Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Monitor dechu - když se mi narodil první syn, půjčila jsem si monitor dechu od kamarádky a používala jsem ho déle i než jen ten půl rok, kdy se nejvíce doporučuje. Opravdu nejvíc pro můj klid. Na Bulovce kde jsem rodila, měli monitor dechu jen děti s nějakou komplikací při porodu. Podle nich jsme jej tedy nepotřebovali. Pro svého druhého prcka, kterého právě čekáme, budu používat určitě znovu....
@marketa1704 to ještě není na osmý 😉
@zofinecka @viki999 Ahoj holky, píšu trošku pozdě 🙂 Ale přece! 😀 Přítel ,,nás,, vzal na dovolenku. Původně promýšlel Anglii, ale nějak se mi nechtělo absolvovat všechny ty fáze, co člověk musí, když někam letí, protože autobusem by můj drahý nejel, tak jsme nakonec zvolili západní Čechy - Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Sokolov, Loket, wellness, bazén, dortíky. A náhodou, taky to bylo skvělý🙂)) Pořád cizina, cizina, přitom u nás je to taky fajn🙂 Akorát mi bylo líto, jak většinu věcí nesmím, třeba saunu nebo tu láhev Bohemky, co nám dali na pokoj 😀 Vynahradila jsem si to v cukrárně s dortíky 😀
Jinak teda paní na recepci prohlásila, že to bude jistě kluk, že to prostě pozná a že to vždycky všem určila správně. Že prostě když vidí mě a můj protějšek, je to u nás chlapské vedení. 😲😅 tak uvidíme, kdo z koho 😀 Tohle mě docela baví, jak většina hádá a mně je to vlastně jedno, protože ať to bude, co to bude, bude to jen a jen moje mimi a bude dokonalý ať v chlapeckém nebo holčičím provedení ♥♥♥
Jinak zofinecko, dětičky jsou boží🙂)) Hezká zimní fotečka 🙂
@marketa1704 Markét, každý na to má jiný názor. Taky mám kolem sebe skupinu, co monitor nenene a druhá skupina monitor ano ano ano. Já pro svůj klid ho určitě chci a potřebuji. Je to jen na tobě, spíš si řekni, jak ty to vnímáš. Já budu radši v tomhle směru trošku hysterická a prostě ho pořídím, než kdyby se něco dělo. 🙂
@ivis314 teda tak to je.super, že jste vyjeli na dovču. My se chystáme v pátek a samozřejmě i s dětmi na prodloužený víkend na hory. 😁 Už se těším až vypadnem z baráku. 😃 Já zas momentálně od všech slyším jak mi to sluší😁😁😁😁. No my teda už pohlaví víme,ale ještě to není 100%. Ještě mě ani nepopadla nakupovací mánie. Teda něco málo už jsem si koupila,ale v neutrální barvě,když byly v Lídlu akce. Jinak ostatní jako kočár a další věci mám slíbené od kamarádky. 😁
@zofinecka Tak pokud by to byla holčička, tak to freeBeta u tebe nefungovalo.. což by znamenalo že to fakt moc spolehlivý není a manžel má ještě šanci na kluka :D
Jinak mě holky teď boliva šíleně břicho, hlavně v noci mě to budi a ráno je to dost nepříjemný.. Tak nevím zda je to to roztahovani..
A zřejmě jsme konečně vyřešili velké dilema jménem kočár.. měla jsem zjevně dost náročný podmínky a byl dost problém něco najít.. ale vypadá to že se zadařilo a v úterý bude..
Asi budu mít holku, jsem škaredá, poďobaná, flekatá a ještě k tomu to bude slečna s poruchou příjmu potravy, protože buď nemám chuť jíst nebo se mi chce zvracet 😁 A už se tu řeší kočár, jsem myslela, že jen já jsem takový blázen 🤣
@snahnah My zas budeme mít pohlavně nevyhraneny dítě... u mě vše ukazuje vždy půl na půl.. třeba podobana nejsem vůbec i když normálně bývám :D
Ke kocaru- já jsem hooooodne náročná a ráda mám ve věcech jasno včas.. snubaky jsem řešila min. půl roku předem, taky to byl boj a vždy jsem přišla domů urvana že prostě buď jsou hnusný na ruce a nebo jsou hnusný samy o sobě :D
Jo a paní mi v ten pátek říkala, že už prodávala kočárky na srpnový děti, takže nejsem ani první magor :D
@snahnah Popisem jsi mě dostala :D
Já měla právě původně vybranou Inglesinu Sofia s podvozkem Ergo Bike - bydlíme na vesnici a chci kočár do terénu, takže 4 velký kola... nakonec i po diskuzi tady na koniku jsem projela několik dalších značek co dělá nafukovací kola a dobrala jsem se k Bebecar, ktery jako jediny ma i mirne naklapeci přední kola, takže mimo terénu se s ním bude lépe manipulovat i na cestách a to me presvedcilo..
@viki999 Hele, s ergobikem jsem krosila po lese, polňačky, neskutečné závěje sněhu. Zároveň se dal na chodníku řídit jednou rukou,sice ne úplně tak lehce, jak pak sporťák s otočnými koly, ale oproti kamarádčinému Tako to byla balada. A nikdy jsem nepíchla 🙂 Já ho na prvního měla už z bazaru mírně poškozený, protože jsem POTŘEBOVALA tu konkrétní barvu 😎 Ve finále mi přerostlý Junior lehce prokopl nánožník, který slouží i jako korbička a celkově ty švy budou po těch letech povolené. Ségra ho měla jako druhý na terasu. Ale pokud bude podvozek ok, zkusím , jestli na něho pasují nové korby a že bych koupila nějakou Inglesinu s podvozkem trilogy, ať je to skladné do auta, busu a tak. A drahý chce celý set i s autosedačkou a ať se tam nemusí dávat adaptéry.
