icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

zofinecka
15. dub 2018

@viki999
@snahnah já si musela koupit těhu rifle o číslo menší. Jinak jsem měla konfekční vel. 42😀

fanunka
15. dub 2018

@veronikanel
@viki999 ahooj taky mam triko z lidlu a stalo se mi to same v obchode jsem si toho nevsimla :( doma ustrihala cedulky hodila do pracky a při uklizeni do skrine jsem na to koukala jak blazen a docela me to mrzelo :( ze mam zeovna ja tu smulu a sahnu po vadnem kusu

viki999
15. dub 2018

@fanunka no, on to není vadný kus ale je to tak úmyslně.. ale docela mě to doma "pobavilo".. asi se jim zdaly ty hvězdičky moc výrazný na těhotny, tak tu látku otočili :D
Já viděla ve výstrahu ze ta zadní strana je výraznější, ale myslela jsem že je to tam ozdoba, ne celý triko 🙂

veronikanel
15. dub 2018

@fanunka Já si nestěžuji.Hvězdy jsou sice divný,ale triko je neskutečně pohodlné 🙂 Spíš jsem se bála velikostně,nikdy "lidlovskou" vel.neodhadnu a tak jsem automaticky sáhla po XS😄Naštěstí mi je...Teď už jen doufám,že tam dokulí také nějaké šaty na léto,ať bříško pořád jen nemačkáme v kalhotech/kraťasech

snahnah
15. dub 2018

@zofinecka Z těch velikostí někdy rostu. Před 10 lety jsem zkoušela v Tchibu 3/4 kalhoty a ani o číslo větší jsem nenatáhla přes zadek, odešla jsem s depresí (těhotná, bez chlapa a ještě k tomu TLUSTÁ!!!) 🤣 A nakonec jsem v CaA pořídila o číslo menší. Takže teď jsem taky automaticky sáhla po 42 a perfektně sedí 🙂 a v HM klasika, moje 44. Ale i u normálního oblečení mám někdy 42, někdy 44. Dokonce i u šatů stejné značky, stejného střihu, jen jiná látka.
Tričko z Lidlu jsem prošvihla, šla jsem až odpoledne a zbyly tam 3 pomuchlaná tílka v malé velikosti 😡
Zkoušela jste některá muffinové těsto vylít na plech jako buchtu? Jsem začla a zjistila, že mám málo košíčků, do toho mi zas klesl tlak a šla jsem se vyblít. Takže náhradní plán. 🙊

zofinecka
15. dub 2018

@snahnah tak já mám trika z C&A a teď v Lídlu jsem koupila nátělníky ve vel. M, jelikož trika mám taky M a jsou mi docela velká😁😁😁

zofinecka
15. dub 2018

Jinak holky krásná bříška a já se taky teda přidám, ale na vás nemám. 😁😁😁

viki999
15. dub 2018

@zofinecka Já brala trika M, ale tilka S, přišlo mi že to velikostne moc nesedí.. tchýně pak přinesla další naloz, vše M, takže mám nakonec i větší natelnik jestli ještě povyrostu..
@snahnah spíš než na plech bych dala do babovkovy formy.. ale už je asi pozdě :D

snahnah
15. dub 2018

@viki999 Tu nevedu :D je z toho tenká buchta, ale moc dobrá.

bimm
Odpověď byla odstraněná
viki999
15. dub 2018

@snahnah Tak já zas dělám muffiny do silikonovych kosicku :D
Hlavně že je dobrá!

snahnah
15. dub 2018

@viki999 Jak to potom servíruješ? V těch košíčkách nebo bez?

viki999
15. dub 2018

@snahnah Buď v nich (mám ruznebarevny velký i maly) a někdy (třeba když jsem to brala do prace) jsem je pak prekonvertovala do papírových..

veronikanel
15. dub 2018

@snahnah a na lidl-shopu nemají?
Většinou když něco něco nestihnou a to je často,kupuji tam.Jen mě štve,že nemají os.odběr a musí se hradit kurýr.

zofinecka
16. dub 2018

Ahoj holky tak jak se vede?

snahnah
16. dub 2018

@veronikanel Ani jsem se nedívala, kvůli jednomu tričku se mi nechce platit poštovné. Zatím jich mám dost 🙂

viki999
16. dub 2018

@zofinecka U mě dneska děsnej den.. o víkendu jsme malovali, jsem celá rozlamana, a to nepřišel na řadu úklid a vrácení věci do skříní! Ještě nás čekají 2 místnosti.. výhledově..
Vybrala jsem ale chuvicku, navztekala se že mi prodali látku co jsem měla vybranou na hnízdo a chystám se objednat tapetu.. akorát se mi tam zalíbily písmenka a já nevím jaká objednat protože jméno pořád není :D
Jak to jde u Tebe?

