Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
@ladeka Ahoj já jsem si to taky nahmatala na levé straně a je vše v pořadku podle doktora tak se nebooj 🙂
@kobzolla achjo to mě moc mrzí :( tak držím palce ať jsi co nejdřív v pořádku a můžete se snažit znova 🙂
@cert..ova ahoj téda tak gratuluju 🙂 jasně že vezmeme 🙂 pak napiš jak jsi dopadla u doktora 🙂
Holky a jste všechny už i v Spnovkách 2018?
@zblunicka to jsem právě nikde nenašla :(
@kobzolla to mě mrzí. ☹ A měla jsi nějaké bolesti? Krvácení či špinění? Na testu jsi měla už dálnici? Bral ti i krev na HCG?? Já se k Dr teprve chystám a mám hrozný strach. I když HCG v krví bylo dobré ( 18.12 847,1 a 20.12 2464).
@nellinkaa10 Vůbec nic, žádné bolesti, špinění, testy ukázkově obden sílící až po "dálnici", HCG také pěkné. Ale na utz prostě nic nic... 😔
@kobzolla já chci jít po novém roce, ale strašně se bojím, aby vše bylo tam kde má. V červenci to bylo biochemické těhu, tak teď už se bojím víc ☹
@cmelicka tak to mooc gratuluju a přeji, ať je vše v pohodě 🙂
@cmelicka a kolikátý týden jsi???
@nellinkaa10 7+0tt
@nellinkaa10 Já předminulý cyklus taky biochemko, nebo spíš potrat, protože jsem měla 8 dní zpoždění oproti jinak železné pravidelnosti. A teď zase toto...😢
@kobzolla a neni možnost, že to dopadne ještě dobře?? Někdy se ukáže třeba později... Četla jsem, že když stoupá HCG tak, jak má, že je vše v pořádku a chce to jen počkat D 7+8tt, aby bylo na utz něco vidět
No holky, jedu zitra, jsem prisla a dr. dovolenaaaa....
@tereza1995 Mně Koník autimaticky přidal do skupiny, když jsem vyplnila termíny 🙂 tak zkus a třeba se tam potkáme 🙂
@nellinkaa10 No já několikrát četla zkušenosti, že i když HCG pěkně rostlo, jednalo se o mimoděložní. To prostě taky není záruka holt 😞 Doktor říkal, že už by tam měla být aspoň dutinka, kór když mám potvrzení, kdy byla ovu. Navíc tomu nahrává to "něco" u vaječníku 😔
Přála bych si zázrak, ale ten se asi konat nebude...
@cmelicka wooow tak to je teda dobrý! A jak máš starého prcka doma? Moc gratuluji 🙂
@kobzolla ještě není všemu konec, třeba se zázrak stane 🙂 Já trnu hrůzou, bojím se jít k Dr, že bude něco špatně... Hrůza. Přemýšlím, zda tam nezajedu hned zítra, ať už to mám zasebou. To bych měla být 5+5.... :-/
@nellinkaa10 já bejt tebou ještě počkám aby bylo vidět srdíčko, on tě pak objedná až za hrozně dlouho jako mě :( já jsem byla minulý týden, ještě nebylo srdíčko ale potvrdil mi to a jsem objednaná až za 4týdny a to čekání je šílený :(
@tereza1995 v 6tt už by mohlo jít vidět. A aspoň ať mi řekne, že je to tam, kde to má být...to by prozatím stačilo :D
@ladeka může to být jen sraženinka 🙂

Ahoj, já neplánovaně druhé mimčo, termín v srpnu. Na gyndu jdu 3.1. Ale ted se poslední dobou bojím, jestli nemám mimoděložní. Třeba někdo bude mít zkušenost tady? V podbřišku si na jedné straně nahmatám takovou bouličku, nebo tvrdou tkáň. Je to podle mě v místě vejcovodu. Občas mě to v tom místě i bolí. Jsem ted hodně hubená, takže přes břicho všechno cítím. Na internetu jsem o tom nic nenašla, tak se trochu bojím. :(