete me😁😁😁
@stef9328 Známá Dada plenky používá a je s nima maxiálně spokojená. Je to asi individální.
Mně tchýně nakoupila zásobu obyč. látkových plenek, tak trochu bez mého souhlasu. Postavila mě před hotovou věc, že prostě tohle budu používat a ona mi je bude prát a sušit tak jsem zvědavá, jestli je fakt budu používat nebo ne, protože u dvojčat mi teda příjde jednodušší tu plenku vyhodit a ne řešit nějaký přemáchnutí, praní, sušení atd. A hlavně jsem koukala třeba na pleny typu bamboolik a to mi příjde i praktické, mít vrchní kalhotky a jednu vkládají plenku, ale ne ta klasická metoda, že budu na sebe dávat 2-3 obyč. pleny, u těch dvojčat tu spotřebu nechci ani vidět 🙂