Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Ahoj mamky 🙂
My pomalu končíme 18tt,znovu potvrzen kluk.Dnes jsem byla na plodovce,snad vše dobře dopadne(1:215 na Dawnův s.) :(
Prcek je ale akční a hlavně večer mě nenechá usnout 🙂
@veronikanel tak to já naštěstí nemusím řešit. Mě vyšlo vše v pořádku. Musí to být asi těžké. Ale věřím že to bude v pořádku.
Ahoj holky, já se mám jak kdy... Dnes ráno jsem brečela, že nemůžu najít svetr... Wtf?! Byl ve skříni přímo na očích 🙂 .. Hormony se mnou nějak hážou... Jednou jsem šťastná v euforii a pak mě přepadá strach, jestli je vše a bude v pořádku... Máte to některá taky tak? Občas něco v bříšku cítím, ale vůbec nevím, jestli jsou to pohyby či co... A boule přes špek není vidět, bříško mám celé kulaté...
@marketa1704 Já minule brečela taky naprosto nelogicky..
Jinak já jsem taková dost skeptická, neustále.. furt mám dojem, že jsme to uspěchali, že ještě nejsem připravená.. :( mám výčitky, ale furt jsem spíš pesimistická, než že bych se radovala a těšila.. :(
Jinak občas taky něco cítím, myslím, že už jsou to ty "bublinky".. dneska jsem běžela nahoru po schodech a říkala jsem břichu, že si tam asi pěkně lítá, když panička takhle běhá - no, máme kočku, to taky leze na mozek :D
Jinak já mám dost depky z těhotenskýho oblečení.. už mám doma 2 trička, jeden přehoz, 2 mikiny a jedny kalhoty... a jako jediný použitelný jsou kalhoty a to ještě dokud nepřiberu, pak jsem v háji... no, do teď jsem si nemyslela, že jsem superobézní.. ale kalhoty vel. 44 mluví za vše...
@viki999 já výčitky nemám, ale spíš takové myšlenky jak to všechno bude a o velikosti mi ani nemluv 🙂 jen první měsíc jsem ztloustla 7kg, protože jsem přestala chodit cvičit a teď mám velikost 44 a zrovna jsem dnes říkala, že musím na nákupy něčeho pěkného na sebe 🙂
@marketa1704 To jak to bude mi taky běhá hlavou.. jsem dost sobecká, nevím jak zvládnu přizpůsobit svůj život tomu malému teroristovi..
Tak já začala přibírat až teď, ale najednou mi přijde že to jde nějak rychle - asi jak jsem doma..
Jinak já s těma velikostma obecně dost válčím, protože ty kalhoty 44 jsou akorát, ale mikina M/L je velká, jiná mikina S zas akorát (přes prsa až těsná), triko jedno M, to bude OK až doroste trochu pupík a L - stan.. tunika/přehoz je UNI a jsem v tom jak slon..
Jinak kalhoty mám z eshopu Jožánek a jsou fakt super..
@marketa1704
@viki999 tak to já zase mám jiný problém. Koupila jsem.si těhu rifle tad nakalhoty bazarku a to vel. 42, kterou jsem měla i před těhu a byly mi velké,tak jsem musela koupit ještě menší. A to teda nejsem žádná vyžle. 😀
Naštěstí mám pořád svoji sloní 44 a tak nosím legíny a šaty. Koupila jsem si zatím jen 2 těhotenské legíny z lidlu, ale jsou mi ještě velké. Nemám odvahu objednávat z netu nebo bazaru 🙂 Ze srandy jsme si s přítelem měřili obvod pasu, tak už má méně, když přestane dýchat a zařeže si metr 😄
@snahnah Na leginy a šaty se vrhnu na jaře/ v létě.. teď si ještě "užívám" kalhoty, protože jsem spíš kalhotový typ 🙂
No, tu neodvahu objednávat z netu chápu.. já se napálila dobře :D ale ty jedny kalhoty jsou fakt super, hodím foto..
Měření s přítelem je vtipný, já mám naštěstí velkou pravděpodobnost, že ho ani nedoženu.. nebo až v tom 8/9 měsíci :D <3 to je můj sloník zas <3
@snahnah já vždy objednávám z mamitati.cz a musím říct,že velikost vždycky souhlasí 🙂 Svršky mají krásné,veliký výběr a i ceny se mi zdají v pohodě.
@veronikanel Díky za tip 🙂 uvidím ještě co mi ségra snese z půdy.
@viki999 Ale kdybys viděla, jak to měl zařezané 🤣 a pak vítězně mám o 1cm míň, než ty 😎
Přišel balíček od tchiba s 2ks těhotenskými topy - a zas jsou to stany! Já už nevííííííííím :(
@marketa1704 Pěkné bříško 🙂 já vypadám furt jenom jako přežraná 😭
@snahnah a já jako když bych byla v 8 měsíci :D
Holky, co si myslíte o monitoru dechu?
@marketa1704 Určitě budeme pořizovat, asi od Jablotronu.. známí teda téměř nepoužili, že se víc používá na menší a nedonošený děti hlavně.. ale za ten klid (ráda bych aby bylo malý od mala ve svém pokoji) mi to stojí..
@viki999 jo, já pořídím z druhý ruky a uvidíme, jak to bude..... Chtěla jsem znát váš názor, spousta lidí mi říká, že je to zbytečný, ale já ho asi prostě chci pro svůj klid 🙂
@marketa1704 monitor jsem neměla ani jednou a tedteď pořizovat taky nebudu.
A takxr přidávám jednu s bříškem
@marketa1704 Monitor určitě, mamčine kolegyni to zachránilo vnuka a pak taky dvěma známým bohužel zemřela miminka, monitor neměli. V poradně byl letáček na zapůjčení od monitordechu.cz, takže uvažujeme o tomto.
Máme doma veselo, syn se "těší" na sourozence. Tohle vyplodil v úkolu.
@snahnah jeziiis to je super, úplně mě to dojalo 🙂

@zofinecka Nevím, jednou tam měl pupečník a podruhé strkal zadek dozadu :D do toho drahý, že se necháme překvapit. Ale já to nevydržím :D