zofinecka
16. dub 2018

@viki999 u mě celkem v pohodě. Sice už mě docela zmáhá vstávání do práce, teda hlavně když mám ranní. To je nejhorší,ale za chvilku už budu doma a to mě asi trápí ještě víc. Zítra jdu na poradnu, tak jsem zvědavá.

fanunka
22. dub 2018

Ahoj holky tak co 2. Screeningy uz mate za sebou co? Ja byla v patek a všechno je v pořádku- velka uleva🙂 dalsi az ve 3p. Tydnu v nemocnici kde budu rodit a ted uz jen aby mi to rychle uteklo

skripmart
22. dub 2018

Zdravim holky ... tak jsem Vás přišla po delší době zkontrolovat 🙂 v úterý začínám 26tt .... jsem nachcipana... od 17 tt tehotenska cukrovka .... inzulin a metformin .... v prvních dnech jsem to orvala ... teď už jsem si zvykla a alespoň moc nepribiram ... mám nahoře 1,7 kg ... čekáme kluka, jméno nemáme .... minuly týden měl 770g 🙂

viki999
23. dub 2018

Ahoj holky, poučte mě :D
Teď všude vídám "rodinky" na procházkách a mimina/děti mají v takových minivozítkách. No jako už bych to nenazvala kočárkem, je to v podstatě spíš jako když by vozily ve vajíčku na podvozku, ale vajíčko to podle mě nemůže být (předpokládám, že je to něco kde to dítě může být déle, než je vajíčko).. golfáče jsou zas přece pro větší a tohle je celé takové mini.. asi by to mělo jít i do lehu..
Víte někdo co to je? :D :D Vrtá mi to hlavou :D

teerulka
23. dub 2018

@viki999 možná to bude polohovací autosedačka, vyrábí ji tuším cybex a jde až do lehu.

viki999
23. dub 2018

@teerulka Diky za nazor 🙂 Ze by ji melo tolik lidi? Přemýšlím zda to nemůže být sportak, který je prostě fakt mini.. třeba stokke.. No, budu koukat líp :D

snahnah
24. dub 2018

Jak se máte holky? Dneska jsem byla na kontrole a konečně šla 100% vidět pipinka 😁 a to jsem si ještě večer říkala v jaké poloze zas bude, protože tam skáče trojité salta s pěti vruty. Zítra test na cukrovku, držte palce, ať to hned nevybliju 😉

za_bu_ska
25. dub 2018

@snahnah Drž se! 🙂

skripmart
25. dub 2018

@viki999 cybex atom jsou autosedačky které jsou až do lehu tak možná to

viki999
25. dub 2018

@skripmart koukala jsem na to a asi jsou to golface typu Gesslain Buggy a pak ty sportaky ala stokke a něco urco budou i ty autosedacky.. Tak uvidím zda mi to pak bude stát za to 🙂

@snahnah na OGTT držím mega palce, já jdu až v půlce května v 28tt a mám z toho fakt vitr.. Jinak gratuluju k holčičce🙂

Včera se mi udělalo zle na cvičení.. nebyl tam vůbec vzduch a pak mi bylo blbě celý večer.. teď mám nejhorsi obecně ty noci :-/
Poslední dobou se snažím hecnout a dát dohromady nějaké věci.. dnes ráno jsem objednala monitor dechu a videochuvu, tak jsem na sebe pyšná :D

snahnah
25. dub 2018

@za_bu_ska
@viki999 Jak jsem se toho obavala, tak v pohode. Oproti testu pred 10 lety jsme dostaly vypit jen 0,3 l a chutnalo to lehce po cistrusech a blit se mi zatim nechce 🙂
Zatím nechystám nic, bo bych to nemela pred stehovanim kam dat. A stehovat se budu asi az v terminu porodu nebo co. Vcera uz jsem se vazne nastvala a kontaktovala jineho kuchynare, bo ten nas ma akorat na papuli a od pulky unora nemame jeste ani 1 komplet navrh.

viki999
25. dub 2018

@snahnah Me doktorka uklidňovala, že co mají tyhle ochucene, tak že jim to tam nikdo nevyhodil 🙂
Ty jo, to už bych se asi na nikoho kuchynare vypadla dávno :-/ tak snad novy bude rychlejsi!

petta12
25. dub 2018

Ahojte není tady nějaká gynekoložka 😃 potřebovala bych radu ohledně antiparazitního obojku Scalibor 🙂 obsahuje látku Deltamethrinum 760 mg. a Oxid titaničitý (E171) 285 mg. zda by mi to mohlo nějak v těhotenství uškodit nebo tyhle látky nevadí ? Děkujii ❤

Strana