@snahnah Jasný, tak pokud už je to takhle, tak bych to taky viděla na nový.. ale pokud by to sedělo, měla bys to super!
Jako my byli hodně rozhodnutí o te Inglesine, ale pak mě přesvědčilo jak lehce se dá manipulovat s tím Bebecarem právě.. Inglesinu jsme nakonec nevyzkoušel už.. akorat valcim s barevnym provedenim.. ale to asi u obou.. Jinak ono právě jsem našla i to Tako, ale cenove to byla polovina te inglesiny/bebe a to se mi nezdálo, navíc jsem se chtěla vyhnout polákům..
Pak je víc věcí co musel kočár splňovat, jak je manžel 2m vysoký, tak to ten výběr taky zmenšuje.. potřebujeme aby byl co nejvyšší a velká korba..
@viki999 Bebecar taky vypadá dobře 🙂 Babička se před 10 lety vrátila z nákupu z Polska, oči na vrch hlavy, jaký tam mají výběr barev (samé psychedelické nebo šílené květinové, strašně barevné vzory)! Ale já měla už odzkoušený ten Magnum, teta ho měla na nejstarší sestřenici ( druhé byly dvojčata, tak musel pryč) a chtěla jsem přesně i tu barvu, ta červená je ve skutečnosti víc do vínové. Teď se mi ty barvy taky moc nelíbí, přijde mi to, jak rakvičky nebo naopak strašně světlé a znám se, jsem čuně, do toho ho poskáče pes a už se vidím jak to každý den čistím 😡
@snahnah Tak mě se strašně líbil Bebecar s kvetinovym vzorem, ale to je asi nějaká starší kolekce a nikde ho neměli :D ale bylo to aspon barevnejsi a mělo to vzor... my chceme neutrální, takže modrý, červený nepřipadají v úvahu.. takže jsme vlastně skončili u šedých dřív než jsme začali, jenže všechno mi to přišlo takové smutné.. nezajímavé.. já lobuju za světlý a manžel za tmavý, zítra by měli přivézt ten tmavý a padne rozhodnutí.. foto dávám světlejšího...
@viki999 no asi to nefunguje. Uvidíme. 😁
@snahnah já problém.s.pletí neměla ani u jednoho,tak podle toho taky nelze soudit. Jinak manžel tvrdí,že vypadám stejně,jako když jsme čekali Eli. Prý když.jsme čekali Dana,tak jsem vypadala jinak.
Jinak na téma kočárky. Já už do nového investovat nechci,takže jdu do staršího od kamarádky. Jinak pro první.dvě dětičky jsem měla Cam cortinu X3. Byla jsem max spokojená a pak ho ještě prodala.
Odpověď z Inglesiny na kompatibilitu starého podvozku: Dobrý den,
Nové typy hlubokých van lze připevnit na podvozek ergo bike, pouze sportovní nástavby nemusejí být kompatibilní.
Takže až se snese z půdy, budu obcházet obchody s podvozkem a zkoušet 🙄
@snahnah U ségry taky vůbec neplatilo, všichni si mysleli že čeká kluka...a je to Josefínka 🙂
Jsem zvědavá jak dopadneš, když jsme byli na černáku v Kašpárku, paní byla dost nepříjemná i když manžel jen zvedl to polohovatelné madlo..
Tady co jsme byli, tak nemůžu říct křivého slova, paní senzační, přehodila nám na podvozek i sporťák, abychom si udělali představu.. vše rozbalila i když měla ještě vše zabalené, super..
@viki999 Je to jednoduché, prodejce nebude ochotný, půjdeme jinam. Bude ochotný, necháme tam minimálně 25 tis., když to bude sedět. Případně pořídíme aspoň hluboký na houpacím podvozku +doplňky. Snad budou v Ostravě vstřícní.
Držte mi palce, ať dneska ukecám mamku a půjdeme se podívat do jedné prodejny, sice tam prý nevedou Inglesinu, ale třeba mi něco padne do oka 🙂 Přítele bych tam nedostala, protože do srpna je přece času dost a být to na něm, tak to vybírá až někdy v říjnu 😠 jestli vůbec, protože přece za rok už bude chodit a sedačku si někde půjčí.
Chuťovka k obědu, syn zas perlí: "Víš na co se s novým bráchou nejvíc těším? Až ho budu plácat po zadku, až mu hovno vyleze na záda, tak jak to dělá děda!" 💩💩💩💩💩🤣 Děda je totiž na krávoviny generál. A když to bude ségra, bude to prý dělat taky.
@zerea Ahoj, my bydlíme Praha-východ a na kocarkach jsme byli v Říčanech.
Ale taky jsem se nachytala když jsem jela koukat na Inglesinu..
Když jsem hledala kam na ten Bebe, koukala jsem na prodejce na oficiálních strankach Bebecaru a pak jsem psala mailem dotaz, zda mají ten daný typ vystaveny na prodejně, abych právě zas nejela zbytečně..

@marketa1704 měla jsem u prvního a pořídila jsem i druhému ... podle mě minimálně pro klid duše úžasná vec