Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@hribek Ahoj, mám to taky. Četla jsem, že je to otázka prokrvení. Mně pomáhá zvednout ruce nad hlavu a zacvičit prsty a většinou to odezní 😊 jinak raději konzultovat s lékařem
@everyone
@nikolspace jj ja mela kontrolu min tyden a uplne mi to vypadlo z hlavy☹️ Taky mi pomaha zvednout ruce a prokrvit to. Tak kdybyste meli nejakou radu od dr. Sem s ni diky😉
Jsem ráda, že je to s těma chlapama i jinde podobné. Ten můj má pořád na všechno čas a jeden pokoj už stěhujeme asi měsíc a to jsem ho chtěla mít do konce listopadu hotový a vím, že se to určitě nestihne. A další dva jsem chtěla ještě přemalovat, když už se bude hýbat s nábytkem, ale do toho se mu nechce už vůbec. Nejraději bych si udělala vše sama, ale prostě to teď nejde, tak jen čekám, co všechno se stihne, respektive nestihne udělat.
@baruda no my to nevedeli vubec az pri narozeni jsme to zjistili, je fakt ze mi vyslo zvysene riziko toho edwardsova syndromu nebo jak se to pise, na plodovku sem nesla a maly no byli jsme v Brne na urologii a krom kosmeticke vady to nicemu nevadi ve funkci atd...az bude vetsi bude si ho proste muset smerovat dukladnejc nez ostatni...a nebo curat v sedě...🙂
@martinka8338 jim se právě nelíbilo,jak to vypadá, nemohli poznat,jestli to je holka nebo kluk,tak mi řekli,že mám přijít za 14 dní na kontrolu,a pak,že se rozhodne,ale to se mi teda fakt nechtelo,nervovat se o 14 dní víc, tak sem šla rovnou a měla jsem klid.mysleli si,že je problém na chromozomech,ale všechno vyšlo krásně v pořádku,tak uvidíme po porodu
@mysek já teda s tím bydlením vůbec nedokážu být v klidu....sem celkově takovej dost stresař a když vidím, že se nic nehýbě, že ho ani to mimčo nepopohání, tak úplně teču....my máme právě i koupelnu a záchod společnou s rodičema o patro níž, než máme ty 2 místnosti. Ale sem vážně strašně ráda, že v tom nejsem sama a že prostě všude je něco a není jen ten můj chlap takovej paličák😖
@petratra jo, kdyby to šlo, tak atyk jdu pokládat podlahu a vše dělám sama, rozhodně bych mákla a pohla, aby to bylo....achjo, že těch chlapům všechno tak dlouho trvá, to je fakt děs😖
Holky klid, já minule odjížděla do porodnice ze staveniště a vrátila jsem se do hotovýho 😀 teda musel si chlap pořádně máknout a zapřáhnout všechny známé, ale bylo to až na pár maličkostí všechno 🙂 hlavně se tím nestresujte, všechno se "nějak" zvládne 🙂
@krachken tak to u nás teda fakt nehorzí, to by byl asi zázrak😝 jj, "nějak" se to vždycky zvládne. Kamarádky mi to taky říkají. Mimčo máme vyloženě vymodlené, tak prostě musím myslet na ně a radovat se z toho hezkýho a to špatný vypustit...ale kdyby to tak lehce šlo?!☹
My take chceme rekonstruovat koupelnu...ale nejak to nehrotim...bud to zvladne do porodu nebo az pak treba v lete...ja uz to hrotit nebudu. Jinak chystat a pripravovat si to budu po novem roce...muze oslovim jen pokud budu neco potrebovat...jinak hlavne funguje s klukama...takze po nem nemohu chtit vse...a co se tyce uklidu a vareni...tak vari temer jen on a ja mam na starosti uklid...ale ja nejsem ten silenec co ma vse na svem miste...takze mame stale provozni bordel...kdybych mela stale po chlapech uklizet..tak jsem celozivotni uklizecka a na to fakt nemam cas ani naladu..kluci a manzel jsou fakt bordelari....kdyz jsem doma sama tak uklidim a po tydnu to vypada stale stejne...kdyz jsou vsichni doma..tak uklidim..a do par hodin to neni videt...uz jsem to hodila za hlavu...
Ted jsem na gynde na kontrole...udelala se mi bulka v podpazi...tak to s nim musim poresit...asi to bude nejaka blbost..ale radeji. Uz chystam vanocni vyzdobu..chystam venec na dvere a v sobotu budu zdobit dum. Uklizet tak trochu budu...az prestanu chodit do prace. Chci si advent uzit v pohode a klidu. A ne se stale zbytecne honit.
@baruda vsak jasne, muj byl zase maminacek hrozny, tak byl zvykly, ze se dela vsechno samo 🙂 ale to je taly snad jedine minus u nej. Jen, ze je to vtipne 🙂 Ale jako chlapa a pro rodinu celkove si ho nemuzu vynachvalit. Takhle by si pro me rozdal a ikdyz cekame prvni mimco, tak vim, ze tatka bude skvely. Jedine z ceho mam trosku obavu, ze ten tvrdak u nas budu ja :D A jinak plodovku mi nikdy nebrali prave..
