Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@makrela17 Ahoj, jak to myslis s tou zachytnosti Downa? Myslela jsem, ze je to standardní vyšetření u prvotrimestriálního screeningu, kdy se posuzují krevní výsledky a ultrazvuk? Je teda fakt, že se platí cca 1400kč, tak nevím, zda nemyslíš tripple testy? Jestli to nemám popletený 🙂
@petramia
@lotta1234 Byla jsem 3.8. na potvrzení srdíčka v 7+6 a sestřička mi ukázala vytištěný list papíru s informacemi o 1. screeningu a upozornila mě na možnost připlacení si právě vyšetření toho Downa s 90% záchytností. Dále bylo v papíře napsáno, že při 2. screeningu se záchytnost dělá automaticky, ale už jen s cca 60-70% záchytností...
U nas už to vi celá bližší rodina a několik kamarádek. Tchyně to poznala hned ten večer, když jsme přijeli poprvé poté, co jsme to zjistili. Takze hned v 5tt. Zbytku rodiny jsme to řekli na společné rodinné oslavě v 8tt a jsem ráda - teď už by to stejně poznali, když je vidíme každý týden a bříško už fakt neutajim.
Kromě rodiny to ví 4 nejbližší kamarádky, které mají taky malé děti a jsme spolu hodně v kontaktu.
No a taky to ví celý kůň :D
Tak to nevim..ja myslela ze je to standard..mam pocit ze jsem to tak pred 7 lety mela...a pri druhem screenibgu jsem nic neplatila..jen prvni tenkrat stal 1100 a byl tam i Down...oni uz nevi jak z nas tahat penize. Oni vi..ze si to zaplatime..tak proc to nezpoplatnit..jako vse kolem deti...deti by ve finale tak draho nevychazely...kdyby to vse nebylo premrstene...kazda prkotina je draha..protoze je potrebna...jako no comment...
Snad mi brisko rychle nevykoukne..zatim to nechci do 12tt nikomu rikat...😀
My to rekli na dovolene dvema kamaradum a jejich rodinam, nechtela jsem tyden maskovat, proc nepiju. Pak to vi nejlepsi kamoska a jinak nikdo. Pokud to jen trochu pujde, chci to vydrzet zase az do screeningu.
Dnes jsem vubec nemohla spat..desne horko...chodila jsem stale curat..v noci me zase chytl hlad..a docela dost me bolel podbrisek..nevim proc..ale nebylo mi to prijemne...bylo to silene...
@vendelinka08 Já rodila před 10ti lety a nepamatuju si, že bych cokoliv platila, kromě 50,- za obrázky mimča...
@baruda to vypada krasne
@everyone
@vendelinka08 děkuji,jsem hrozné šťastná ze je vše v poradku
Tak jsem sla dnes s mladsim synem k dr. A ma pasovy opar. Uz od ut...ale prve to vypadalo jakoby ho neco postipalo...ma to na lopatce...ale dnes se mi to uz nezdalo..nastesti ho nic neboli..nema teplotu..nic...
Pry to neni pro nas nejak nebezpecne..u deti je to jine a jiny prubeh...je to oslabeni organizmu.asi v tech vedrech...coz se vubec nedivim...
jaaaj baby, ja som dnes taka unavena, ze aj zehlit musim posediacky :D este ze doska ma nastavitelnu vysku a my dostatocne vysoku postel :D
Prave tak premyslim...ze jsem totalne nepouzitelna...udelam neco a musim si odpocinout...odpoledne si chvili zdrimnu jinak nevim jak bych to dala. Az nam zacne skola tak to nebude na odpocinek vubec cas. Takze tech prazdnin musim jeste vyuzit...
i mně je dneska hůř než obvykle😖 od ráma je mi zle od žaludku, únava a ted zase zvracííím😖😖😖 ale mám 5.ti letou dcerku, tak prostě nějak aspon trochu musím fungovat, ale je to nadlidskej výkon😎
@vendelinka08
@petramia
@veverka.terka
a kedy podla vas mozme cakat, ze ta sialena unava aspon trocha povoli? ci az do marca budem polihovat? :D
@lotta1234 já sem taky 11 tt. a ta únava už celkově není až tak šílená, jen dceka mi to přijde horší, jinak už se to vcelku dá. Mně je akorát čím dál hůř od zaludku. místo, aby to polevovalo, tak to zesiluje😖
Konecne se da dychat..nekde prsi a me je lepe..krasne pofukuje..konecne. a holky
.od ktereho tt zacaly nevolnosti?
To je tak krásný to počasí dneska. Jinak hlásím že od včera je mi už líp.. Ne na zvracení a je mi fajn.. I zase cvičím konečně.. No a v pondělí jdu na první kontrolu měla bych být v 8 tt. Tak držte pěsti. Snad bude vše v pořádku.. Ale cítím se dobře a ani žádné krvácení či špinění nemám.. Tak věřím, že bude vše tak jak má 😊
@vendelinka08 mě tento týden takže od 7. Ale koupila sem si zázvorové pastilky a ty jsou bomba takže od včera mi je už dobře.

My máme 10tiletou dceru, takže teď to bude pro naše asi opravdu šok 😉 Bydlí od nás docela daleko a dostaneme se tam příští týden, tak už asi taky oznámíme... Ještě jsem se chtěla zeptat, při 1. screeningu, budete si některá připlácet záchytnost Downa, nebo necháte až na 2. screening?