icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

ljucy29
Odpověď byla odstraněná
stef9328
20. lis 2018

@lotta1234 😨 ne ja jedla asi v 21:00 hod naposledy a sla jsem v 6:45 rano

fiedlermonika
20. lis 2018

@lotta1234 ja sem mela nejist nepit od pulnoci ale rano sem se napila ciste vody, a pak v prubehu testu se pit nesmelo

harleta
20. lis 2018

No ja jsem taky nesmela od pulnoci. A sla jsem na 7:30. A rano predtim maximalne cistou vodu...

baruda
21. lis 2018

holky, ještě jeden den do další kontroly na genetice a já začínam být hrozně nervní, přitom mi řekli, že tam nic vážnýho už být nemůže. ach jo, asi to do zítra nevydržim

lotta1234
21. lis 2018

@stef9328
@fiedlermonika
@harleta
Vase skusenosti ma presvedcili, ze tam zavolam a opytam sa, ci som tu 18tu hodinu neprepocula.

carolinca88
21. lis 2018

@lotta1234 my jsme měli napsáno nejist 10hid před, takže to vyšlo na cca 20:00-20:30...pak jen obyč vodu a ráno taky obyč vodu. Po vypití roztoku už nic..ani lokalita, jen vypláchnout ústa 😉

harleta
21. lis 2018

Tak ted jsem volala na vysledky cukrovky a prej vse na jednicku, tak se mi ulovilo. Pak genetika, ale to az 2.1.. @baruda vubec se ti nedivim, ze jsi nervozni, taky stresuju. Ale porad si rikam, ze je to zdravy klucina, drzak nas :D Vse dobre dopadne uvidis a pak uz to mame za par 🙂

baruda
21. lis 2018

@harleta jojo to jo,já se uklidňuji tím,že mi řekli,že nic špatného už tam být nemůže,ale stejně mi to nedá a pořád na to člověk myslí....tak snad až budu mít zítra ten papír v ruce,tak budu klidna

vendelinka08
21. lis 2018

Holky...tak uz mam vybrany kocarek...budu si brat od kamosky Peg Perego Pop up...uz jsem od teto znacky mela 3 druhy kocarku a byla jsem vzdy maximalne spokojena..a kamoska ho ted prodava..tak nemam co resit. V patek mi jeste ukaze hlubokou korbu a sedacku vajicko...barva je seda...tmava kombinace se svetlou...material neopren..drzi barvu a je nepromokavy...zvazovala jsem Brio go a Peg Perego...a mam uz jasno. Dnes mi volala dalsi kamoska..ze mi jeji dcera pujci ten prouteny kosik na kolech na mimco...tak super..uziju prvni 3 az 4 mesice v obyvaku.... no..uz se to zacina hybat...zatim mam totiz jen jedny ponozky. 😊

baruda
22. lis 2018

tak holky, máme to za sebou.......vše ok, až na nějakou tu drobnou vývojovou vadu, nakonec to změnili na rozštěp předkožky, ale to taky neni jistý...co to je se uvidí až po porodu. Drobečci jsou krásní, jeden má 492g a druhý 418.... prostě láska na první pohled <3 <3 <3

petratra
22. lis 2018

@baruda jeeee tak super, že je všechno v pořádku!!

baruda
22. lis 2018

@petratra jj jela sem tam hrozně nervozní

petratra
22. lis 2018

@baruda To věřím, tak hlavně, že už to máš za sebou a můžeš se přestat stresovat!

baruda
22. lis 2018

@petratra jojo přesně tak, už se budu jen těšit z fotek 🙂

stef9328
22. lis 2018

@vendelinka08 But vklidu, ja nemám ani ten kočar :D ale naštěstí po dceři nejake oblečky mam, ale u nas je blbe to,že dcera je letni miminko a tedka to bude začátek března, což velikostně moc nepasuje :( ...ale co už mam koupene je toto. 🙂

stef9328
22. lis 2018

@baruda To je super zprava, užívej si konečně těhu bez stresu. Chlapečci jsou krásní 😍

baruda
22. lis 2018

@stef9328 děkuju, už bude jen dobře 🙂, nemůžu se na ně vynadívat :D <3

vendelinka08
22. lis 2018

@stef9328 tak to uz mas peknou vybavu!!! Take uz pomalicku zacnu...