@harleta taky čekáme první a rovnou dvě :D vim, že bude dobrý táta a tvrďák budu taky já. Bohužel se nám nepovedla vysněná holčička, to by bylo ještě horší :D :D :D ale věřím, že stejně tak bude mít rád i kluky. vždycky jsme chtěli jedno a jedno později adoptovat. tak to asi bude ta holčiča časem :D :D nám vycházely všechny výsledky krásně, každá návštěva i první screening byl v pohodě, až na to pohlaví. Neměla bych sílu nervovat se o další dva týdny dýl, takhle víme, že všechno důležité je v pořádku a že problém, který tam je je v podstatě kosmetický. Já sice dva dny brečela, ale on byl z toho hotový snad ještě víc. Nedokázali jsme se o tom spolu první den ani bavit. chvíli to vypadalo, že bych ho i na to třetí přemluvila, ale teď prohlásil, že už tohle nechce nikdy zažít, že když třetí, tak opravdu adoptované nebo jinym způsobem osvojené. Trochu mě to mrzí, ale nervy mam jen jedny :D :D a s adopcí nebo tak nemam problém, tak uvidíme, co nám život přinese 🙂
Já si teda na přítele nemůžu stěžovat 🙂 doma mi pomáhá snad se vším a hlavně sám udělá vždy i něco navíc než se domluvíme 🙂 nákupy od samého začátku nosí on a nemá s tím žádný problém. Často se mě ptá jak mi je a jestli malé kope 🙂 bříško mi hladí a čeká vždycky na kopance :D občas na něj i mluví, ale to mu prý přijde trošku divné, když nikdo neodpovídá :D 🙂 je to zlato a věřím že bude opravdu skvělý táta! 🙂
@krachken jo tak to ja se z porodnice vratila do totalniho bordelu. Cerstve povleceny postele, tak si vzal do posteli pelichajiciho psa, postylka nepostavena, slavili a nekdo mu i tady spal, tak ze nadobi jeste po stole a fakt bordel, druhy den mela priject doktorka, tak ze ja tady smejcila obyvak a brecela jsem u toho. Proste jako mi odesel od porodu, ze jeste jen tak rodit nebudu, tak si i nemyslel, ze nas pusti tak brzo.
Holky, my taky rekonstruovali byt pred porodem. Stehovali jsme se v pulce ledna, fungovali jsme v jednom pokoji, ktery ale taky nebyl hotovy, koupelna a wc byly nastesti hotove. Ale kuchyn nebyla, varili jsme na grilu a v rychlovarce 😀 termin porodu jsem mela 6.8., tak nekdy na zacatku cervence jsme se stehovali do obyvaku, aby mohl manzel nejak zacit delat i ten pokoj, kde jsme doted spali. Rodila jsem 29.7., vratila jsem se z porodnice a kuchyn byla temer hotova. Coz bylo nejdulezitejsi. Dvere jsme meli v prosinci 😀 to taky dost pomohlo. A zpatky do jednoho z pokoju jsme postele stehovali nekdy v zari. To bylo taky fajn, ze mala tam mohla spat sama a my meli obyvak. Druhy pokoj, nasi loznici, manzel dolelal o rok pozdeji. Bylo to narocne, ale slo to vlastne v pohode. Se starsim ditetem k tomu, si to ale neumim predstavit.
@mysek jej tak to by mě zabilo 😐 můj si slavení odbyl se všema při práci, byli tady každý den do pěti do rána, ale přijela jsem do čistého. Dokonce mi i povysávali gauče atd. kvůli chlupům z koček, vymalovali, položili plovoučku, holky mi dokonce poskládaly oblečení do skříní, nachystaly postýlku a vydrhly koupelnu 🙂 já jsem rodila trochu dřív než se plánovalo, ale fakt to všechno stihli a já se nemusela o nic starat. Tchyně mi dokonce i vyžehlila všechno pro malou. Taky jsem na chlapa byla už ke konci naštvaná, že má na všechno čas, ale nakonec překvapil 🙂 a když mi do porodnice posílali fotky z téhle "pracovní párty" tak jsem bulela jak malá 😀
Ahoj holky ještě jsem tady nikdy nepřispěla ale sledují vás od samého začátku. 😉 Patřím mezi vás březnovky. Čekáme s manželem první miminko a bude to chlapeček termín mám 25.3. a teď jsem konkrétně 23+2😊
@ivousek89 pokud chceš jen jedno, tak asi jo...ale patřím mezi ty, které si to radši udělají samy podle svých představ......ještě budu dělat tu samou sadu pro druhé mimčo a ze zbytku kojící korále......všechno, co je na té první fotce v pytlíčkách mě vyšlo asi na 1700, v průměru za těch 8 věcí cca 200 na jednu
@ivousek89 není zač, řikam, pokud chceš jen jednu věc, tak je lepší to koupit, dělala jsem kamarádkám na jaře jako dárek - každá měla klip na dudlík, klip s kousátkem a pak ještě kroužky s korálky.....to bylo všechno v jedné barvě a platila jsem za korálky kolem 1000. tady byly nejdražší ti ježcí (130Kč ks) a dřevěný klipy a dřevěná zvířátka (cca 50Kč ks)

Ahoj holky jsem 23tt a vecer a po ranu me brnivaji ruce. Vim ze s malou sem to taky mela a po porodu to odeznelo ale nevim jestli treba nedoplnit naky vitaminy...