icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

eviicka
10. srp 2018

@lotta1234 mně u prvního únava povolila nějak kolem 12-13tt. Také jsem ale tou dobou dostala předepsané železo, to mohlo mít také vliv.

dmiska
10. srp 2018

@eviicka jo, železo určitě pomaha. Já jsem si ho tentokrát naordinovala sama už před odberama a určitě to trochu pomohlo

lotta1234
10. srp 2018

@vendelinka08 U mna od 8 t. Najprv len take sotva postrehnutelne, od 9 t s vracanim po ranajkach.
@lalusheee drzim palce, nech je vsetko v poriadku. potom sa pochval 🙂

vladusa85
11. srp 2018

@lalusheee kde se dají koupit ty zázvorové pastilky? U nás v sámošce nic takového nemají...

petramia
11. srp 2018

@vladusa85 myslím, že v lékárně 🙂

lalusheee
13. srp 2018

Ahoj holky.. Prý zdravé ukázkové 😊❤️

viencze
13. srp 2018

@lalusheee paráda...který si týden? 🙂

petramia
13. srp 2018
vendelinka08
13. srp 2018

@lalusheee super zprava...ja doufam..ze ve ctvrtek budu mit take vse ok....ale ted tady mam syna marudka..tak se valime...uz jsem si koupila ten Antimetil..na nevolnosti...

lotta1234
13. srp 2018

@lalusheee skvela sprava 🙂 tak nech sa dari aj nadalej.

lalusheee
13. srp 2018

@viencze dle doktorky 7+1

vendelinka08
13. srp 2018

Holky..tak jsem si zed cetla jak je pasovy opar nebezpecny pro tehotnou..snad jsem to od maleho nechytla. Inkubacni doba je 7 az 14 dni...no me asi svihne...ve ctvrtek se na to zeptam gynekologa...ale jsou to nervy...

petramia
13. srp 2018

@vendelinka08 držím palce ať je vše v pořádku!!

michaela_2
16. srp 2018

Ahoj holky 🙂
Mám termín 5.3.2019. Teď jsem měla odběry a příští týden jdu na UTZ screeningové vyšetření.
Jsem teď ve 12 týdnu. Doma mám už dva skřítky - holčičku 6 let a 4 letého chlapečka.
Do třetice si chceme nechat překvápko (tak nějak potichu doufám, že nás bude na ty dva chlapy doma přesila 🙂).
Na rozdíl od předchozích 2 těhotenstvích si tedy nyní užívám ukázkové nevolnosti, což je zejména v práci bomba 😃 Snad se to s 2. trimestrem prolomí!
Krásný den všem!

vendelinka08
16. srp 2018

@michaela_2 take uz mam doma dva kluky a doufam ze treti bude princezna...u prvnich dvou tehu jsem to mela jako prekvapko a do tretice bych si to nechala rict...at vim co nakupovat..uz doma temer nic nemam. Za hodku jdu ns kontrolu na potvrzeni srdicka...tak mam nervy..snad to bude ok...dle ms jsem asi 8tt

hribek
16. srp 2018

@vendelinka08 tak co jak si dopadla?

alnaa
16. srp 2018

Ahoj holky, termín mám 27.3. a ráda bych se k vám přidala. Sice je tohle těhotenství už několikáté,vlastně čtvrté (už mám dvě holky 13,10 a kluka 3),ale i tak bych si s váma ráda předávala zážitky a zkušenosti 🙂 Srdíčko krásně funguje,v 6 tt mě trochu vyděsil velký hematom,ale ten se už vstřebal,tak snad už bude vše ok.

hribek
16. srp 2018

@alnaa je to mame stejnej termin, ja sem teda po KET 🙂 tak snad vse dobre dopadne 🙂

vendelinka08
16. srp 2018

@hribek dopadla jsem dobre..srdicko bije prdolka ma uz 1.5cm. Termin porodu vychazi na 28.3. A na screening jsem se uz objednala na 20.9. Kontrolni odbery konec srpna a kontrola na gynde 5.9. Takze v klidu...jsem rada ze tam prdolka je a srdicko bije

hribek
17. srp 2018

@vendelinka08 supr zpravy gratuluju. ja byla min tyden na utz v CAR a pristi stredu jdu ke sve, to bych mela byt 8+6tt tak snad bude vse ok. kdybych nebrala prasky a nebyla unavena tak ani nevim ze jsem tehotna. je to uplne jiny nez predchozi tehotenstvi kdy me bylo blbe.

vendelinka08
17. srp 2018

Starsi syn dnes slavi 10 let a ja jsem z toho na mekko..normalne se mi chce brecet. To budou asi ty hormony...pred 10ti lety uz jsem lehce trpela a nevedela kdy a co se narodi...to az ve 22hod. Jeho prvni kulatiny a prvni dvojcislo. Mazec...

hribek
17. srp 2018

@vendelinka08 vse nej! jj leti to hrozne, me ukapla prvni slza loni v zari pri nastupu do skoly, uz to neni maly dite ☹ ale tesim se na ty dalsi roky, dospivani, prvni lasky atd 🙂 bude to o nervy ale super

alnaa
17. srp 2018

@vendelinka08 tvému synovi přeji všechno nejlepší, moje nejstarší dcerka slaví dnes 13 😍

vafle
17. srp 2018

ahoj taky se pridavam jsem ted 8tt cekam treti mimi (syn ma 7 a dcera 2) chceme si nechat prekvapko, ja jsem teda zvracivka a bliju snad od 5tt od rana do vecera na jidlo se nemuzu ani podivat, uz aby zacala skola :/

vendelinka08
17. srp 2018

@alnaa dekuji..tak to uz je take slecna...😊😊😊

vendelinka08
17. srp 2018

@hribek dekuji...ano..strasne to leti...jsem se normalne rozbrecela..a syn na me kouka..pta se co mi je...tak mi to prislo i smesny..jak se mnou mavaji hormony..tak jsem se smala a brecela zaroven...asi si myslel..ze jsem se zblaznila 😁😁😁. Druhy syn nastupuje do prvni tridy...tak to budu mit co delat abych ty slzy zamackla..ale asi to nedam.

vendelinka08
17. srp 2018

@vafle vitej mezi nami...take jsem 8tt...a prekvapka jsem mela u kluku a ted si to poprve necham rict...asi...

janulejean
17. srp 2018

Tak se s vámi loučím dámy. Dnes jsem byla na kontrole u gyn a bohužel mám zamlklé těhotenství. Plodový váček je ,ale bez plodu. Další týden jdu na revizi dělohy😞. Cítím se hrozně, moc jsme si mimi přáli.

krachken
17. srp 2018

@janulejean to je mi moc líto! 😞 já už to mám za sebou dvakrát a potřetí se mi narodila krásná zdravá holčička. Příště už to určitě vyjde, uvidíš!

vendelinka08
17. srp 2018

@janulejean to me moc mrzi...take jsem si tim prosla presne vloni touto dobou...drz se...neni to lehke se s tim srovnat...me to celkem trvalo...

Strana