stef9328
22. lis 2018

@vendelinka08 jo to je pouze obleceni,ale kocar(to hlavni nechavam po novem roce) tedkom se kupovalo dceri na Vanoce😁

petratra
22. lis 2018

@stef9328 pěkná výbavička 🙂 já už taky pár kousků koupila, ale spíš jen body, ale nevím, co všechno musím koupit pro zimní mimčo. Počítám s tím, že se mi můžou narodit i v únoru, tak nevím, co vše koupit, aby byli v teple.

baruda
22. lis 2018

@petratra já koupila zimní fusaky a tchýně mi koupila nějaké kombinézky, a pak mam nějaké mikinky a tepláčky......úplně nepočítam, že by hodiny trávili venku, ale v případě potřeby se jim to dokoupí, pevně věřím, že bude brzy teplo :D

stef9328
22. lis 2018

@petratra jo kombinezku jsem taky koupila,zapomela jsem ji tam dat,kamoska mi pujci cepicku+backurky. Fusak mam po dceri. Taky prave vubec nevim co na takove to obdoby. Svetricky mam po male,ale vse vel.56coz si mysim,ze budou velke,no kazdopadne si jeto nechavam a uvidime,pokud bude v nich plavat tak dokoupim pak. Mikinky s kapuckama proa me jednoznacne ne, vlastne vubec nic s kapuckama aspon do te doby co to miminko lezi. Uz po zkusenostech jsem vse s kapuckach prodala😁

stef9328
22. lis 2018

Holky co kupujete za plenky. Za me urcite na milion % Dada pleny ne! Dceri po 2plenkach se tak oprudila ze 14dni se z toho dostavala,takze nebudu zkouset ani na druhe miminko. Byla jsem max spokojena s DM plenkami,vyhovovali me i vice nez pampers,ale zacinala jsem u cislo 3. Prave mi mamka,protoze zije v Nemecku nakoupila 1,2,3 tam (vychazi levneji) tak jsem zvedava,jak budou vyhovovat miminko. Ale zajima me taky jake vy kupujete,mam jeste koupene klasika 1 premium care pampers. Ale zase na pamperskach moc neujizdim,moc mi nevyhovujou.

baruda
22. lis 2018

@stef9328 já mam koupený na začátek bella happy a pak chci ty dada, švagrová je s nima spokojená a to mají rozmazlenou prdelku 🙂

dmiska
22. lis 2018

@stef9328 ze začátku jsme nejvíc kupovali bílé Pampers a pak jsme přešli na DM a u těch už jsme zůstali. Vyhovovaly a jsou za dobrou cenu pořád, člověk nemusí řešit akce a kupovat zásoby

stef9328
22. lis 2018

@dmiska no taky jsme to tak meli a ted zacnu hned s DM. Doufam,ze budou taky vyhovovat.

vendelinka08
22. lis 2018

U Vasika jsem kupovala huggies..ty mu sedely super a Vojtovi zase Pampers...a DM. Ale kazdemu diteti sedi jine..chce to zkouset.

stef9328
22. lis 2018

@vendelinka08 no ja prave vim,ale rada bych cvhtela mit zasoby doma,protoze pak s dvouma detma a kupovat navic plinky se mi moc nechce,to jsou penize hozene vetrem,chapete me😁😁😁

petratra
22. lis 2018

@stef9328 Známá Dada plenky používá a je s nima maxiálně spokojená. Je to asi individální.

Mně tchýně nakoupila zásobu obyč. látkových plenek, tak trochu bez mého souhlasu. Postavila mě před hotovou věc, že prostě tohle budu používat a ona mi je bude prát a sušit tak jsem zvědavá, jestli je fakt budu používat nebo ne, protože u dvojčat mi teda příjde jednodušší tu plenku vyhodit a ne řešit nějaký přemáchnutí, praní, sušení atd. A hlavně jsem koukala třeba na pleny typu bamboolik a to mi příjde i praktické, mít vrchní kalhotky a jednu vkládají plenku, ale ne ta klasická metoda, že budu na sebe dávat 2-3 obyč. pleny, u těch dvojčat tu spotřebu nechci ani vidět 🙂

Strana